Mamici din Arad...! (113)
Raspunsuri - Pagina 10
alinamoro spune:
Hello, ati cazut in butoi? ![]()
La multi ani Niko!

La multi ani Miha!

La multi ani Ducky!

Va doresc multa fericire si tot ce-i mai bun in viata! 
Diana, alina.a, Cristiana, cum v-ati acomodat la serviciu?
Clau, da, anul/anii trecuti era activitate pe-aici ca eram mai multe in CIC si tot din acelasi motiv faceam si intalniri mai dese.![]()
Anca, la care gradinita l-ai inscris pe Alex?
Miha, maine musai sa vorbesti cu Susu ca-i ziua ta.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinamoro Hello, ati cazut in butoi? Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
Nu dar mai si dormim
Claudia
si Raul-Andrei
Claudelu spune:
aualeu ce de sarbatorite...azi bem 
![]()
Miha 
Nico 
Diana (Ducky) 
Sa cresteti mari
si...multa fericire, sanatate si iubire! 
Claudia
si Raul-Andrei
ancapolgar spune:

LA MULTI ANI, NICO!

LA MULTI ANI, MIHA!

LA MULTI ANI, DIANA!

Il inscriem pe Alex aici aproape de noi, langa biserica sarbeasca, la PP2.Va fi in grupa la fiica prof. Bogdan, de la Peda.Mi-a placut tipa si gradinita.In plus, mai sunt inca 2 educatoare pe care le cunosc de mica, au fost colege cu maica-mea.Ieri am fost la una dintre ele, care are grupa mica acum.
Anca
, mami de
Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
monica70 spune:
LA MULTI ANI MIHA,NICO SI DIANA!
Vad ca iar bate vantul p-aci 
MONI
10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:

Unii muncesc, altii invata, etc, etc, etc
...si mie sincer nu-mi prea place monologu 
Claudia
si Raul-Andrei
Melania 14 spune:
Salutarica,
La multi ani sarbatoritilor actuali:Miha,Nico si Ducky 
si celor care s-au sarbatorit deja:Pityu,Stefan si nu in ultimul rand
Mara 
Am vazut poze si filmulete.Miha ,Victoras cantaretul e un scump,Matia cel "tandru" e mortal cu poeziile lui ,bravo lui Daria ,iar Alex s-a schimbat de cand nu l-am mai vazut,a crescut.
Maria_rubi si mie-mi place mult noua ta freza si culoare.Arati bine,nute-ai ingrasat si nici nu o vei mai face mult.
Nicoai 2 copii adorabili.Acum mi se pare ca Maia seamana cu Cipri f bine,mai putin ochii si Bogdanel ce dragutel, cu tine.
Ildy beton
programul lui Ivette.Atunci eu nu ma plang,reusesc sa-i culc aproape deodata.
Anca am remarcat si eu calutul si pe Alex calaretul,in poza de pe mes.E flacau mare.
Eu am uitat cum e sa fim numai noi doi,cred ca plictisitor
.Am si eu noutati:
1.Ovi va ramane fara job din martie
,se inchide fabrica
.
2.Serban nu serveste legume sub nici o forma ,pana acum.Mai perseverez.Cu somnul nu se omoara,nici ziua(de 3x cate 45minute)nici noaptea,are energie sa ma suga si sa ma tot scoale
.
3.POZE
cam atat,
tuturor
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
gabitzica spune:
La multi ani aniversatelor de azi:
Miha
,
Nico
,
Ducky
Carmen am vazut pozele. Foarte frumosi copiii dar si mamicile. Ce m-au distrat pozele cu Barbie in tzatzele goale. Imi pare rau pentru Ovi ca ramane fara job. Poate gaseste altceva pana in martie. nici Tudor nu a acceptat legumele decat amestecate cu carnitza.
Clau spor la invatat. Cand ai examen?
gabitzica spune:
| Citat: |
| Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falc#259;, împline#351;te ast#259;zi 42 de ani. Masa, felicit#259;rile #351;i eventual dansul au loc la Hotelul President, în Aradul Nou |
Na? Sunteti dintr-o zi cu primarul fetelor
maria_rubi spune:
La multi ani aniversatelor de astazi, Miha, Nico si Ducky! 
Mara e de azi-noapte cu febra tot peste 38.5, i-o scad cu antitermice dar in 2-3 ore revine aproape de 39. Azi la pranz a avut 39.6 si i-am facut pt prima data impachetari. Suntem pe antibiotic, dr. a zis ca are rosu in gat si daca nu scade febra nicicum sa incep cu Augmentin pt ca il tolereaza bine. Sa speram ca la noapte o sa fim cu totii mai linistiti.
N-am apucat sa vad nici o poza, sper sa recuperez cat de curand.
Va pupam!
30+ cu
Mara 18.01.2007