*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Tot eu. Mi-am amintit sa va scriu din intelepciune puiutului meu. In timp ce-l culcam in seara asta, el povestea ca de obicei diverse. Si zice, si zice, la un moment dat un cuvant nou "ata" pe care eu evident nu-l inteleg. Si eu tot zic nu inteleg, el tot repeta, ba se mai si enerveaza, si iar repeta si eu nimic. Pana la urma se uita la mine pret de cateva secunde, se gandeste si imi zice "cateii ata am-am, mama" (cateii latra ham-ham, mama) si cu o fata si cum un ton care zicea clar: of, tare mai esti de cap, ce o fi asa greu de inteles in asta!!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

noi am avut azi prima zi de gradinita; a stat vreo 2 ore;ii place mult acolo dar ar vrea sa stau cu ea;cand am lasat o n a plans... i am spus ca ma duc sa i iau papa,dar cand a venit ora de papa si a vazut ca eu nu s acolo a inceput sa tipe de a speriat gradinita; m a sunat directoarea; in rest a stat cuminte; e un centru franco roman si are colegi si romani si francezi; s a prins imediat ca unii nu vb ca noi(romana); cand vb un copil in romana nu i atragea atentia,dar cand auzea in franceza se uita uimita; cat am stat si eu cu ea acolo(cam o ora) am vazut ca fetitele veneau toate pe rand la bia sa se joace cu ea.... insa baieteii... fara exceptie veneau doar sa i ia jucariile din mana; e cea mai mica din grupa...asa ca e papusa fetitelor si tinta baietilor.
eu sunt tare incantata de ziua asta; lavini,voi cum va descurcati?mai sunt capsunei la cresa/camin?

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ntz, ntz, ntz...asa ceva nu se mai poate!
Pai, ce faceti dragele mele, ca mi-ati luat toata distractia de la serv daca nu scrieti

Am intrat in primul rand s-o parasc pe Didi si s-o trag de urechi ca o preocupa mai mult ascultatul telefoanelor (chiar, ce vorbesti tu la tel de nu vrei sa fii ascultata ?) decat sa mai scrie p-acilea sa ne mai povesteasca una-alta. Ntz, ntz, ntz...

Ckristina, ma bucur tare ca ai gasit gradi pana la urma. Sunt convinsa ca Bia se va obisnui repede si nu va mai plange dupa tine.

Madaiulia
, io am masina de paine de la Moulinex, nasii au de la Alaska,...dif cred ca e doar in nr de programe, nu stiu alte diferente. Nu e nevoie sa ne ceri retete, pt ca vei primi cu masina si cartea de retete

Si acum rpd o strigare la apel:
Ella, Elteka, Chiquitita, Graviduta, Madi,Poohy, Lavini, Carmen_So,....&Co (ca ma grabesc)

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Hai sa ma bag si eu in seama ca sa resuscitam subiectul :)

Betty, felicitari pt fetita, sa fie intr-un ceas bun.Cand credeam ca am tot baiat, toata lumea imi spunea ca e mai bine sa fie de acelasi sex, ca se vor intelege mai bine.Asa ca o surioara pt Andreea e binevenita, o sa vezi ce bine se vor intelege!

Ckristina, felicitari pt prima zi de gradi, e bine ca s-a adaptat repede.Si Andrei e celmai mic din grupa, imi zice educatoarea ca e in centrul atentiei, toti copiii vor sa ii arate cate ceva..La noi a fost nesperat de bine, Andrei a ramas la program lung de la inceput ca nu aveam cum altfel, dar a plans putin in prima zi, apoi a uitat de noi.Mananca, doarme f bine, se joaca cu copiii din ce in ce mai mult, miercuri seara s-a jelit ca nu vroia sa il luam acasa...Partea nasoala e ca prima saptamana a durat 3 zile, apoi mi-a racit de toata frumusetea, febra mare, tuse, muci, tot tacamul.A trebuit sa-l tin acasa, de ieri l-am dus iarasi, ma gandeam ca a uitat, dar a fost incantat sa mearga la "gadi"...Io zic ca e bine.

Mica, il duc la gradinita Degetica, e langa Plaza.Singura care e in drumul sotului, asa ca suntem avantajati.Sapt asta el e plecat si l-am dus cu masina, dar drumul de intoarcere imi ia o ora, intr-un trafic infernal.Cautati ceva aproape de voi ca altfel e jale cu drumul.

Ieri mi-am vazut si eu mandra la eco, e asa de frumoasa(doar e a mea), i-a facut dr niste poze super...are 2750 g, e in grafic.Dupa ce ca eram necajita ca mi s-a scurtat colul mult de tot si am contractii dureroase, fata are dubla circulara de cordon.Sunt tare stresata, sper sa fie bine, azi o sa imi sun si eu dr sa vedem ce zice.

Va pup si o zi buna!

Lavinia, 35+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ho ho ho lavini ce putin mai ai. Da inca nu punem majoretele.

ckristina bravo pentru gradi. Unde e, in Trivale?

betty felicitari pentru fetita.

S-a redeschis bazarul pentru Sonia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

mica, in trivale este pe drumul spre smeura, in spatele petromului;
asta e http://www.miculprint.com/prez.php?lang=1; poti sa duci copilul si doar o zi/saptamana(asta in cazul in care ai nevoie cand sta maya in pitesti la bunici)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ckristina, Bogdanel cred ca a fost primul capsunel intrat in colectivitate. Am mai scris de cresa, insa am vazut ca multe mamici nu erau de acord cu debutul acesta fraged, asa ca n-am mai detaliat. Lui B i-a mers f bine.
Lavini, ma bucur ca a debutat Andrei la gradi - cat platesti la Degetica? Cu imbolnavirile asa e in prima faza, dar cu timpul va deveni mai rezistent. Sa nu renunti, tine-l acasa cateva zile sa se faca bine si apoi du-l din nou, se va cali in timp. Sanatate lui Andrei si nu te mai stresa cu circulara, nu e grav si in plus se poate "descurca". Cum o va chema pe fetita?
Mica, voi ce mai faceti cu cresa/gradi? Va ganditi la o particulara?
carstea, la ce cresa merge Rares? (te-am mai intrebat dar n-ai raspuns)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau!
madaiulia, Eliza nu a mai facut febra, tocmai aia mi s-a parut ciudat , a facut o singura zi 39. De aia ma tot stresez, ca nu am vazut nici un alt semn sa ma convinga de la ce a facut. Singura problema e ca nu prea mai vrea sa manance si de aici m-am gandit ca ar putea fi de la dinti.
Ckristina ce frumos ca merge la gradi.
Eu vreau sa o dau din toamna, daca o sa o primeasca, ( e gradi doar de la 3 ani), dar sper sa rezolv. Ii plac tare mult copiii si va fi incantata.

Vin noii bebei imediat !!!!!!!!!!!!De abia astept sa vad pozici cu puiuti mici de tot.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Liviana, ma bucur mult ca lui B ii merge bine la cresa.Asta cu e prea mic sau prea mare e cu dus si intors.Eu vroiam sa il mai tin acasa fiindca el e o fire mai sensibila si ma gandeam ca il va traumatiza despartirea asta brusca de noi.Ma bucur ca m-am inselat.Idi dai seama ca nu o sa renunt acum decat in cine stie ce caz exceptional, dar io sper sa nu se imbolnaveasca prea des.Cu numele ne-am gandit, dar mai asteptam putin cu comunicarea lui ca poate se razgandeste tati

Mica, mai e putin, ai dreptate, pe de o parte vreau sa mai stea in burtica fiindca trebuie sa mai creasca, pe de alta parte as vrea sa nasc fiindca am o stare continua de paranoia si o vreau in bratele mele.

Lavinia, 35+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

An, ma crezi ca nu is io ? mi-ai dat de lucru, am cautat sa vad care-i faza cu telefoanele, ca nu stiam la ce te referi...si apoi daca erai nitel atenta vedeai, ca mesajul e semnat, alt nume, alta structura de text, mult mai bine pusa la punct, decat asta al meu, care e alambicat rau. Io nu am mai intrat pe un subiect de generalele din secolul trecut, nu ma bag in gura lupului ca nu-s asa de buna, sa ies nesifonata. E clona (as vrea io!), e pretena mea cea care v-a anuntzat odata ca am nascut, dar pe vremea aia tu erai sfioasa, si nu vroiai in club, pardon plantatie, chiar daca striga Andrada dupa voi (erai 2 in 1). Ma doare capu si ziceam sa mai citesc la voi, dar asa raman soc

Dar tot vreu sa ma scriu o gramada, timp sa am, is prinsa pana peste cap, m-au intristat vestile despre Soniuta, dar cred ca alaturi de Oana nik nu-i imposibil, deja e realitate totul.

Pepsica, esti extraordinara si iti dorect multa bafta la bb3, sanatos sa fie.

