Ce vrea sa imi spuna fetita mea?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

SELLENE_BUNNY, si noi am fost in aceeasi situatie, exceptand plansul. La san statea enorm de mult, a refuzat de la bun inceput suzeta, si cum suptul ii calmeaza pe bebelusi ,a folosit sanul pe post de suzeta, lucru care il face si acum, cand i-au iesit dintisorii.Si eu am crezut initial ca nu se satura, dar a luat foarte bine in greutate.
Cu patutul a stat in el pina pe la doua luni, apoi nu a vrut sub nici o forma, acum doarme cu mine in pat.Stiu ca nu am facut bine, dar decat sa o aud cum plange noapte de noapte am considerat ca e mai bine asa.
Cu plansul, par a fi colicii, nu ma prea pricep ca noi de astia am scapatIn schimb plange acum si pentru artunci

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelajj spune:

buna mamici sanatate multa eu am o fetita de 1 an si doua luni si am alaptato exclusiv la san si acum baza ei e sanul, la cere si noi am avut o perioada de colicila la noi a functionat bonisanul ii dadeam de 3 ori pe zi cu dormitul in patutul ei nu a functionat cu mine in pat doarme si acum la inceput mia fost frica dar instinctul de mama nu da gres le place sa ne simta sfatul meu e sa faci in asa fel incat sa va fie la amandoua bine va pupam pe toate MIHAELA MAMI DE GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta29
Cu patutul a stat in el pina pe la doua luni, apoi nu a vrut sub nici o forma, acum doarme cu mine in pat. Stiu ca nu am facut bine, dar decat sa o aud cum plange noapte de noapte am considerat ca e mai bine asa.

Ba eu zic ca ai facut exact ce trebuia. Tot ceea ce contribuie la linistea copilului si este suportabil si pentru mama este bine. Ai incredere in instinctul tau si in copilul tau!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii. Cititi cu atentie Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000 si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin: ne intalnim www.jabs.org.uk/forum/default.asp?CAT_ID=1" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Selene, buna!
Eu am un baietel de 2,7 ani, Andrei. Sunt lacto-ovo-vegetariana, si am alaptat cu succes 1,9 ani. Andrei a luat in greutate 1 kg pe luna in primele 3 luni.
Nu cred ca laptele ar avea o consistenta slaba, ci faptul ca-i dai ambii sani la aceeasi masa; alterneaza-i - masa si sanul. Eu aceasta metoda am aplicat-o. Si ofera-i la cerere sanul, in timp isi va regla singura orarul de masa. Bineinteles ca nu-i batut in cuie, la mine a mers asa si Andrei a fost multumit. Dar dac vezi ca nu se satura, ii poti oferi si celalalt san...

Colici a avut si Andrei la greu. Se calma cu comprese si plimbat tinut pe burta mea. Ai rabdare, va trece si aceasta perioada.

Nu se va obisnui Daria in brate dac-o tii acum mai mult. Gandeste-te ca a stat 9 luni la caldura si stransa in burtica ta. Pe Andrei l-am infasat pana pe la 7 luni, usurel, fara sa-l strang prea tare. Si-l linistea.

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna Selene,

Sper ca si-a revenit bebelusa ta intre timp, insa imi dau si eu cu parerea!

Probabil sunt colici. Noua ne-a trecut cu Infacol+sare incalzita pe burtica
Referitor la cat sta la san - verifica daca intradevar suge sau doar se tzatzaleste Intra pe drjacknewman. com si acolo ai sa gasesti super filmulete cu tips&tricks despre alaptare. Nu cred ca are importanta ca esti vegetariana, e important sa iti iei de undeva proteinele.
Baiatul meu a luat in prima luna de viata 500 gr, dupa aceea si-a revenit.
In legatura cu dormitul - ziua copilul meu dormea doar pe burtica mea in primele luni. Acum doarme langa mine (dar se trezeste daca plec ). Seara il lasam sa adoarma profund inainte de a il duce in patut (sa treaca de faza de somn superficial) si ii incalzeam scutecul pe care il puneam sa doarma (sau il puneam cu tot cu scutecelul pe care il alaptam -eu il alaptez pe o perna)

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
3. Nu mai vrea sa doarma in patutul ei, numai in patul meu, cu mine. Sunt varza de nesomn, stau cu ea pana pe la 1 - 2 noaptea, o legan, o adorm, si cand o pun in patut, la nici doua minute, incepe sa planga... Si plange, si plange, pana nu o mut in patul meu, nu se linisteste, si acolo adoarme cu suspine, mi se rupe inima... Culmea ca, peste noapte, nu se trezeste decat de maximum doua ori, si atunci mananca f. putin in comparatie cu restul zilei, dupa care adoarme la loc...

Si Miriam a mea se invatase asa, cand era mititica.. din cauza ca, fiind mai micuta, mama maea o lua mai des in brate, asa ca s-a obisnuit si in brate, si in pat, langa mine.. si tot asa facea. Eu am apelat la canapea, care sa fie un teren neutru : nici patul meu, nici patutul ei.. am dormit asa cateva (3-4) nopti: ea langa mine, eu cu mana pe ea, dar nu o trageam langa mine, era la jumate de metru distanta! A plans din ce in ce mai putin, pana s-a obisnuit, iar apoi am pus-o inapoi cu surioara ei in patut. Ma mai ridicam eu si de 20 ori pe noapte daca era nevoie, puneam mana pe spaticul ei si-o mangaiam, dar in nici un caz n-am mai luat-o in brate (in pat, langa mine, nici atat!). Usor - usor, s-a dezobisnuit..
Bafta, sa scapati de problemute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, revin cu o alta problema...

De colici am scapat, suntem OK acum, avem 3 luni si jumatate... Sanul a ramas doar peste noapte, asta este, am preferat sa NU ma stresez excesiv pe tema asta, ca sa nu pierd laptele de tot... Daria si-a revenit cu greutatea, are acum in jur de 6.300 de grame si cam 64 de cm...

Insa... [Am copiat mesajul postat si la Clubul scutecelor - continuare de la Odiseea mea]

Eu nu mai stiu ce sa fac cu fata asta a mea, mai ca nu pot iesi cu ea pe nicaieri, de urlacila ce e... Numai in marsupiu e bine...

Caruciorul il suporta numai daca doarme, si doarme putin in el... Nu stiu ce nu-i place... O fi prea putin spatiu pentru ea? Ca in patut e toata platzita...

A zis matusa ca eu sunt de vina, ca trebuia sa o las sa doarma in carucior inca de cand avea o luna, cate putin, afara... Si a mai zis ca s-o las sa planga, si o ora, daca e cazul, ca plange azi, plange maine si poimaine nu mai plange...

Si nu pricepe de ce plange asa de mult, de ce nu mananca si doarme, mananca si doarme... Ca deja deranjeaza toata casa...

Adevarul e ca Daria doarme, peste zi, doar in intervalul 13 - 16. Atat. Si, cand plange, plange asa de ascutit, de e imposibil de stat langa ea mai mult timp.

Nu-i place in carucior, nu-i place imbracata, nu-i place la soare, nu ca sa nu-i intre in ochi, sa n-o vada deloc...

Oare chiar asa de dependenta de mine o fi? Drept ca nu prea are pe nimeni in jur, numai pe mine...

Daca aveti explicatii / sugestii, sunt binevenite.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Uitasem sa adaug scoica pe lista lucrurilor care nu ii plac...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput