Mamici din Arad...! (113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Hai ca v-am pus ceva funny.Facem haz de necaz
http://www.youtube.com/watch?v=Xgl0AxSYFII&feature=related

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, felicitari pentru sala. Varumeuu a dat azi si a facut 21, ce suparat era. Imi pare rau pt cei din familia ta bolnavi. Ai dreptate, mai valoroasa decat sanatatea nu e nimic.

Miha, esti mortalaa, cum sa adormi in timp ce aparatele alea baraie, . Ce vrea sa-si deschida Susu?

Ada, au fost multe intalniri la care nu am vrut sa merg din cauza problemelor, dar m-am dus si tare bine mi-au facut. Poate totusi te hotarasti si vii ca si noua ne e dor de voi.

Si io vin din Vlaicu, daca vrea cineva sa vina cu mine e binevenita.

Ioana, tu cum faci?

La noi la lucru s-au adoptat unele masuri anticriza, nu placute, dar de inteles. Nu avem ce face, asta e situatia peste tot, cumva trebuie sa trecem peste, doar ca ssunt convinsa ca nu va fi usor, pentru ca nu e ceva ce va trece in o luna doua.

CristinaM, da voi unde o sa stati daca inchiriati apartamentul?

Alina, noi ce vaccin mai trebuie sa facem la copii?

Alina.a, Diana, Cristiana, voi nu mai spuneti nimic? Cum sunteti?

Miha, Bogdi e ok, cu constipatia s-a mai reglat de cand am trecut inapoi la Milumil, de mancat cand cum, dar oricum nu reusesc nicicum sa introduc ceva nou in meniul lui. Suntem cu scutec la somn doar, pt ca bea mult lapte si ca atare face mult pipi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Clau, am tot stat pe ganduri daca sa venim si noi vineri, dar o discutie cu Flavia m-a facut sa ma hotarasc, asa ca te-ai procopsit si cu noi

AMR 8 s cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ce ma bucur ca tot mai multe va hotarati sa-mi calcati pragul sa-mi spuneti daca vreti sa va pregatesc ceva anume

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, io zic sa nu pregatesti nimic, ca si asa o sa fim multe, abia o sa apucam sa vorbim cate ceva de urletele copiilor de mancat ce sa mai zicem. Io asa zic. Io iti duc ceva suc, sa stii din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Monine auzim la telefon. Voi merge doar cu David ,Ivett e prea mititica si ar plange numai pe-acolo ,de galagie sau ca nu cunoaste locul si n-as apuca sa schimb nici macar o vorba cu vreuna din voi. Cand mai creste o sa vina si ea .
Cristina ma bucur ca te-a convins Flavia .
Clau nu trebuie sa ne pregatesti nimic ,e suficient ca ne primesti si iti intoarcem casa pe dos .Fiecare o sa duca cate ceva ca si pana acum ,zic eu.

Noapte buna

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Alina, noi ce vaccin mai trebuie sa facem la copii?

Flavia, nu mai facem vaccinul la 2 ani jumate, se face acum la 4 ani, deci am scapat deocamdata.

Asta seara am avut musafiri pe Miha cu Victor si Matia. Noroc cu Miha ca m-am mai deconectat si eu din rutina zilnica.
Ade cu Matia s-au inteles tare bine. Ade a primit o muscatura de la Victor cand l-a pupat.

Merg sa o culc pe Ade, mai revin daca adoarme mai repede.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Si eu aduc ceva suc si fac salam de biscuiti.

Alina, la 4 ani zici? Ca eu luni am fost la dr. de familie si mi-a spus ca la 2 ani jumate tre sa-i faca Marei vaccinul. Poate pana atunci afla si ea noutatile

Mergi la inceput

Aaaa, am uitat sa va zic, am vorbit cu Nico in seara asta si cum ea nu prea mai intra pe forum ca nu o lasa Bogdanel, nu stia de intalnire. Vine si ea vineri

Clau, venim si sambata sa te ajutam la curatenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ILDI ok!
Si eu o sa aduc ceva dulce probabil.Anti depresie,asta e baza - dulcele

MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput