Mamici din Arad...! (113)
Raspunsuri - Pagina 13
Somleac spune:
Dat fiind faptul ca azi mi-am fixat un target relaxat, imi permit sa va si scriu. Cred ca din cauza ca ieri eram dusa cu capul mi-am fixat atat de putine de facut pe azi, ca altfel nu se justifica, dar sefa sa traiasca ea comanda eu numai execut. ![]()
Moni pentru inot am sa incerc sa-ti caut pe cineva la Polivalenta. Nu are rost sa mergi la bazinele noi si scumpe ca nu vei rezista financiar, mai ales daca va trebui sa platesti regim preferential.
Si eu stiu care au mers la Janto la gimnastica medicala cu o fetita de varsta Dariei cu aceleasi probleme cifoza si scolioza.
Clau eu de luni vreau sa merg la constructorul la gimnastica medicala tot pentru spate.. Nu vrei sa vii cu mine?
Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??????? Bai te sun intr-una . Ti-ai uitat toate telefoanele la Timi? Addaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Somleac Clau eu de luni vreau sa merg la constructorul la gimnastica medicala tot pentru spate.. Nu vrei sa vii cu mine? Daria- 29.01.1999 ;Alex - 07.02.2003 ;Matia - 31.10.2006 ;Victor -28.03.2008![]() |
Miha, sa sti ca m-ar interesa. Spune-mi cat costa abonamentul si cam ince consta si de la ce ora incepe

Claudia
si Raul-Andrei
flavia ramona spune:
Moni, sper sa rezolvati problemele cat de repede se poate.
Fizioterapie si io ar trebui sa fac. Nu am mai facut nimic la hernia mea de disc de inainte de a ramane gravi cu Bogdi. Colac peste pupaza ma doare genunchiul operat de vre-o saptamana si mi-e groaza sincer sa merg sa-mi fac un film, ceva, ca sa nu-mi spuna ca trebe operat din nou.
Miha, sincer, as vrea sa vad ce inseamna la tine un program relaxat
.
Io am facut curatenie, am spalat gramada de vase, am facut o baie si l-am culcat pe Bogdi, iar abia acum imi beau cafeaua.
Melania 14 spune:
Moni ai dreptate,numai ce a plecat din Timisoara
.E groaznic.El vrea sa se intoarca in Timi si i-au spus ca-l vor anunta de ceva post, dar cand numai ei stiu .Iti dai seama ca ,daca-l vor lua inapoi nu va fi pe aceiasi bani.E foarte necajit ca a dat o palma la un rahat si va fi mai nasol decat inainte.
Ioi Miha as merge si eu la gimnastica medicala.Sa-mi povestesti cum e si poate merg si eu,macar sa invat si eu niste exercitii si apoi sa le fac acasa.
Clau noi nu venim la intalnire,poate altadata cand va fi alta situatia.Multumim de invitatie.
Ildy ,Serban mananca cu placere,chair hapaie in toata regula cereale cu laptele meu.Legume nu mai stiu de care sa-i fac.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
Melania 14 spune:
No mi s-au culcat copiii asa ca am timp de scris.
Cristinacsa fain de fetele tale.Povesteste-ne cum a fost.Cat despre Ovi in decembrie s-a muata in Arad.
Miha Elcotec e firma.Nu stiu cum se scrie.Zici ca-l treci pe Susu in CIC?Ce bine de tine.O sa ai acasa sot, toata ziua 

.Spor la relaxat si la citit.
Moni si eu zic ca e rezolvabila problema Dianei si sa te ti de capul ei pt ca si eu trag de pe urma alor mei carora le-a fost mila de mine sa ma puna in aparat.
Carmen cu
ASA DA-ASA NU !
Melania 14 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Melania 14 No mi s-au culcat copiii asa ca am timp de scris. Cristinacsa fain de fetele tale.Povesteste-ne cum a fost.Cat despre Ovi in decembrie s-a muata in Arad. Miha Elcotec e firma.Nu stiu cum se scrie.Zici ca-l treci pe Susu in CIC?Ce bine de tine.O sa ai acasa sot, toata ziua ![]() ![]() Moni si eu zic ca e rezolvabila problema Dianei si sa te ti de capul ei pt ca si eu trag de pe urma alor mei carora le-a fost mila de mine sa ma puna in aparat. Cat despre capra barbat ,initial nu am stiut daca e gluma sau stire.Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008) ASA DA-ASA NU ! |
Carmen cu
ASA DA-ASA NU !
flavia ramona spune:
Vad ca toata lumea are probleme cu coloana, ce o sa facem cand o sa avem 40-50 de ani oare?
Claudelu spune:
o sa stam pe net si o sa ne plangem de mila ![]()
Carmen, Elcoteq inchide portile de tot sau ii da in somaj tehnic? Sunt socata ca auzisem ca merge foarte bine
Vad ca dam din rau in mai rau.
Imi pare rau ca nu veniti, sper ca nu asta e motivul ptr care nu veniti? Atunci eu ce sa mai zic?
Rezistam noi cumva si va fi bine, ai sa vezi 
Claudia
si Raul-Andrei
ancapolgar spune:
Salut! Vad ca ploua cu vesti proaste.... Si eu ma mir ca nu imi gasesc de lucru. Apai daca si cei care au un loc de munca de cativa ani si/l pierd acum....
Multa sanatate Dianei si tuturor!
Anca
, mami de
Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
monica70 spune:
Ceau fetele! Mersi de urarile de sanatate.
La noi tot asa,Diana cu febra desi am inceput si antibioticul.Noaptea asta a mai facut doar 38,dar noaptea trecuta facuse 39 si s-a tot trezit,de-am fost zombie toata ziuia de ieri.In plus nu mananca mai deloc,a mai si slabit dupa ce ca e slabutza
MIHA ar fi super daca cunosti pe cineva la polivalenta la bazin! Cum se mai incalzeste un pic afara as incepe sa o duc,numai sa o ia careva!
Voiam sa o duc maine dimineata la analize,dar mai aman pana isi revine,ca parca vad ce-i iese dupa ce n-a mancat mai nimic o saptamana.Nici lapte ... Pediatra a zis ca la fizoterapie sa o duc cu analizele facute.
ALINA ziceai de dr.Petrica . Cand am fost pentru picior la el tot asa a zis si el la faza cu rahitismul ca isi revine in timp etc. si nu trebuie fizioterapia pentru asa ceva ... in schimb pediatra insista ca trebuie.La el o pot duce iar, eventual sa vad ce zice de coloana.
MONI
11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">