FIV 210
Raspunsuri - Pagina 6
claudia79 spune:
Kora, o sa te trag putin de urechi, dar nu stiam ca fumezi...nu e bine, trebe sa te lasi mai important ca si analizele cu cariotipul si anticorpii. asta tine de tine, daca ai pb genetice nu prea ai ce face. iti scriu pentru ca si au am avut pb asta dar cu renuntarea la cafea. recent am inceput sa fac iau un trat cu ierburi chinezesti pentru purificarea sg si circulatie si medicul ca merg la un medic mi-a zis ca tot ce provoaca aciditatea organismului predispune la infectii cu candida si ele sunt cauza infertilitatii.e f complex.
Chiar voiam sa va intreb care credeti ca este rolul cafelei in fiv?
cate ati baut, cate v-ati lasat?
si Kora daca te ajuta sa te lasi gandeste-te ca cel mai frumos cadou pe care il poti face unui copil este sanatatea ta!
oanademunck spune:
Si eu cand am intrebat doctorul meu if candida are rol in infertilitate mi-a zis ca nu candida, nu ci Clamidia si a mai urmat si o explicatie cu diferentza dintre cele doua. Eu ùma asteptam sa-mi gaseasca si Clamidia ca pisoii mei vad ca eu am cam toate cuvintele asetea de nepronuntzat:)
Tu ce mai faci Claudia?noutati ceva?
Am citit din urma azi ca tot stau la pat si am dat de niste vesti proaste neasteptate!Imi pare foarte foarte rau fetelor
claudia79 spune:
Oana, refacere rapida!eu zic sa nu te apuci asa de repede de fiv, mai stai cateva cicluri natural, mai ales daca ai fost pe anticonceptionale , eu am stat doar o luna dupa operatie si rez este cel care il stii si m-am gandit ca e prea devreme mereude la inceputul ciclului fiv, daca ai dubii mai bine nu incepe. ia ce sa fac paci, am alte preocupari acuma dar intr-un colt al mintii mele e mereu gandul la copil, normal, asa ca va citesc.
e dubios sa compare clamidia cu candida, clamidia este boala cu transmitere sexuala, candida este o infectie care apare de una singura in medii acide si scapi greu de ea. normal ca clamidia este mai nashpa dar who said anything about clamidia?a iesit la teste?ma enerveaza medicii care vb sa se afle in treaba se pun pe explicatii si iti explica cum e gaurita macaroana si te lasa nelamurita cu privire la alte pb mai importante!
claudia79 spune:
iana, catank, sunt alaturi de voi! sigur parintii vostri sunt intr-un loc mai bun, Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca iar voua sa va dea puterea sa vedeti dincolo de durere!
oanademunck spune:
Si eu am fost surprinsa ca pot incepe de pe 5 feb am crezut ca nu aud bine o fi crezut ca-s proasta l-am pus sa-mi explice de 3 ori,mai ales ca eu lucrez acum cu medicii astia prin teroare la cate mi-au facut ii terorizez prin intrebari am ajuns la concluzia ca da domn doctor desigur domn doctor nu tine, tre sa te bagi ins eama ca altfel de pierzi printre cei 10 mii de pacienti pe an, marti laoperatie au comis-o iar ne-au chemat la 7 si se deschidea abia la 7 juma......asa ca barbate-miu la fieare asisetnta care venea o intreba 'banuiesc ca sitit de ce trebuie sa o operati, sa nu mi-o aduceti inapoi operata de altceva ca, deh cu astia de la bruxel nu stii frate never;))anyway mi-a zis cu cat mai repede dupa operatie cu atat sunt sansele mai mari (e vb de endmetrioza nu de un chist obisnuit sa-i zic asa)pt ca in timp problemele astea reapar si cel mai bun tratament este sarcina
Referitor la candida si clamidia amandoua sunt cu transmitere sexuala(si nu numai)
claudia79 spune:
am mai vrut sa va zic ceva. nu stiu cat va ajuta pt ca nu stiu daca exista asa ceva sua posib sa existe in romania, dar am vazut la cumnata-mea gravida o chestie f ingenioasa. are sarcina cu risc crescut, i-a mai murit un copil in burta la 8 luni. i-a trimis asigurarea un aparat pe care si-l pune pe abdomen si ii masoara toate semnele vitale de 2 ori pe zi, scoti memoria si o bagi intr-un aparat care trimite prin gprs informatia catre un centru medical. Ei acolo analizeaza datele si te suna in cateva minute sa iti spuna daca este totul in regula sau trebuie sa mergi la medic ca se intrevad ceva pb.
cool! nu stiam ca exista asa ceva
se poate folosi dupa 24 de sapt.
claudia79 spune:
ce tare esti Oana cu medicii aia! eu nu stiu ce sa zic pe de alta parte este f important si cum simti tu ca trebe sa faci, si da, cu endo e bine sa te grabesti!
bine ca nu e ceva mai grav, sigur o sa reusesti!
lauravoinicu spune:
Iana , condoleante , imi pare tare rau ..
Kora , felicitari pt prima saptamana de nefumat , sa stii ca primele 2 saptamani sunt cele mai grele , dupa aia ai impresia ca nici nu ai fumat vreodata . Eu am facut aproape 7 luni de cand nu mai fumnez , eu nu m-am lasat de la mine putere , am fost nevoita , am fost la un pas sa fac cancer de limba , ceea ce m-a speriat teribil , muream ca proasta de mana mea , acum de cand nu mai fumez aproape mi s-a vindecat limba fara sa iau nimic , incredibil cat de rau poate face fumatul , am vazut-o si am simtit-o pe pielea mea .Nu l-am crezut pe dr cand mi-a zis ca daca ma las de fumat o sa imi treaca , de fapt asta a fost tratamentul dat de dr , m-a obligat sa ma las.
Sotul meu se lasa-se cu aproape un an inaintea mea dar tot nu m-a putut convinge , a trebuit sa ma sperie ceva sa ma pot lasa , pt mine fumatul era ceva de neinlocuit , nu am crezut ca ma voi lasa vreodata ,in prima saptamana plangeam cand imi venea sa fumez , iar acum zici ca nu am fumat in veci , si tot 15 ani am fumat si eu.
Asa ca te felicit ca te-ai lasat de buna voie , BRAVO!
CANDY1902 spune:
Buna seara va pupicut este ceva tratament naturist care ajuta la fiv pt ce e MULTI MACA si CEAIUL DE CARTISOARA se pot lua oricand poate cineva sami spuna detalii mai sunt si alte ?