FIV 210
Raspunsuri - Pagina 7
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iana_mari Buna dimineata fete dragi!Sper ca nu ma-ti uitat,dar din motive intemeiate nu am mai putut intra pe forum. De sf.Ion ,tatal meu a incetat din viata in dureri groaznice. Fetele mai vechi stiu ca acum 3 luni anuntam ca a fost diagnosticat cu cancer la pancreas.Dumnezeu sa-l ierte! Eu am amanat totul si abia pe 6 martie am o programare pt. fiv. Inainte ma rugam la d-zeu ,sa-mi trimeata un copilas acum ma rog tatalui care este mai aproape de EL sa ma ajute. |
condoleante tatalui tau si succes la fiv
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cristinici spune:
Korapop ma bucur ca ai reusit sa te lasi de fumat.
Iana-mari sa treci cu bine peste toate si sa faci FIv-ul norocos.
Lauravoinicu ti-am trimis PM pt menogon.
cristinici
nusy spune:
Iana_Mari: off....speram totusi pentru el...s-a dus mult prea repede...in numai 3 luni...imi imaginez prin ce-ai trecut,imi pare tare,tare rau,condoleante...Bebelusul meu e maricel,intr-adevar, am 16 sapt...pe 29 ianuarie il vad din nou la eco,sper mereu sa fie bine,la fiecare eco trec prin niste emotii ingrozitoare...
Ioana, Cristinici:
Nusy 16+
betty78 spune:
Kora felicitari pt decizie....sa stii ca si eu m-am lasat de fumat din ziua in care am facut ET si de atunci nu m-am mai apucat
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ellanik spune:
iana_mari condoleante.Sa stii ca Dumnezeu intotdeauna compenseaza o durere cu ceva bun .Poate iti trimite taticul tau un ingeras de bebitza .Iti doresc liniste!
Doamne,da-mi un pui sanatos!
maria08 spune:
Kora:Cred ca faci un efort imens, cred ca-ti este tare greu ( stiu de la sotul meu care nu mai fumeaza de 7 ani), dar e foarte bine ceea ce faci. Iti doresc multa putere si ambitie!
Iana:Condoleante......Suntem alaturi de tine!
Mai , fetelor, poate ma lumineaza si pe mine cineva...eu incep inhibarea pe 17 ( ziua 22 ) si am programare la prima echo pe 29 ( probabil ziua 8 de CM ) si atunci stabilim cand incep stimularea....nu prea inteleg, nu cam tarziu ziua 8-9 sa incep stimularea?? Fac doar 6-7 zile de stimulare???Sau cum sta treaba?? Hai ,fetele cu experienta poate ma ajutati!!
felicia_ spune:
Iana_mari, condoleante...
Maria, stai linisitta. Nu mai conteaza ce zi ai fi, ca nu mai e Cm normal, ci inhibat. Inhibarea standard e 14 zile, in acest intervat trebuie sa iti vina CM. De multe ori intarzie o zi sau 2, asa ca poate nu ai fi in z 8, ci mai putin. Iar zilele de tratament se stabilesc in functie de cum raspunzi la stimulare, de dimensiunile foliculilor. Oricum, banuiesc ca alaturi de stimulare vei avea si inhibare, asa ca foliculii se vor sparge abia dupa administrarea pregnylului.
Nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa zic, ideea e ca nu ai de ce sa iti faci griji.
LauraVoinicu, mai da un semn cand ajungi prin Bucuresti!
Kora, felicitari pte aniversare! Multe saptamani "nefumatoare" inainte!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
Evy28 spune:
fetelor
stiu ca sunteti super ocupate dar va rog sa-mi raspundeti la doua intrebari .
1. o sa fac histeroscopie exploratorie fara anestezie . ce sa imi iau la mine in afara de bani .halat , camasuta , tampoane ?
si ce medicamente sa iau inainte sa nu ma doara ?...please ..
2. mie nu mi-a zis nimic de anticonceptioanale sa iau . mi-a zis sa iau doar acid folic . a mai inceput cineva fiv fara anticonceptionale in prealabil ?
multumesc si pupici dulci
fireyes spune:
Evy, sunt multe variante de protocol fiv fara anticonceptionale, asa ca nu iti face griji.
Nu stiu unde faci histero, dar de ce nu faci macar o anestezie locala? in principiu, nu ti-ar mai trebui nimic sau orice iti trebuie, ti se da de la spital/ clinica...
still counting...