Mamici din Arad...! (113)
Raspunsuri - Pagina 9
flavia ramona spune:
Pityu 
Ildi, sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti.
Ada, ce faceam inainte ... toata ziua eram hai-hui, stiam mai bine ce gasesti prin magazine, ma intalneam mai des cu prietenele, leneveam, etc. Uf,as avea nevoie uneori macar de o zi ca inainte, dar si sa petrec ziua cu Bogdi ma implineste.
Clau si io as veni, da cred ca vom fi cam multi, asa cum a zis Alina, atunci erau bebeii nostrii mici si macar ei nu roiau prin casa.
Io m-as baga la una intre fete.
Ildi, am uitat sa-ti spun, ma fascineaza ochii lui Ivett.
Claudelu spune:
Ada, raspunsul meu la intrebarea ta e ....sex, sex, sex, sex
Doamne ce vremuri
Mic dejun/pranz/cina era doar sex
Nu zic ca acum nu e mai frumos, nu e mai multa satisfactie, dar mai putin sex
si oricum...AMINTIRILE ma chinuiesc 
Ma lasati cu deranjul? daca ma deranja cat de putin deranjul nu va chemam la mine. io abia astept sa ne vedem cu totii/toatele si dat fiind faptu ca ma gandesc ca fiecare din noi avem un buget multttttt sub asteptari si dat fiind faptu ca mi-e dor sa va vad am hotarat io cu mine sa ne vedem vinerea viitoare. Moni, doara pana vinerea viitoare reusesti si tu sa-ti revi 
Ildi, zici ca-s filozoafa? pai da, de cand stau acasa m-am apucat sa citesc Aristotel, Socrate, Platon 

Deci pana acum pe lista s-au inscris cam asa:
-Ada
-Gabi
-Alina
-Ioana ?
-Ildi
-Moni (o luam pe sus)
-Flavia
Lista e deschisa ![]()
PS: si pe mine m-a intristat cazul Emei si ma rog sa-i dea putere Aidei sa mearga mai departe, iar Emei sa auzim ca s-a facut o minune!!!
Claudia
si Raul-Andrei
Claudelu spune:
M-am gandit ca am bucataria destul de mare, asa noi fetili stam acolo, de scaune nu duc lipsa, de spatiu nici atat...asa ca pruncii au 2 camere la dispozitie si holul imens si sa nu va mai aud de deranj ca fac urat ![]()

Claudia
si Raul-Andrei
monica70 spune:
CLAU 

iti dai seama ce-o fi acolo??? Nu zic ca n-ar fi fain,Diana mea ar fi super happy intre atatia copii,dar totusi ... chiar crezi ca am avea loc???
De buget sub asteptari,nu-mi aminti ca tocmai a trebuit sa le platesc alora de la expertii contabili 520 lei ieri
taxa sa ma inscriu in "tablou",taxa de interviu (?) si avans la cotizatie ... Chiar asa ,cica o sa am si ceva interviu la sfarsitul saptamanii viitoare (ma anunta ei exact cand) din ... "deontologia profesionala"
,GABI ai idee cu ce se mananca interviul asta? Habar nu aveam ca mai trebuie si asa ceva
.Si eu vreau sa ma inscriu inactiva,dar tot a trebuit initial sa ma inscriu in tablou si sa platesc banii aia.Bani aruncati
Noa,iar is mare experta 
MONI
10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
Moni 
daca credeti ca n-avem loc ne extindem pe hol sau in uscatorie 
Claudia
si Raul-Andrei
ancapolgar spune:
Saluti! La multi ani, Pityu de Ildi!
Noi am fost azi in vizita la gradi. Ne/am dus dupa/masa, dupa ce s-au trezit copiii. I-a placut f mult lui Alex, a vorbit si s-a jucat cu copiii si a zis ca mai merge, ba chiar a zis ca o ia la noi acasa si pe educatoarea la care am fost in grupa.
Asa ca, o sa mai facem vizite pe acolo, iar in mai o sa il inscriem.
Anca
, mami de
Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
cristinacsa spune:
La multi ani, Pityu!

Ildi sav abucurati de acum multi ani de copilasii vostri frumosi.
Cit despre intilnire incercam sa ajungem si noi...
Incep o noua tura de copilasi gradi, iar unii scoala...
M-a intristat si pe mine ce am citit despre Ema.
Gabi, miine incerc sa ajung pe la tine...
Cristina si gemenele
Somleac spune:
Ildi sa-ti traiasca sotiorul ca sa poata sa-ti indeplineasca tie dorintele!!!!
Al meu m-a suparat atat de tare in seara asta ca nu cred ca mai vorbesc cu el vreo 2 zile. Incep prin al lasa sa doarma in pat la Matia de unde sigur se va trezi intepenit. Sic.
Eu la 21 ,30 am ajuns acasa de azi dimineata. Nici macar obosita nu mai pot zice ca sunt.
Anca unde ai fost cu Alex la gradinita?
Clau venim si noi, sper, pentru ca va fi un wekend tare incarcat.
Ham mi-am pus o bere pe post de ciorba si m-a luat moleseala. Nu prea mai stiu ce sa scriu, asa ca v-am pupat, ma duc sa citesc.
ASsta faceam eu mult mai mult cand eram doar in doi. Citeam frate tone si reuseam sa citesc si carti de care acum nici nu ma mai apropii . Si ma chefuiam muult mai muuult. Uf si cel mai mult mi-e dor de faptul ca puteam s-o tai ori de cate ori ma enerva sotu. Pur si simplu imi faceam bocceaua si ma caram.
Na, noapte buna.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
Si eu citeam muult cand nu era Diana.Si ma uitam mult la talk-show-uri,la filme ... In plus umblam cu husbandu' teleleu pe la spectacole,cinema,pe la padure,vara mergeam de la serviciu direct la strand si ne intorceam seara,nici nu gateam pe canicula ca mancam pe-acolo ... De dormit in we pana la amiaza nu mai zic,dar de cand a implinit Diana doi ani am inceput sa o mai las in We la mami si mai lenevesc si acum
ANCA fain ca ai fost cu Alex in spionaj
la gradi,asa am facut si eu cu Diana si ea abia astepta sa mearga .Sigur ii va placea mult si lui Alex!
MONI
10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
O da, si noi vara eram pe strand si fugeam doar sa facem dus si apoi la munca, dupa masa mergeam acasa dormeam 3-4 ore si o taiam pe strand si asa pana se termina vara...sau cand ni se nazarea (cu trupa de pe atunci) ne luam rucsacii si corturile si o taiam in munti...fel si fel de destinatii, excursii cu bani extrem de putini...era meserie.
si ce chefuri erau...mama, mama...ce vremuri de mult apuse 
imi amintesc ca nu inca nu eram cu Clau, eram in anu 2 de facultate si unuia dintre colegi ii vine geniala idee sa mergem la Taut...si ne-am dus...a fost demential...am avut bani cat sa traim
2 zile, dar bani de intoarcere ciuciu...asa ca am mers pana la tarnova cu nasu, de acolo pe jos pana la Taut
, iar la intoarcere aceeasi schema...copii nebuni, de legat, nu alta 
io ma tot gandesc ca de va fi si Raul ca mine nu stiu cum am sa pot sa accept toate...ma gandesc ca poate n-am sa fiu la fel de ingaduitoare si intelegatoare ca ai mei...naiba stie 
Claudia
si Raul-Andrei