Cristina-Carstea, nu trebuie sa te agiti ca nu vorbeste, si io am 2 care au vb, vorbesc putin, sau vb dar in bebelushana. Iar Robert acu vorbeste de ii spun stop, sa mai zic si io, mereu comenteaza si in somn.
Faptic: io am fost cu ei si le-am testat auzul, intr-o analiza in dinamica. Stiam ca in De testarea auzului se face inca de la nastere, in spital,asa ca am ceut trimitere de la pediatru si i-am facut pe la cateva luni 7,8 luni si apoi pe la 2 ani. nu au fost probleme. si la David l-a testat in spital si apoi pe la 10 luni, parca. Numai o analiza in dinamica e concreta. Acum e faza cu vorbitul asa cum anul trecut era faza mersului, ridicatului in picioare. Io sunt de parere ca trebui verificat si apoi sa nu ne facem probleme, unde nu sunt ( asta am invatat-o de la Adinell, in sarcina, oare unde o fi mama de Maria???). La fel, l-am testat pe R la vb si inca il duc la logoped. E mult mai usor sa rezolvi o problema, daca exista , de la inceput..decat mai tarziu.

In alta ordine de idee, si noi mergem la cresa, asa se numeste institutia de ingrijire a copiilor cu varsta pan la 3 ani. din septembrie, si si Vladutz de Angiuta tot de atunci merge. Felicitari Angiuta pt Alaptat Ce mai faci? Cum mai merg cursurile tale?

Liv, suntem in ceeasi barca. Pan la urma am inchiriat apartamentul, io sper sa se relaxeze situatia din ro, macar la anu. La mine e taifun dimineatza cand plec cu amandoi, fac 2 minute pan la gradinitza, ii am in aceeasi cladire, las masina acolo si plec u busu si revin cu busul si apoi ma duc dupa ei pe jos, 1,6 km..si is nervosi rau cand ii iau acasa. 1 ora pe al mare il las la desene, vad ca in ultimul timp urmareste si DVD in engleza, si cu David stau in bratze si apoi ne intram in ritm..cat de cat. Noi suntem singuri de luni-joi seara. Lunea mai am si un copil a carei mama e profa si are cursuri saraca pan la 19, si e mama solo.

Miniuta tu l-ai inscris pe D la krippe?

Ella, citindu-te pe tine mi-am facut curaj si in 29,30 dec am plecat la schi. Anul asta nu mai mergem in Austria, pt ca vreau la mare si nu ne permitem N concedii din care cel in ro e cel mai scump, si mi-am plans de mila. Asa ca a doua zi ne-am intors acasa. Cand ii vedeam pe pitici pe partie, mi se facea rau. Cred ca ar trebui sa organizez mai bine plecarea fara pitici, in grup,..

Am supravietuit si vizitei socrilor, a fost bine, i-am lasat sa faca cum vor ei, intr-un cuvant m-am simtit model pt copii, de gazda. Cred ca alt motiv mai temeinic nu as fi avut ca baza. Si vorbele Eltekai, ca m-a facut Dumnezeu mama de baietii, mi-au folosit enorm. apoi io is mandra de fii-su si cum l-au crescut , ca doar de asta m-am maritat cu el!

Betty, Felictiari pt fetitza!!! Io tin cu sotzul tau. sa nu ii zici nicioadata, las ca e bine cu 2 fete, asa cum nici al meu nu a pomenit vreodata asta..cu toate ca io mi-am dorit copil sanatos (Chichi si Diana stiu cat le-am certarit in Odisee cand au fost un pic dezamagite ca au baiat), pur si simplu vroiam o fetita pt ca asa cere societatea. Ah ce bine era cu pereche,,tra la la..ca ajungi si tu sa simti asta..sau noi cand ajungem parinti ne dorim pt copii nostrii tot ceea ce nu am avut/realizat noi la timpuri corespunzatoare, asa ca mamele vor fetitze, si tatii baietii.

Liv, tot cu tine..am avut un soc cand am aflat ca pretena mea e insarcinata cu bb3. Numai prostii am debitat, in loc sa o sustin. Io, care odata nu respingeam ideea de bb3, acum as fi paralizata. Abia acu te inteleg ceea ce scriai tu odata. Cu toate ca daca s-ar intampla, l-as face, pt ca nu pot trai cu ideea de a-mi omora copilul.

An, l-am trecut pe Aschiutza pe lapte praf ( Aptamil 3) el e mai firav. 10-11 kile si asta e laptele care ii place.

Noi suntem cu suzi, bibe, pampers..si dormim in patutz. Mananca singur, dar are exemplu pe frat-su si merge in colectivitate. oricum io nu ma grabesc in nici un fel. Pe R l-am trecut la 2 ani in pat, mare greseala ca a dormit ff prost apoi, de pampers pan la 2,10 luni nici nu am degand sa il scot, mai citeam uneori in grupa de copii a lu R ca erau unii care si la 4 ani aveau pampers de noapte si incepusera devreme..ceea ce cred io ca i-a derutat. Dar, am vazut ca are D o fetita care face 2 ani acu in ianuarie, si inca din sept anu trecut era fara pampers.

plec la treburi..

Mergi la inceput