*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutari mamici dragi!
Eu nu am mai intrat de mult (era sa zic noi , ca pe vremea cand eram 2 in 1).
Ma bucur sa vad ca sunteti bine si voi si copiii, felicitari celor care au nascut intre timp, si celor care au din nou burtica!
Ce copii vorbareti aveti voi!!! Stefan al meu e mai lenes la faza asta, intelege tot, insa de vorbit mai putin. Zice doar mama, tata, caca (cu intonatii diferite, inseamna: caca, cafea, calculator) gooaaa (adica gol-minge), bepe era becu, insa mai nou zice papa la bec, zice si face pa si pusi, si in rest a mai zis de cateva ori apa si ada, insa acum nu mai zice. Acum cateva luni ii zicea baba la bunica si babu la bunic, dar acum tot mama le zice si lor.
De mancat mananca aproape orice (mancare normala, ca aia de bebelusi nici nu vrea sa o vada), cu exceptia laptelui si ou. Lapte nu mai mananca de la 1 an si 2 luni, de cand l-am intarcat. Am incercat lapte praf, lapte de vaca, lapte de alimentara, nu si nu! Dar nici eu nu am mai baut de la 10 luni, de cand m-a intarcat mama. Ma bucur totusi ca mananca iaurt natural (eu nici de asta nu mananc). Stie foarte exact ce vrea si ce nu vrea sa manance, pur si simplu il intreb mananci de aia, zice nu, de ailalta zice da....
In rest, suntem bine, e un pic racit, dar trece...
O sa imi reactualizaz semnatura si sa pun si ceva poze recente. Va pup!


diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Diana, Cristina multumesc pentru raspunsuri. La 50 de lei ma gandeam si eu.
Carstea Andrei nu a fost testat pentru fibroza chistica. Din cate imi amintesc este o afectiune pulmonara, nu? Sper ca nu are Rares probleme.
Ioana bucura-te ca Patrick nu e pretentios la hainute. Pe mine ma omoara Andrei, numai in ce vrea el il imbrac si daca nu-i place nu mai e chip sa-i dau hainuta aia "nu pace, e uata" si gata. Si nici nu ascunsul hainutelor sa-l conving sa il imbrac in ce vreau eu nu merge, isi cauta prin dulap pana gaseste si apoi vine cu ele la mine victorios.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Madaiulia vezi daca vorbeste copilu'! Eu astept cu nerabdare sa se porneasca la cuvinte mai multe... dar daca e sa vina cu pretentii la imbracat si mincat(ca Ianis al Dianeilaura), se poate amina vorbirea
Se imbraca singuri capsuneii vostri? P nu.



Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Vas, am si eu o rugaminte...mai ai cartea aia cu determinarea sexului la bebe? Am 2 cazuri pentru tine:
1. Vara-mea, ea nascuta in 13 mai, sotul ei in 23 martie. Amandoi au avut 31 de ani in momentul conceptiei (octombrie 2008).
2. Fina mea, care tocmai a descoperit ca e insarcinata. Ea 25 de ani in momentul conceptiei, el 29.
Eu le-am mai facut teste ce am gasit pe net, la vara-mea iese fata si la fina baiat. Is curioasa ce zice cartea ta, ca la mine si la cumnata-mea a avut dreptate.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau.
Diana, bine ai revenit.La primul caz iese baiat. Diferenta de varsta e asemanatoare cu cazul meu si acest calendar la mine nu s-a mai potrivit. In final am avut fetita.
La fina ta imi trebuie data nasterii la ambii parinti pentru ca diferenta de varsta dintre ei e de exact 4 ani.

Am reusit si noi sa racim toti trei.
De mine nu prea ma agit dar de iubita mea ma stresez intr-una. S-a trezit cu mucisori, nu foarte multi, apoi era infundata iar acum e cu febra 39. Offfff, uitasem ce nasol e sa ai puiutul bolnav.Cand o vad asa ma intristez rau de tot. Si asta exact cand trebuie sa vina socrii mei.....va dati seama la ce ma gandesc....
Cat de des ii pot pune supozitoare de paracetamol???????




Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

vas, cand era al meu bolnav, doctorita ne-a zis sa alternam panadolul cu nurofen, in principiu sa ii dam la sase ore, dar ca dupa prima doza de paracetamol, ii putem da la patru ore si o doza de nurofen, apoi sa pastram intervalul de sase ore.

sanatate multa!

mamica lui david(21.05.2007)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ioana de crizele cu mancarea nu mai vorbesc. Daca nu percutez de la "nu viau, nu pace" si mai insist, imi baga demonstrativ o mana in farfurie, de ajunge jumatate pe el, pe mine, pe covor.... Si de cateva zile a inceput sa ceara direct "viau mazae, viau peisoare, viau papanati, viau tuta duce, etc". Iar la incercarile de a-l pacali si a-l aduce unde vreau eu (adica sa ii distrag atentia de la dulciuri), imi zice "che'ca avem, in punga ete" si deschide dulapul si imi arata.
Vas paracetamolul se administreaza la 6 ore, dar in caz de urgenta poti merge alternativ cu nurofen, la 4 ore unul de celalalt. Sper ca ai inteles ce vreau sa zic, 8 ore intre acceasi substanta, 4 intre doua administrari diferite, cum a zis si miniuta. Multa sanatate piticei si voua.


Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

miniuta, madaiulia, multumesc de sfaturi. Am reusit pana la urma sa*-i tin temperatura sub control. I-am dat doar Panadol ca Nurofenul nu vrea sub nici o forma.Daca incerc sa i-l dau fortat il da afara si ii mai vine si sa vomite.
In schimb eu mi-am facut Coldrex la plic si daca o lasam ar fi baut fara probleme , dar nu stiu daca e recomandat pentru copii asa mici. Dar are un gust oribil!!!!! Ea zicea ca e bun.

Madaiulia, ce frumos vorbeste piticul tau. Eliza nu leaga inca cuvintele, dar de abia astept , sunt asa de dulci...

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Se pare ca vom avea tot o fetita, nu e f sigur ca a stat cu fundul la noi si degeaba a mai impins-o dr ca a scos limba, dar nu s-a intors. Tati e un pic dezamagit, eu nu am nici o problema sigur se vor intelege bine 2 surori. Si parca nici mama de baiat nu ma vad.

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salut
V-am intrebat de fibroza cistica pentru ca sora mea e purtatoare si e o boala genetica.O sa ma testez si eu si pe Rares sa stiu cum stam.

Rares a inceput sa zica si el cate ceva :cea(ceas)apa,caca, Aca(numele catelului).Parca sa zic ca incepem si noi sa facem progrese.
Cred ca ii prieste cresa.

Va doresc o duminica frumoasa.Eu ma plictisesc ca n-am copil.Multumesc Mica pentru incurajari.

Am facut ceva shopping dar nu de speriat .Nu ma laud cu nimic.Doar toale(a se citi haine)

Va pup

Mergi la inceput