FIV 210

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Candy, sa stii ca si eu la inceput nu am primit raspunsuri la intrebarile mele de la inceput si prompt insa citind pe forum am invatat sa intreb ce trebuie si incet s-a dus senzatia de "ignorare".Nu mai fii suparatzica .Pupici!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

betty78 ai un baietel minunat si tu esti o mamica frumoasa!Iti doresc sa ii faci o surioara sau un fratior in curand!Multa bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Saru'mana mult. Sa te auda DD

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Buna,
Betty78, esti sigura? eu stiam de 8-9 feb.O sa sun acum sa vad.
Si la mine FIV 1 a fost un succes, dar din pacate nu pana la capat,
Stie cineva ceva de ceaiul de cretisoara,.......

deci am avut dreptate? Eu una nu te pot ajuta cu ceaiul de cretisoara

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Buna,
Betty78, esti sigura? eu stiam de 8-9 feb.O sa sun acum sa vad.
Si la mine FIV 1 a fost un succes, dar din pacate nu pana la capat,
Stie cineva ceva de ceaiul de cretisoara,.......

deci am avut dreptate? Eu una nu te pot ajuta cu ceaiul de cretisoara

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Betty78 si eu tot pe 15 feb fac punctia...m-a sunat azi Ioana si mi-a zis.Felicitari pt baietel.Si succes la fratiori/surioare.Care a fost secretul tau de ai reusit din prima.Scrie-mi si mie pe PM poate mai prind si eu curaj.

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Pai sincera sa fiu nu am facut nimic special; am muncit foarte mult, au fost unele dintre cele mai solicitante saptamani din viata mea pentru ca am avut multe contracte si ajungeam seara dupa 10-11 acasa, chiar nu am crezut ca voi reusi; DOar dupa ET am stat 2 zile in pat si apoi am mai stat 5 zile acasa perioada in care nu am facut efort fizic; am baut foarte mult ceai verde in loc de apa si cu toate ca pe urma am aflat ca nu este indicat uite ca s-a prins. Mi-am pus in schimb progesteronul odata la 8 ore; adica ma sculam noaptea sa il pun vaginal. Chiar tin minte ca o prietena se distra rau pe seama mea

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

buna fetele! si multumesc pt mesajele voastre! ma ajuta f mult! sunt stresata, drept sa spun pt rv de luni de la dr, sa vedem ce-o sa -mi mai zica, pt ca tare disperat era deja inainte de al 2lea tratament.
Oanademunck, vad ca si tu locuiesti in Be, poate ne putem chiar intalni sau telefona din cind in cind, ca si surate de suferinta :)
inca o data, multumesc ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Oana, bine ca ai scapat cu bine. Nu stiu de histero, dar dupa laparo m-au pus sa stau un CM si apoi am inceput protocolul lung pt FIV.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Oanacu cat mai repede cu atat mai bine ca sa nu se refaca chistul endometriozic!
Ioanatugsti-am ramas datoare cu un raspuns: nu dau cu noroi in clinicile din Romania sau in dr. de aici, desi oricum nu sunt la inaltimea celor din afara din punct de vedere tehnic, al experientei, ci doar pentru fetele care au posibilitati sa mearga in afara. OK. Sunt fete care merg la dr. de aici, poate nu au probleme f. mari si de neindentificat, poate vor reusi din prima sau mai tarziu, eu ma refeream si la fetele cu probleme mult mai in profunzime de cautat, ceea ce acolo se face. Aici nu se trece mai departe de un prag de analize pe care de acum il stiti toate!
Sa revenim la mine: am anticorpi antispermatici, cica val. trebuie sa fie <75 si eu am 500. Ce ziceti de asta ca nu am apucat sa le scriu celor de la Viena? Nici nu stiu unde sa mai repet analiza, ca de-abia am gasit la Unysin si le-au trimis in Germania. Mai stiti vreun alt laborator care sa faca analiza asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

CANDY,bine ai venit si iti doresc multa bafta.Sint si eu de undeva din Sibiu...
Mult succes tuturor.Abia astept sa ma trec si eu pe listuta
PA,PA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

KITTA, pupici si mult succes.

Mergi la inceput