Mamici din Arad...! (113)
Raspunsuri - Pagina 19
alinamoro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_rubi Si eu aduc ceva suc si fac salam de biscuiti. Alina, la 4 ani zici? Ca eu luni am fost la dr. de familie si mi-a spus ca la 2 ani jumate tre sa-i faca Marei vaccinul. Poate pana atunci afla si ea noutatile AMR 8 s cu Mara 18.01.2007 |
Cristina, din decembrie 2008 s-a schimbat programul de vaccinare obligatorie. Acum nu se mai face antipolio oral, e injectabil impreuna cu DTP. Cica in viitorul apropiat vom primi Pentaxim.
La 2 ani jumate nu se mai face nici un vaccin, se face la 4 ani ultima doza de DTP. Nu stiu de ce l-au schimbat.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
niko_26 spune:
ceau!
Si noi vrem la intalnire daca ne primitzi
!
N-am mai reusit sa intru pe forum de anul trecut, nici macar sa citesc.Sper sa reusesc sa intru mai tarziu ca acum urla amandoi copii.
Somleac spune:
Waw lume noua , bine ai venit Niko. Cunosc prea bine senzatia aia cu urla amandoi copii.
Azi noapte am avut noapte alba. N-am dormit nici o ora. Vic a plans intr-una. II ies caninii, doamne ce-l dor si vai ce musca. Acum stie si Ade.
Mie imi e frica de el . Azi noapte m-a muscat de degetul mare de la picior.
Alina n-ai zis ce s-au mai pupat Matia cu Ade si ce se mai imbratisau. Adevarul e ca au avut ei afinitate de mici unul pentru celalalt.
Ade a crescut tare mult, i-a crescut parutul e asa de scumpa cum i se increteste. Imi pare rau ca nu i-am filmat cum se bateau pe o jucarie.
Clau si eu zic sa nu faci nimic ca daca fiecare duce cate ceva va fi prea mult.
Am mai vrrut sa zic ceva da nu mai pot ca mai vorbesc in 3 locuri si-mi pierd ideile.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
ILDI25 spune:
salutare
Pana la urma vad ca ne adunam destul de multe ,de-abia astept
.
Noi azi mergem la vaccinul de 6 luni ,ioi ce nu-mi place.
AAA si ca tot am citit de Vic ca musca ,i-a iesit si la Ivett primul dintishor
.
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
gabitzica spune:
La multi ani
Daria
. Sa cresti mare, cuminte si snatoasa alturi de fratiorii tai.
Miha nu te-am mai sunat ca am terminat treaba mai tarziu decat ti-am zis...
De abia astept si eu sa ne vedem maine!
Claudelu spune:
Daria 
Miha, sa-ti traiasca domnisoara si sa te bucuri de ea! 
Io's putin tristuta si abia astept sa va vad ca sa mai ies si eu putin din acest butoi cu pulbere 
Claudia
si Raul-Andrei
cristinacsa spune:
Daria 
Miha, sa va traiasca domnisoara alaturi de cei 3 muschetari!
Clau, sper ca mai stiu unde stai...Se trece din parcare de la Gemi pe jos, sau e ingradita, ca nu mai stiu? Ma gindesc unde sa parchez...
Las ca miine cu asa o trupa iti trece supararea...
Felicitari Ivett pt dintisor!
Cristina si gemenele
monica70 spune:
LA MULTI ANI DARIA!
MONI
12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">