Mamici din Arad...! (113)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Melania!

Sa cresti mare si sa-ti iubesti fratiorul!
Carmen, sa va traiasca printesa si sa v-aduca numai bucurii!

Ildi, cam rapida esti...

Clau, ce aiurea sa ii dea afara pe cei mai vechi din firma... Pai daca nimeni n-a fost curios sa vada ce faci tu nici sa nu le spui acum, sa-si bata capul. Mai stiu eu pe cineva care cand a plecat de la locul de munca (unde avea 1001 atributii si altii stateau si se uitau la pereti) si-a sters tot din calculator si apoi sa vezi cum primea telefoane si intrebari "cum ii aia", "ce-i aia", "cum se face aia"...

Moni, spor la lucru!

Merg si eu la culcare, maine lucrez dupa masa.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mel
Sa cresti mare, sanatoasa, sa-ti bucurii parintii si sa-ti iubesti fratiorul

si cu scuzele de rigoare Ovi de Carmen, Ghita de Moni
Carmen si Moni, imi cer mii de scuze pentur intarzierea cu care va felicit sotii

Alina, intradevar chiar si noua ne e ciudat ca cei mai vechi din firma suntem eliminati...de fapt ne ccam asteptam ca cei noi nu prea ne-au inghitit pe cei care am muncit pe coate sa aducem fabrica pe locul 1 in companie...de ce? numai ei stiu ...probabil ptr ca si-au dat seama ca suntem prea destepti ptr ei Imi pare nespus de rau ca ieri la 12:00 cand the big bos a tinut sedinta cu toti angajatii n-am stiut care va fi situatia mea ca sincer nu cred ca ma puteam abtine sa nu-i spun cateva...stiati ca noua romanilor nu ne ajung banii ptr ca ne gandim doar la mancare??
Asta e, gasesc eu ceva de lucru...

Si ca sa fie tacamul complet, acum m-a sunat mami sa-mi spuna ca barbatu uneia dintre verisoarele mele primare a murit azi noapte

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Melania! Carmen, sa va traiasca printesa!
La multi ani si lui Ovi, cu scuzele de rigoare pt intarziere si lui Ghita de Moni!

Clau, imi pare tare rau pentru tine, pentru voi, sper sa iti gasesti de lucru cat mai repede. Te pupam!

30+ cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI, MELANIA! Sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii pe care sa le imparti cu cei dragi si sa ai grija de Serbanel!
Clau, imi pare f rau de treaba cu serviciul, iti tin pumnii sa iti gasesti ceva mult mai bun.Asa e cu noii angajati, asta e unul din motivele pt care nu am vrut sa ma intorc la Selgros, ca din vechea echipa au mai ramas pe raion doar 2 + seful de raion, iar cei noi sunt si aia niste ciurucuri care isi bateau joc de munca noastra, a celor vechi si noi mai trebuia sa reparam si prostiile lor pe langa treaba ce o aveam in mod normal si ei nu se sinchiseau macar sa ne ajute.
Eu de mult am optat pt detergentii ecologici (Amway si Life-Care), ca e mai sanatos, nu sunt iritanti pt piele si am observat ca nici ceilalti (Ariel, Persil....etc.), care mai contin si clor, nu spala cu nimic mai bine. Eu petele le scot cel mai bine cu solutia de pete si sapunul de pete de la Life-Care. Cand am fost la Praid, am pus hainele la inmuiat in apa cu solutie de pete si detergent lichid Almawin (Life-Care) si apoi le-am spalat cu sapunul de pete. Am spalat de 10 ori mai bine decat masina de spalat si am scos si petele.De la Sano folosesc si eu inalbitorul lichid de care sunt f multumita, mi-a albit si cearsafuri care erau deja ingalbenite.
Aoleu cat am scris acuma! Am recuperat...

Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Carmen, La multi ani printesei Mela! Sa va traiasca si sa fie fericita!
Clau, nu ne vedem azi la Lavi? Ma duc pe la 6 si ceva.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Melania. Sa cresti mare cuminte si sanatoasa.Carmen asteptam poze de la petrecere.
Clau imi pare rau ca ai ramas fara serivici. Sunt convinsa ca o sa gasesti ceva mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Melania
Sa cresti mare si cuminte.

Clau, imi pare rau. Sa ai grija de tine si sa-ti gasesti de lucru cat mai repede.

Carmen, eu folosesc acum Ariel. Am mai folosit si Tide. Sunt multumita de ele pana acum.

Fetelor, va multumesc de gandurile bune. Poate ca m-ati inteles gresit, nu ma gandesc chiar tot timpul la ce a fost, doar uneori, iar acum pt ca a fost perioada asta nasoala a sarbatorilor m-am cam dus gandul in urma. Si v-am spus voua pt ca altcuiva nu prea am avut cui, m-am descarcat putin. Sunt convinsa ca asa a fost sa fie, doar ca na, is si io mai slaba cateodata.

Azi am avut si io o zi nasoala la lucru, tot clienti unu si unu . Cu unu mai mere, cu 2 iar, cu 3 iar, da azi a plouat cu prosti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau imi pare sincer rau ca ai ajuns si tu pe lista neagra.... Iti tin pumnii sa nu cazi in depresie si sa iti gasesti rapid alt loc de munca! Daca te pot ajuta cu ceva stii nr meu de telefon...

Flavia . La tine "ploua" cu prosti...la mine cu tzigani(la sv) si inca din aia agresivi....nici nu stii cum e mai bine...

Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce....ma duc sa fac curat prin casa ca e dezastru...

pe toate si sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, condoleante pentru verisoara ta. Ce i s-a intamplat sotului?

Mai fetelor, eu tot restrang ariile de activitate ale copiilor, adica am mai scos doua cutii de jucarii din casa, ca nu mai rezist la atatea jucarii imprastiate. Tot le-au ramas destule, printre care si puzzleurile, care-s pe locul 1 in topul preferintelor.
Flavia .
Gabi, ai tai pitici ce mai lucra?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Multumim pt urarile de ziua Melaniei.Petrecerea va fi duminica la Evetrix,totusi,desi initial m-au cam enervat cu conditiile impuse.
Clau imi pare tare rau de tine si de job,dar asa cum spuneai chiar tu,ai mai mult timp pt Raul si pt tine.Condoleante pt sotul verisoarei tale.
Flavia macar si-au luat masina indivizii?
Alina si Anca mersi de raspunsurile vis-a-vis de detergent.De Sano am auzit si eu lucruri bune.Anca ,deci nu numai mi se pare ca tuna si-i aduna pe astia de pe la hipermarketuri chiar asa e?!Dar de ce?nu va stimuleaza material daca faceti treaba buna?Alina spor la treaba.Am si eu o verisoara asistenta la o dr.de familie si stiu ca fara voi nu s-ar descurca doamnele.
Ioana chiar ca ai o munca scarboasa dpdv al pacientilor.Tu esti tot timpul pe aceiasi salvare si mergi intr-o anumita zona doar?
Alina.a cum e la servici?
Ildy revin-o!
Cristina_rubi asteptam poze!
Nikooooooooooooooooooooo vrem sa-l vedem pe Bogdanel!

la restul

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput