Mamici din Arad...! (113)
Raspunsuri - Pagina 17
ILDI25 spune:
buna dimineata
Flavia
sa-ti treaca supararea. Las ca o fi cumva ,speram ca bine ,cu toate ca uneori e greu sa gandesti pozitiv ,cand totul e negru...
Mihachiar vroiam sa te intreb ,care-i treaba de va trimite-ti sotii in CIC ,si tu si Carmen ,Cristina. E ceva ce nu stiu eu ,85% din salarul lui Pityu ar fi mult mai mult,decat amarata mea de indemnizatie ,dar e doar 85% care e avantajul. Numai daca primeste si indemnizatie si lucreaza fara acte in regula la firma ,ceea ce e imposibil in cazul nostru ,fiind o firma mare nu se complica.
Esti totala ,cum ai putut sa adormi la dentist si alaltaieri la gimnastica. Eu adorm greu si acasa ,in alte locuri numai vorbesc ,aproape nici nu dorm ,ca nu e patul meu .
Gabi mai nou si David se culca tare tarziu pe la 22-23, el care mai demult era rupt la ora 21.Ivett adoarme pe la 21 dar se trezeste numai bine pe la 1, pe cand m-as culca eu ,ca pana la ora aia mai invat acum cu examenele.
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
Somleac spune:
Ioai nu-mi vine sa cred. Flavia capu sus va trece ea cumva si perioada asta.
Ce mi-i ciuda ca avem un kk de guvern care ia masuri tot anapoda. Acum ingheata salariile dupa ce in ianuarie a majorat salariul minim pe economie.
Bai cred ca si pe ala de la curu vacii il ducea capu sa nu faca asa ceva. Dar ei de unde cap, ciolanu sa si-l asigure.
Ildi e adevarat ca ia doar 85% dar sa fim cinsiti aia 15 % ii cheltuie oricum cu mersu la servici. Asa ca la bugetul familiei tot cam atatia bani intra. A meu oricum vroia de mult sa plece de la astia si sa inceapa ceva pe cont propriu dar nu l-am lasat eu ca nu ne-am fi putut descurca cateva luni -1 an fara venitul lui. Asa ca am zis ca asta-i o buna ocazie.
Iar faza cu dormitu , iti dai seama cat de obosita sunt. is in stare sa dorm si in picioare.
Clau , ai dreptate.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
maria_rubi spune:
Stiti cumva, daca inchiriem apartamentul, oare mai are Adi dreptul la CIC sau este considerat venit suplimentar? (ap. e pe numele lui...)
32+ cu
Mara 18.01.2007
Melania 14 spune:
CristinaM habar nu am. Dar daca asa e legea,adica 85%pt CIC, de ce ar avea importanta alt venit?Tu sti pe cineva la care nu s-a aprobat pt ca mai avea pe langa salar alt venit?
Ildy unde lucreaza Pityu?
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
gabitzica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_rubi Stiti cumva, daca inchiriem apartamentul, oare mai are Adi dreptul la CIC sau este considerat venit suplimentar? (ap. e pe numele lui...) 32+ cu Mara 18.01.2007 |
In CIC nu ai voie sa ai venituri de natura salariala. Venitul din inchiriere nu intra in aceasta categorie.
Clau acum am recitit mesajul meu si am vazut ca nu te-am felicitat pentru sala. Am intentionat, dar cu Ioana in brate...mai greu. Deci felcitari si multa bafta la condus!
Somleac spune:
Gabi esti acasa? Sau ai birou, sau de la Cipri?
Sa-i zici la Cipri ca e dator vandut cu un desen . Ma inebuneste Alex .
Cristina, nu are nici o legatura. Si eu am apartament inchiriat si nu m-a intrebat nimeni de sanatate. Se iau in calcul doar venituri de natura salariala, asa cum a zis Gabi.
Plec si eu de la birou la primarie. Asa ca pe astazi nu mai intru.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
maria_rubi spune:
Gabi, Miha, multumesc pt raspuns. Asa ziceam si noi, dar am zis sa va cer si voua parerea. Acum sa vedem daca ne mai si iese pasenta, chirias dornic avem deja, dar vrea cu acte, iar ap nostru e ipotecat...nu stiu cum sa facem.
Clau, daca mergi cu Raul la oftalmolog, altul decat cel la care am mers eu cu Mara, spune-mi te rog, as vrea sa o mai consulte si altcineva.
32+ cu
Mara 18.01.2007
ILDI25 spune:
Miha daca tot vroia sa plece atunci chiar ca e momentul.Dar parca voi aveati sau aveti ceva firma ,sau aia e a ta?![]()
Carmen la renumita Takata lucreaza Pityu dar la scularie ,nu are nici o treaba cu volanele si centurile ,el face programe pentru matrite de volane ,scaune..Deocamdata ei au foarte mult de lucru merg si sambetele si ii tot incurajeaza sa nu-si faca probleme ca matrite se vor face oricand pentru orice lucru aproape e nevoie de un program ,de matrita ...dar na sa speram ca va fi bine.
Cristina ma bucur ca veniti si voi.
Si forumul asta simte criza ,merge ca naiba 
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
ILDI25 spune:
MONI va astept vineri ,sa mergem impreuna. Suna-ma si mai vorbim .
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
monica70 spune:
ILDI mersi de oferta
Sper ca n-o sa intervina ceva.O duci si pe Ivett
?
MONI
11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">