*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Vas intr-adevar sunt foarte simpatici cand incep sa vorbeasca. Si foarte sinceri . Andrei a primit de Craciun de la socri o gentuta-ren foarte draguta, a luat-o, s-a uitat la ea si a aruncat-o cat colo "nu pace, e uat". Ne-am omorat sa-l facem sa se uite la ea toata ziua, abia cand un alt copil a luat-o sa se joace cu ea a prins si el drag de ea.
Betty felicitari pentru fetita. Sa fie sanatoasa. Iar mi se face si mie pofta de una.
Carstea felicitari lui Rares pentru progrese. Ai scris mai demult ca s-a acomodat din prima la cresa.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Betty, felicitari! Astept si eu reteta de facut fetite, imi doresc mult ca al doilea copil sa fie fetita. Oricum, pana la sfarsitul anului viitor, cand ne-am planificat sa concepem al doilea copil, mai este timp.
Vas, fina este nascuta pe 12 iunie (25 ani), iar finul pe 7 noiembrie (29 ani).
Ce vreme urata este afara.....ploua, e mizerie cum se topeste zapada...
Mai vorbim fetelor, ma duc sa il culc pe Stefan. Va pup! Am poze noi in semnatura

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dianalaura bine ai revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
Dianalaura, dupa calcule e fetita.
Chiar sunt curioasa . Cand aflati sa imi spuneti si mie.

Acum cred ca febra Elizei a fost de la al 4 canin, nu prea mai vrea nici sa manance, e tare trista uneori si se trezeste plangand. Offff, de abia astept sa treaca odata.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Dianalaura, nu stiu sa iti zic reteta, de fiecare data am comis-o cam in a 10-11 zi, apoi o pauza de 3-4 zile si iar. Cam asa ceva dar nu pot sa bag mana in foc, avand in vedere ca de tura asta nici macar nu stiu cand mi-a venit ciclu.

Vas, pup printesa sa scape mai repede, si Andreeiei ii ies ultimele masele, asa tare a plans sambata noaptea ca dupa ce a adormit m-am apucat si eu de plans ca atunci cand era mica si avea colici.A mea e si capoasa si nu pot sa o dau nici cu un pic de gel. Calculeaza-mi si mie te rog cand ai vreme, avand in vedere ca nu e chiar sigura treaba cu fetita. Eu in momentul conceptiei aveam 33 si tati 32, s-a intamplat in septembrie. Nu stiu ce ar mai trebui sa iti spun.

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Vas, multumesc de predictii...si la testul verighete tot fetita i-a iesit, insa la alte teste de genu asta a iesit baiat. Sanatos sa fie, nu conteaza ce e...
Of, ma intristez sa aud ca puii nu sunt bine...stefan e destul de in urma cu dintii, primii i-au iesit doar la 1 an si 2 luni, primii 2 de jos. Jos nu mai are alti dinti, sus are 4, nici un canin si vreo 4 masele, 1 de fiecare parte. Dr a zis sa nu imi fac probleme, ca o sa ii creasca...
Ce voiam sa va intreb, cum stati voi cu cerutul la olita? De fapt copii, nu voi De exemplu, Stefan zice caca, dimineata cand zice il pun si face doar pisu, insa apoi peste zice se prinde de fund si zice caca numai dupa ce a facut caca in pampers. Tot i-am explicat sa imi spuna inainte de a face, si nu dupa, dar pana acum nici un rezultat...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau din nou.
Betty, iese fetita in proportie de 99%. Lasa ca sincer eu daca mai fac un bebe vreau sa am tot o fetita. Mi-ar fi mult mai usor, deja stiu tot ce trebuie sa-i fac, cu un baietel cred ca o sa stresez toate mamicile de baieti cu intrebari.
Eu ma tot agit ca nu-mi pot da sigur seama de la ce a facut febra. Ma gandeam si la cel de-al doilea rand de maselute dar din cate stiam apar dupa 2 ani. Acum ma tot uit in gurita ei. Cat e sanatoasa si face figuri de ale ei ma mai enervez dar cand am vazut-o cu febra mi-am dat seama ca mai bine sa ma zapaceasca de cap toata ziua decat sa o vad asa. Pe seara ma durea capul numai de la stres.
Diana, exact la fel face si Eliza cu olita. Zice caca la orice face, ii mai zic de pipi dar la ea e tot caca. De obicei daca o pun pe olita face doar pipi, caca nu vrea deloc.
O vad ca se screme si o intreb "mami faci caca??? la care ea imi raspunde "nu, nu ,nu" . o pun pe olita nu face nimic iar la 5 minute se screme din nou si face in pampers. Am impresia ca se inhiba cand o pun pe olita.
O mai las sa mai creasca si pana la urma o sa isi dea ea singura seama caum sta treaba.
va pup, ma duc sa-mi iau puiuta din vecini.

hei fetelor pe unde sunteti??????????? cam slaba activitatea.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Vine omul nerabdator sa va citeasca..........si va gasesc pe a 2-a pagina?Pai mai fetele de ce?

Nici copilul meu nu face la olita si nu ma stresez deloc....Ma gandesc ca o sa faca direct la W.C.

betty deci v-a fi fetita?io eram siguraca o sa ai baiat.Poate din cauza ca asa iti doreai tuSa fie sanatos orice ar fi si......... felicitari

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Vas inca mai face febra Eliza? Daca nu, las-o in pace, putea sa fie de la dinti, putea sa fie un debut de viroza. Daca nu mai face o ok, Andrei mi-a facut in vara 3 zile febra peste 39 si l-am tratat doar cu antitermic, in a patra zi cand ma hotarasem sa-i dau antibiotic nu a mai facut, si era de la faringita.
Cu olita noi nici macar nu ne stresam, nu face si gata, va face cand va veni timpul. Si stiu ca au mai fost discutii pe tema asta, majoritatea capsuneilor fac inca in pampers, nu reprezinta nici un motiv de ingrijorare. Eu am o prietena al carei baietel e cu aproape un an mai mare decat capsuneii nostri si inca face in pampers si majoritatea copiilor pe care ii stiu cu varste apropiate de Andrei au renuntat aproape de 2 ani si jumatate. Si in cartile de ingrijire a copilului scrie acelasi lucru, senzatia de defecatie apare undeva intre 18 luni si 2 ani, iar pentru pipi si mai tarziu.
Stiu ca existau cateva mamici la noi pe forum care ziceau ca au masina de facut paine. Ne-am hotarat si noi sa ne luam. Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva sfaturi in ce priveste marca si ce ar mai trebui sa stiu inainte de a cumpara? Apoi o sa vin aici sa va cer retete de paine.
Si chiar asa, unde sunteti fetelor? In ultima vreme subiectul nostru abia mai respira. Trebuie sa facem ceva sa-l resuscitam.
Doxinu v-ati intors de la munte? Cum a fost? Cum s-a distrat Stefan?

Mergi la inceput

Doxinu am scris in acelasi timp. Tocmai intrebam de tine, te stiam activa, tu ce ne mai salvai de pe pagina a doua.

Mergi la inceput