Mamici din Arad...! (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare! Mara e mai bine, dar tot mai face un pic temperatura sub 38. Stam cu antibioticul pana marti, apoi vedem ce zice dr. la control.

Hai sa va intreb pe cele cu copii mai mari: aveti cumva de vanzare balansoar cu sau fara vibratii? Vrem sa-i cumparam celei de-a doua fetite, dar noi sunt foarte scumpe, speram sa gasim second hand pe la mamici.

32+ cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

CristinaM, nu stiu pe nimeni care are leagan.

Io am fost la Cluj, la una din mamicile de bucurii, am stat la povesti vreo 4 ceasuri si tare fain a fost. Drumul a fost insa obositor, desi nu am condus deloc, am fost cu soramea si cumnatumeu ca a avut soramea ceva examen acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neata , va inivit la cafeluta. Eu ma distrez la maxim cu Buzdu si Morar, rad de una singura rietenii de pe acolo.

Brrr ce de lume ramasa fara loc de munca. Ma ia cu fiori reci pe sirea spinarii. Na atunci la lucru sa nu ma prinda sefa pe net.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

CristinaM bouncerul nostru e luat cu imprumutul,e de la Fisher Price dar merita toti banii.In schimb am jucaria asta:http://www.ookee.ro/jucarii-407-Jucarii-patut-carucior-p-1373-Tiny-Love---Jucarie-Arcada-muzicala--Ia-ma-cu-tine-.html daca o vrei.I-am luat-o lui Serban si el nu suporta jucariile atarnate de nici un fel.E foarte faina,hipopotamul are senzori pt miscare si canta 3 melodii dragalase.E noua,Serban numai cu crocodilul s-a jucat si poti sa-l speli.Ti-o dau cu 50Ron.

Am o intrebare pt cele cu alaptatul:apa sau ceai cand le-ati dat copiilor?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Carmen, eu i/am dat ceai cam de la inceput si nu i-a facut niciun rau, l-a ajutat la digestie, nu prea a avut colici, iar de supt a supt normal. Stiu totusi destule persoane care nu le-au dat decat lapte pana pe la vreo 6 luni, mai ales ca nu toti bebeii se impaca cu ceaiul. Apa eu i-am dat mai tarziu, dupa 6 luni.

Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Carmen, multumesc, dar chiar nu am bani pentru alte lucruri, buget limitat. Doar baby bouncer imi trebuie, daca gasesc bine, daca nu nu.

32+ cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Carmen, eu sper din tot sufletul ca nu voi avea sot relaxat si odihnit acasa, ci sot care va aduce bani din mai multe parti. In situatia asta " crizata" relaxare e ultimul lucru pe care mi-l doresc.

Eu i-am dat lui Vic apa dupa ce am inceput diversificarea. Practic a baut doar dupa ce a primit masa de pireu de legume ( cam intre 7 si 8 luni).Ceai cred ca i-am dat o data ca le facusem la astialalti dar n-a baut. Nici n-am insistat ca nu vreau sa ajunga sa-i placa si sa bea numai ceai ( cum facea Alex )ca si asa nu prea mananca. Acuma bea apa, ba chiar isi cauta singur sticluta.

Aualeu tre sa plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Intai va anunt cu parere de rau ca nu putem veni vineri la intalnire. Plecam din Arad vineri la amiaza(ne intoarcem sambata dimineata), niste prieteni ne-au invitat la ei la tara ca au un eveniment in familie. Asa rau imi pare, tare as fi vrut sa fiu la intalnire, mai ales ca nu v-am vazut demult.

Vad ca multa lume are probleme cu spatele...si pe Calin il doare f tare, e deformata coloana in zona toracica. Cred ca din copilarie i se trage si lui. Acum face masaj o data pe saptamana, vine cineva acasa sa-i faca, dar tot il doare. Poate il trimit la gimnastica medicala cu Miha.

Flavia, ceva poze de la Cluj cu Cristina si piticii nu ai?

Cristina M., eu i-am dat apa Adelinei cand a inceput sa pape mancare, pe la 6 luni. La Dragos i-am dat ceai cand am venit din Matern ca avea colici si asa il mai linisteam.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, nu am poze ca am uitat aparatu foto acasaa si acumulatorii in priza.
Imi pare rau ca nu veniti. Mi-e dor de voi.

Carmen, dupa ce a inceput sa pape i-am dat si apa. Cu ceaiul nu a fost prieten niciodata.

Mergi la inceput

Salut, am venit de la gimnastica. Waw ce rupta is.

Mergi la inceput