Mamici din Arad...! (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na, ala a fost mesaj trimis de Vic.

Deci imi pocneau oasele parca eram o mobila veche. Se fac multe exercitii pentru coloana. DE fapt cam toate au cam tinta coloana, chiar daca se mai lucreaza si muschii coapselor, abdomenul. La sfarsit se face o relaxare tare faina, te invelesti in patura si tipa iti tot vorbeste acolo pe care muschi ai corpului sa te concentrezi. Eu n-am apucat decat la fata ca am adormit. M-am trezit cand erau toate imbracate. Atmosfera e faina, linistita, sunt si femei mai in varsta si grase si slabe, deci nu sunt tipe din alea cu fite care sa se uite stramb la tine si sa-ti masoare celulita printre gene.

Acum si vestea mai putin buna. Costa 20 lei sedinta. Se face de 2 ori pe saptamana luni si miercuri de la 19, 30. Eu voi merge o saptamana numai luni si o saptamana ambele zile, dupa cum cad la intelegere cu aikidistii din casa.

Il primim si pe Cali in trupa mai ales ca sunt si ceva tipi care vin dar azi n-au fost.

Gabi mi-au iesit super papanasii. Din pacate Vic i-a scuipat, iar Matia nici n-a vrut sa se apropie, a strigat cat il tinea gura ca el nu vrea "cacanasi", el vrea "cane".

Alina in conditiile in care nu veniti la intalnire eu te provoc pe miercuri dupa 19. Ori vi tu la mine ori merg eu la tine. Si vezi ca nu scapi. Stam aci la o aruncatura de bat si nu ne intalnim.

Na fug la Vic ca-i in pijamale. Mi-e frica sa-i dau sa suga . Azi dimineata asa de rau m-a muscat ca si acum ma doare cand ma ating.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Miha, zici ca e asa de fain? adevarul e ca e cam scumput dar dat fiind faptu ca intr-o saptamana din 4 avem probleme de alea rosii sa zicem ca merita, si daca as combina si cu putin inot ar merge si mai bine Fac calcule si poate de saptamana viitoare vin si eu ca acum oricum sunt pe rosu

Alina, imi pare tare tare rau ca nu veniti

Carmen, mii de scuze ca nu am apucat sa vb azi dar am vorbit la telefon de cand am intrat in Billa si pana am ajuns la casa Daca cu voi n-am vorbit in schimb cu Serban m-am strambat si ne-am zambit smechereste E un scump!

Gabiiiiiiiiii!!!!!!!!!! ce e cu tine??

Ada, nici tu nu ne mai vrei?

Moni, tu ti-ai mai revenit??

Alina.aaaaaaaaaaa????? maine cred ca te sun ca vreau sa te intreb ceva legat de Szeged, hepatita B si alte cele

Io trebuie sa merg cu Raul la un control la ochi ca mi se pare ca-i fuge un ochisor dar nu stiu unde? ce si pe cine imi recomandati??

Vin si cu o veste buna (in sfarsit ), ...am luat sala cu 24 de puncte iar lunea viitoare , sper, sa iau si orasul si sa ma urc si eu la volanu masinutei...abia astept, nu mai am rabdare

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha zici ca asa de tare te-ai concentrat asupra muschilor ? Cat despre muscatura m-a capsat si pe mine Serban.E tare nervos copilul asta,seamana cu masa .Mi-ai dat o idee cu CIC-ul ,te sun sa te mai intreb amanunte.
Clau felicitari pt cele 24 de puncte.Sigur va fi ultimul examen scris dat la scoala de soferi!tinem pumnii pt lunea viitoare.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, felicitariiiiii!!!!!
Doamne ajuta sa iei si orasul.

Miha, nu promit nimic pe miercuri ca sunt dupa masa la lucru, probabil pe la 19 ajung acasa. Maine avem vaccinuri la copiii si de miercuri incolo iar hartogariile pentru inchiderea de luna.

La multi ani Cristiana!

Multa sanatate si tot ce-ti doresti!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

Cristiana , la multi ani. Sa fii fericita alaturi de familia ta.
Cum mai e la perfectionare?

Clau felicitari pentru sala. Si eu sunt convinsa ca vei lua fara probleme orasul.

Flavia, Bogdi ce mai face?

Ioana , Ada, Diana, Alina a? Hai mai fetelor daca eu mai am timp si energie sa arunc un ochi pe aici voi n-aveti nici o scuza. Bagati de prestati ca ne moare subiectul. Nu -l auziti cum gafaie tre sa chemam salvarea cu personal medical ca sa va mai vedem pe aici?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Clau, felicitari pt sala si bafta multa la oras! Cat despre oftalmolog, eu am dus-o saptamana trecuta pe Mara la Clinica Rubio (pe Victorie), la doctorita Demian (pe care o gasesti si in Judetean). Daca mergi cu bilet de trimitere, atunci nu te costa nimic, daca nu e 35 ron.

Carmen, si la noi, dupa ce nasc, o sa intre Adi in CIC.

Miha, ca tu esti in domeniu....oare pot face retroactiv cerere angajatorului pt acordarea suplimentului de nastere? La Mara n-am stiut ca e obligat sa-mi dea banii astia, iar firma a tacut malc. Nu stiu cand se prescrie termenul...

32+ cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

fetelor am mare nevoie de numarul de telefon al medicului de la Szeged...daca se poate chiar azi...nu pentru mine ci pentru cumnata mea. Il lua de la sora mea dar e la munca pana pe la 00:00 noaptea si vrem cat mai repede sa o programam. Dancke

Cristiana
Multa sanatate si multa bafta la noul job

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am stat acum si-am citit din urma. N-am mai deschis nici calculatoru' prea des zilele astea. Nu suntem nici noi prea bine cu nik asa ca n-am chef de absolut nimic.
Miha, imi pare rau ca n-am raspuns la timp. Merci de telefon. De la ce ti se trage durerea de spate?
Clau, felicitari pentru sala! Doamne da sa fie bine!
Si la noi a fost Teo in CIC pentru Iulia ca a chiar meritat, a fost mare director pe vremurile alea si am luat bani frumosi doi ani.
Sper sa venim vineri, depinde in mare parte de cat chef o sa am sa ies din casa, ca daca e dupa copii...ar veni de azi sigur! Mi-e dor de voi toate.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

CRISTIANA

CLAU felicitari pentru sala . Luni e musai sa iei si orasul .
De la ce ora ne primesti vineri ,daca mai ramane valabila invitatia . Mi-ar fi placut sa fim cat mai multe dar se pare ca nu e posibil .

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Ada, sa nu dea cumva mama lu proces verbal sa nu-ti misti fundu pana aci ca ma supar...hai ca ne plangem pe umeri si gata

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput