FIV 210
Raspunsuri - Pagina 5
lauravoinicu spune:
Fetele , am 10 fiole de menogon , daca intereseaza pe cineva...... am vazut ca se foloseste din nou menogonul , expira in martie 2009 ,tinut la frigider , 30 de lei fiola , eu atata am dat pe el .
In alta ordine de idei , azi in sfarsit mi-a venit CM-ul , dupa 8 zile de la intreruperea progesteronului , cu dureri groaznice ....
Asa ca Kora ai avut dreptate , mi-a venit , ca intrasem in panica .
Felicia , iti multumim mult pt ceea ce faci pt noi , esti minunata ...
Fetele care faceti ET cu criogenati va tin pumnii sa reusiti poate asa imi fac si eu curaj pt urmatorul ET . Bafta!
Va pup si va doresc mult noroc , poate anul asta ne vedem indeplinita dorinta cea mai arzatoare.
Evy28 spune:
fetelor
a inceput cineva imediat dupa histero tratamentul fiv ?
eu asa o sa fac daca iese bine
am emotii...
florela30 spune:
Bonsoir! Fetelor, am venit cu vesti bune de la monitorizare; endometru arata foarte bine si in ziua 6 a CM este de 6 mm. Luni sunt iar la ecograf si atunci stabilim data embriotransferului si vom discuta cu dr embriolog cum procedam cu embrionii. Daca rezista decongelarii s-ar putea sa megem pe blastocist. Sa vedem ce stabilim luni. In continuare iau cate 4 capsule albe de cyclo proginova pe zi. Mi-au spus ca s-ar putea sa-mi dea un medicament care sa inhibe ovulatia daca va fi nevoie( parca orgametril a spus dna dr.).
kitta, eu am facut anticorpii antispermatici la spitalul cantacuzino din bucuresti.
CANDY1902 spune:
fetelor va multumesc florela ma bucur ca esti ok doamne sa fie bine pina la capat totusi eu am o nedumerire ciclul meu inca nu apare normal ar fi trebuit in 10 cel tarziu 12 ianuarie ,eu nu am facut hcg dupa fiv dar am avut singerare tare puternica si nu am mai considerat necesar ce puteti sa-mi spuneti ar fi putut sa ramana ceva acolo eu am intrerupt utrogestanul de atunci si nici nu am nici un simtom nimic sau am putut ramane luna asta nu pot sa ma gindesc la asta si pe urma sa fiu iar dezamagita ce sa fac???
many_bani spune:
Buna dimineata,
Betty78,, sa-ti traiasca baiatul si sa-i aduci curad un fratior/surioara acasa, ai avut dreptate, se pare ca eu cu ET de criogenati am zi de transfer 18.02, dar Ioana a zis ca nu este batut in cuie.
Fetelor care sunteti deja in focuri, bafta, Florela tu deschizi drumul, Candy, eu personal nu am o parere foarte buna despre CMU, cand eram insarcinata, am facut analizele de trim. I la ei, si din lista de analize data de dr. doua analize nu le-au facut. Cand am obs. am sunat la ei si au crezut ca au facut analiza respectiva si ca nu au trimis rezultatul. Au zis ca imi trimit prin curier rezultatul. Cand am primit rezult. erau aceleasi fara cele 2 analize. Atunci am facut scandal, au cerut scuze si ma invitau sa-mi recolteze sange si ca sa nu mai platesc. Insa lipsa lor de profesionalism m-a dezamagit si am mers la alta clinica sa fac analizele respective.Dar poate a fost la mine un caz izolat, iti tin pumnii sa fie bine.
Pupici la toate fetele
iana_mari spune:
Buna dimineata fete dragi!Sper ca nu ma-ti uitat,dar din motive intemeiate nu am mai putut intra pe forum.
De sf.Ion ,tatal meu a incetat din viata in dureri groaznice.
Fetele mai vechi stiu ca acum 3 luni anuntam ca a fost diagnosticat cu cancer la pancreas.Dumnezeu sa-l ierte!
Eu am amanat totul si abia pe 6 martie am o programare pt. fiv.
Inainte ma rugam la d-zeu ,sa-mi trimeata un copilas acum ma rog tatalui care este mai aproape de EL sa ma ajute.
Ioanatugs imi pare tare rau ce ti s-a intamplat si cred ca ar trebuii sa faci niste analize mai amanuntite
Antosit iubita ce mai faci?
Nusy cred ca bebelusul tau s-a facut mare
Cristal tu parca incepeai fiv in ianuarie?
Kora ai mai primit raspunsuri de la dr?
Cristinici multumesc mult de mesaj si Ioanei la fel.
Moniland ce repede trece timpul, ai bebei mari de acum.Sa fiti sanatosi si fericiti.
Bun venit fetelor noi pe forum si mult noroc viitoarelor mamici
elenada spune:
Evy eu am facut histeroscopie pe 17 octombrie 2008 si pe 22 octombrie 2008 am inceput inhibarea cu suprefact iar pe 30 octombrie stimularea. pe 10 noiembrie am avut punctia. Medicul din Austia mi-a zis ca nu e nici un fel de problema. Eu am facut o histeroscopie exploratorie nimic mai mult.
Multa bafta tuturor fetelor si tinem pumnii dtransi pt fetele in focuri. Sa aveti parte numai de reusite
elena +11
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
catank spune:
iana_mari... sunt alaturi de tine, ...din pacate am trecut prin aceeasi "experienta" cu mama mea, ...acelasi diagnostic,...dupa aceeasi perioada de timp..."3 luni". Citeam ce ai scris in urma...si nu am indraznit sa te "sustin"...oricum e greu, ..f greu...si in ciuda acestui fapt inca mai cred in miracole, ..crezand ca tatal tau se va face bine... dar "este bine" e mai aproape de Ingeri, ...le va sopti sa primesti binecuvintarea ...mult asteptata, ..mult succes, incredere in Dumnezeu!
cat sau ank
KoraPop spune:
iana_mari sincere condoleante....sunt alaturi de tine.DD sa il odihneasca pe tatal tau!
KITTA spune-mi si mie anticorpii astia antispermatici cu ce pot influenta negativ fiv-ul?Mie de exemplu nu mi-a spus nimeni sa fac aceasta analiza (desi am auzit demult de ea),dar poate pentru ca embrionii mei au fost de calitate sau nu stiu ce sa mai zic,oricum am sa o intreb si pe Cocei de analiza asta....
Maine sper sa am si eu rezultatul la cariotipul genetic,la fel ca si catank ( am facut analiza in aceeasi zi ).
Azi eu si sotul meu sarbatorim o saptamana de cand ne-am lasat de fumat, e ceva extraordinar pentru noi,eu fumez de cca 15 ani si sotul meu tot cam asa si nu am mai incercat pana acum sa ne lasam....sper sa si reusim.....!
Kora
CARPE DIEM!
Ioanatugs spune:
Iana_mari condoleante pentru tatal tau
KITTA chiar daca aceste clinici de aici nu sunt la inaltimile celor de afara, ele sunt tot ce avem si ne permitem si deaceea cred ca nu e cazul sa vedem numai partea negativa a lucrurilor.
Legat de analiza cu anticorpii antispermatici, ar fi bine s-o repeti si in alta parte.
Florela30 felicitari si multa bafta luni!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare