Mamici din Arad...! (113)
Raspunsuri - Pagina 11
alinamoro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Claudelu
Nu dar mai si dormim Claudia si Raul-Andrei ![]() |
Era vorba despre butoiul cu amintiri.
Spor la invatat! Cand ai examenul?
Carmen, imi pare rau de Ovi...sigur gaseste el alt job.
Am vazut pozele cu copii superbi si mamici frumoase.

Fetelor, se pare ca e o problema destul de mare cu locurile de munca.
La noi vin aproape zilnic pacienti dupa adeverinta pentru somaj.
Peste tot merge prost.Calin cauta si el de lucru pe langa firma lui ca anul acesta nu se arata prea bun.

Gabi, stii ca a murit tata lui Consuela? Ieri a fost inmormantarea.
Cristina M., multa sanatate Marei!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Somleac spune:
Ada, m-ai sunat?
Mi-am uitat telefonul la balet.
Iti trimit pe PM numarul de fix.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
La multi ani Miha si Nico! Sa va bucurati de copilasii vostri toata viata voastra!![]()

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Noa Miha, abia dupa ce te-am sunat am vazut Pm-ul. Aveam numarul de fix salvat pe telefon. Merci oricum.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Miha 
Nico 
Ducky 
Sa fiti fericite si sa va impliniti visele!
Carmen, imi pare rau de Ovi, vad ca toata lumea are probleme. Bafta in gasirea unui noi loc de munca. Ma uit la poze mai incolo ca acum nu pot.
Io nu am chef de nimic ... cu atatea vesti rele legate de pierderea locurilor de munca, mi-e groaza si mie.
Sper ca vestile rele sa se opreasca aici.
alinamoro spune:
'Neata! 
Va servesc cu o cafeluta calda. 
Sa aveti o zi buna! 
Eu lucrez de la 11.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Neata!
Carmen, imi pare rau ca si Ovi ramane fara job! N-am sa incep si eu cu binecunoscuta replica "un sut in f...etc" pentru ca dupa cum vad nu prea se potriveste timpurilor noastre. E greu acum sa-ti gasesti un job bun...o simt pe propria piele. Eu deja am aplicat la nu stiu cate firme si nimic, inca nimic
Sper totusi sa vina norocel si pe strada mea si la fel si pe a voastra 
Ma gandeam ca pe vineri sa ne gandim la ceva activitati cu copiii...ce ziceti?
Si sa nu uit...sa nu imbracati gros copiii ca la mine e ffffffff cald (cine a fost prima oara stie
)
Claudia
si Raul-Andrei
pufymic spune:

Romy

Clau probabil venim si noi la tine in 30....daca inca mai ai usile deschise dupa ora 20:30-21(ca eu pe la 8:30 ies din tura de zi...)
pe toate....mi-a mai trecut tristetea....mi s-a mai limpezit viata....intr-un fel...
ILDI25 spune:
La multi ani MIHA
La multi ani NICO 
Carmenurata veste cu locul de munca ,bafta sa gaseasca cat mai repede un job cat mai bun si mai trainic( ca mai nou , vad ca ,asta-i marea problema
).
La Ivett ii plac legumele dar doar mixate cu lapte, in primele dati nu le manca dar le mixam cu zeama in care au fiert si nu vroia nici cum ,asa ca am incarcat cu lapte si asa ii place ,mananca la greu
.
Ioana ma bucur ca esti mai linistita ,asa e viata ,sunt zile si zile...
Gabim-ai intrebat de educatoare .L-am trimis pe pityu sa-l inscrie ,a fost si david cu el si nu era acolo directoarea ,dar o educatoarea avea o lista pe care l-a trecut ,urmand sa mai trec pe acolo sa-l treaca si directoarea in registru .M-am dus le-am povestit ca a mai fost sotul pe acolo,tra la la....,si am aflat ca dna Sofi l-a racolat in grupa ei .Oricum nu le stiu pe nici una ,asa ca vedem pe parcurs daca e ok.
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)