Mamici din Arad...! (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI CRISTIANA!
CLAU felicitari!
Eu am dus-o deja la gradi pe Diana azi ca e ok.Si eu mi-am revenit cu piciorul

MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ildi, ma gandesc ca majoritatea copilasilor sunt la gradi si propun pe la 18-18:30, daca e prea devreme sau prea tarziu sa-mi spuneti, eu oricum sunt acasa

Moni, deci te vedem! Nu accept nici un fel de scuza

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristiana la multi ani!
Cristina Rubi, poti sa iti ceri drepturile salariale in termen de 3 ani, Conf art 166 din Codul Muncii.
Clau, pe aici sunt ...dar tare ocupata... nu am timp de scris...Seara abia reusesc sa ii culc, aseara abia la 11.45 au adormit si erau de la 22 in pat. acum Ioana e la mine in brate si imi tot zice " Nu mai schie!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Cristiana, La multi ani!

Gabi, multumesc! Unii spun ca trebuie sa depui cererea pana implineste copilul 2 ani, dar se prescrie dupa 3 ani. Acum cum mi-o fii norocul. O sa depun cerere pentru amandoua fetele odata.

Va pup!

32+ cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, si eu sunt cu cracii in sus.

A fost Susu azi la primarie sa-si depuna dosarul si a aflat ca cererile se aproba dar banii se vor da in ... aprox. 6 luni. Na asa ca suntem intr-o mare dilema. Ar fi o forma de economisire care nu ne-ar strica. Dar nu stiu daca ne vom putea descurca fara banii lui 6 luni.Plus ca ne putem oricand astepta ca guvernul condus de Basescu sa revina asupra legii. La firma cand a cerut adeverinta a fost cu scandal, asa ca ne temem ca daca nu pleaca acum va pleca in curand cu sut in fund. Asa ca daduram si noi o palma la un KK ca sa intram in randul celor cu griji si stres.

Cristina , habar n-am ca dreptul muncii nu m-a atras niciodata si nici n-am acum dispozitie sa caut.

Pe mine ma doare si mai rau spatele dupa escapada de aseara si acum ma mai doare si o masea ca fusei azi la dentist.

Azi am atins culmea oboselii, am adormit in scaun la dentist in timp ce ma burghia.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIHA hai ca poate pana la urma se misca mai repede astia cu bani aia ...
CRISTINA sunt tare curioasa daca primesti vreun sfantz ca eu in cate firme am lucrat fix pix,niciuna n-a platit nimic pentru nici un nou nascut si legea era aceeasi.Ioaii, ca dupa ce ca ii las balta ,daca ma mai si prezint colo prin august cu asa cerere bine documentata m-or manca de vie Mi-e tare groaza ca saptamana viitoare trebuie sa ii anuntz totusi ,desi la mine nu se vede inca nici urma de burtik.Nu de alta dar sa aiba timp sa caute om ,sper ca le ajunge vreo 4-5 luni
CLAU nu stiu ce scuza as avea,eventual daca ma suna aia de la experti pentru interviu.sau daca ... nu ma ajung cu banii de taxi dus-intors,ca parca stai prin Micalaca,nu?

MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Of of ce de vesti triste . Vin si io alaturi de voi, la noi la lucru au inceput problemele ca peste tot si ma astept la ce e mai rau, iar Sorin nu prea lucra nu stiu ce pt ca nimeni nu are bani ... . Io zau ca m-am saturat de probleme, de 3 ani incoace numa io stiu prin ce am trecut si acum, cand lucrurile intrasera cat de cat intr-un "normal" o luam de la capat. Imi vine sa ma duc in lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Moni, dar te poti cupla cu una din fetele care vine din Vlaicu...nu fi fifi

Miha, io am auzit la TV ca ziceau ca banii vor intra dupa 3 luni, dar ma rog, poate cei de la Arad stiu mai multe

Gabi, credeam ca e altceva cu tine de nu mai dai pe aici!

Flavia, chiar ieri vb cu o prietena si din vorba in vorba am ajuns la nenorocita asta de situatie. Chiar vorbeam cu ea ca cine naiba si-ar fi imaginat acum 6 luni ca aici vom ajunge? mama naibii, toti sau oricum daca nu toti majoritatea suntem pana'n gat in rahat

Oricum si orice ar fi nu pot decat sa-i multumesc lu Dumnezeu ca suntem intregi, ca suntem sanatosi, altceva parca nici nu mai conteaza chiar asa!
Cumnata mea e biata vai si amar de bolnava, cumnatului (sotul cumnatei) i-au depistat niste chisturi pe rinichi, de fpat nici medicii nu stiu 100% ce are si uite asa...era sa cad jos cand mi-au zis ca ptr ca sa-i faca lui toate analizele le-ar trebui cam 14 mil si toate astea in conditiile in care ei au 22 de ani No sa ne mai plangem de bani? io am zis ca nu ma mai plang de nimic, ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
La multi ani Cristiana!
Clau felicitari pt sala. De data asta va fi cu noroc...
Sper sa ne vedem vineri cit mai multe ca mi-e dor de voi...
Miha, poate totusi se misca mai repede...
La mine merge foarte nasol DC...
Noapte buna
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Vai ce greu merge forumul, abia se incarca pagina.
Azi am avut o zi super aglomerata, mai ales la serviciu. Dupa ce-am terminat consultatiile, la sfarsit de program am avut vaccinuri la bebelusi si culmea, au venit toti si niciunul n-a fost bolnavior, deci la toti vaccin. La 4 fara ceva am ajuns acasa, la 5 am mers la epilat, apoi am facut mancare... Am facut lapte de pasare, ioi ce bun a iesit!

Ioi ce ciuda mi-e ca nu pot veni la intalnire! Mi-e dor de voi si de pitici.

Clau, ai dreptate, sanatosi sa fim ca restul se rezolva. Nimic nu-i mai important ca sanatatea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput