*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Graviduta, eu ii mai dau Vigantol cand imi amintesc..stiu ca nu e asa de bine, dar.... Din cate stiu eu se da vingatol pana la un an, si apoi pana la 2 ani in lunile care au litera r, deci de toamna iarna..septembrie-aprilie. Dar depinde si de copil, uite am o cunostinta are copilul 4 ani acum in martie, si zicea dr sa ii mai dea, fiindca a crescut foarte mult, si are nevoie organismul. Cand a implinit 3 ani i-am cumparat o camasa de 110 cm, care e pentru 5 ani, si i-a fost buna doar vara aia, anul trecut.
De lapte, cum v-am mai spus, Ianis al meu nu bea de nici un fel, insa mananca iaurt, si e ok. Are cam 12 kg si 84-85 de cm.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hello,

Noi suntem un pic bolnavioare, cu tuse, muci si putina temperatura. Azi tre sa ajungem la dr.

liviana nu imi permit acum sa schimb jobul. Daca Maya merge la gradi probabil mai am nevoie se cate un medical, ceea ce la jobul nou nu imi permit.
La noi la marketing nu sunt decat 2 persoane, adica eu + cea care a fost angajata sa imi tina locul cat am fost in concediu, asa ca in caz de ceva cred ea va si pleca prima....si 6 luni dupa ce ma intorc nu au voie sa ma dea afara...vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

salutare,

Vas & Lavini , La multzi ani!!!!!

Ella, BRAVO pt Bobita!!!!!

Gravi, pixul il sterg de obicei cu spirt dar sa nu de decolozeze pielea (parca a ta e alba), cred ca merge si crema/demachiant. Chiar am vazut la TV ca petele de sange ies cu aspirina, iar cele de grasime cu sampon asta ca fapt divers.
Unde te muti, cand :D?

Betty, in legatura cu temerile tale, care se incriu un sfera normalului, nu exista masura. Ce o sa faci cu Andreea, cu bb mik? nimeni nu stie. La randul meu mi-am spus sa fiu alerta si atenta. Sa ramai calm si sa fii atenta la ceea ce se intampla in jurul tau. Sa nu bati in cuie o anumita decizie de la bun inceput, ci sa te adaptezi situatiei, sa asculti si sa ai inima si mintea mereu deschisa. Ca intr-o critica constructiva. Incearca sa nu schimbi prea mult mediu, cu care e obisnuita Andreea. Ei sunt mici si ii calmeaza mult rutina. In cazul meu: nu l-am mutat in/din camera, nu am scos pampers (il scosesem de 3 luni inainte de nastere), nu am scos biberon (il scosesem de 6 luni), nu am adus pe nimeni sa ma ajute, nu l-am dat la gradi (era deja de 9 luni), nu am facut nici o schimbare +/- 3 luni, in fine is cam contradictii ceea ce prezint io, dar planu e pe termen lung, nu-s decizii pripite.
Nu stiu daca ai citit povestea nasterii, asa cum am scris-o io dupa ce am nascut, dar am intitulat-o: Din dragoste de Robertzel! Nu am vrut copii, nu ma vedeam mama, motivele nu mai conteaza acum, dar dupa ce l-am avut pe el, mi l-am dorit automat si pe al doilea. Si, chiar daca noi plecam urekea, sa stii ca tu esti femeie, copii sunt viata noastra, dar noi trebuie sa avem grija de partener. Si cum noi stim ca femeile is dupa venus is barbatii dupa marte sa nu iti exilezi sotzul. Eh, asta nu e regula, evident, dar io raman blocata cate divorturi se inregistreaza in ultimul timp, si drept sa recunosc, acu 5 ani divortzam de 10 ori pe an, anul trecut am ajuns la 1 data, acu m-am lecuit. Nu mai vreu sa divortez
Asa ca, inchid paranteza asta mare, io am preferat sa dormim toti 4 intr-un pat, decat perechi. (Colegu spunea de ce nu ne mutam intr-o garsoniera, ar fi mai ieftin)..

Sunt multe de scris..pana maine is iar.. de la cap...

EDit: Liv, Mult Noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Graviduta, cu Lapte Doina ai incercat? Eu am auzit ca e f eficienta la scos petele de pe piele...
Mica, am inteles si iti dau dreptate.

Bogdanel are laringita.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hey,

mica, pupam nasucul !!! Sanatate !

Eu sunt ca maya, cu muci... S se tine bine, da e mega vaccinata anti toate din lumea asta. daca se mai inventeaza ceva, sa-mi ziceti Pe mine ma doare capul, am senzatia ca se aude totul cu ecou... nasol

S e bine, e rozzzz si mananca de ma sperie... are 10.4kg si tre sa o si masor, ca azi am avut surpriza ca mi-a tras farfurioara ei cu supa de pe masa. nu era incalzita inca, dar s-a udat toata...

ama tot chinui in romanica sa rezolvam cu ceea ce tine de tara pt urechi, ca sa pot sa ii fac amprenta si sa ii iau aparat auditiv. ea saraca e foarte "vocala" intr-una are ceva de comentat... daca auze cred ca vb ea demult... ce ma intristeaza cel mai mult (culmeaaa!!!) e ca nu aude muzica ...

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Draga Oana, tot ati facut voi N drumuri in germania, mai incercati 1 data. Si la mine in oras sunt centre cu aparate pt copii (Kinderhörgeräte). Speciale lor!
Si, din sursa sigura pretul din ro pt un aparat/adult era in toamna 40 mil si in germnaia amandoua aparatele costau atat. Nu iti trebuie nici o dovada de la dr pt ca ei sunt specializati si te iau de la zero (Audiograma si tot procesul). (Dovada iti trebuia doar daca suporta casa de asigurari).

Timpul trece si e vitala achizitia aparatelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Graviduta, nu mai bea lapte de cand i-ai dat de vaca sau i l-ai schimbat tocmai pt ca nu mai bea bine formula, ca nu am inteles bine? Intreb pt ca Ana, cand i-am dat de vaca, a redus cantitatea bauta substantial, asa ca am revenit la lapte praf. A mea bea dim, la pranz si seara in tot 300-500 ml. Si Ana are uneori cearcane vinetii, fara alte simptome...io am o obsesie cu giardia, trebuie sa-i mai fac teste. Luna trecuta a avut niste scaune mai moi si putina febra si de frica unei alte enterocolite i-am dat furazolidon 3 zile (care e si pt giardia si alte lighioane d-astea) si in urma tratamentului, nu numai ca a avut un boom de pofta de mancare, crestere, .....dar i-au disparut si cearcanele.

Didialex, si cum ai ajuns sa nu mai divortezi asa des ? vreau si eu "reteta", ca in ultimul timp si eu divortez des, mult prea des, periculos de des....

Ma deprima vremea asta...vreau soare!! Ieri am avut o stare, de imi venea sa bat pe cineva...asa ca am acceptat invitatia prietenelor si ne-am strans la una dintre ele, care s-a mutat in casa noua. N-aveam nici un chef, mai ales ca era prima data cand Ana ramanea singura cu ta-su si aveam emotii ca dau foc la casa. Dar era timpul sa stea si singur cu ea. Cand m-am intors dupa 2 ore, muuuuult mai relaxata si bine-dispusa (de, 2 ore de barfa intre fete fac minuni ), am avut surpriza sa vad ca s-au inteles ff bine: a hranit-o, a distrat-o si au facut impreuna crema de zahar ars . Iar copilul era f fericit si nu stia cum sa-mi povesteasca pe limba ei cum a batut ea ouale . Morala? Trebuie sa fac asta mai des !

Edit: Vigantol, si noi tot pana in aprilie.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Didi, multumesc pentru mesaj! Asa frumos mi-ai scris si asa bine m-ai nimerit, mai ales la partea cu neglijatul sotului. Asta primavara-vara eram disperata ca ajunsesem sa nu mai stiu eu exact ce vreau si sa imi pun intrebari, asta numai si numai din cauza oboselii si stresului. Acum suntem intr-o perioada tare buna, dar tot ma gandesc cum o sa fie dupa ce nasc, ca iar o sa fim amandoi obositi si epuizati. Sper totusi ca dupa ce am trecut printr-o etapa de asta cu certuri si discutii mai aprinse, sa ne organizam si sa ne pastram calmul si sa fie totul bine. Sper ca al doilea sa nu mai fie asa urlator si sa mai doarma noaptea, ca asta ne termina. Cand incepea Andreea sa urle cat poate ea de tare, deja ne apuca disperarea, si seara( mai bine zis noaptea) ne mai apucau certurile.

Nu am citit povestea nasterii tale, partea asta am ratat-o ca am stat o luna in cluj pana sa nasc, si nu aveam internet, iar primele 2 luni nu stiam nici cum ma cheama, intram rar si citeam cate putin, mi se parea ca toata lumea alapteaza si e f fericita si linistita langa puiul ei, numai eu parca eram depresata si obosita si nu aveam curajul sa intru sa scriu sau sa cer ajutor. Mi-ar place sa o citesc. Intr-adevar is multe de zis, dar timpul asta nu ajunge, eu nu am nici un talent la scris.

Ana, mai fa cate o iesire cu fetele si sa stii ca falsele 'divorturi' chiar is periculoase. Pe mine ma indepartau de sotul meu, dar de multe ori totul era numai in mintea mea obosita, bietul om si uita ce am zis, sau ce a zis el. Si cred ca trebuie sa mai avem grija si de noi, cum zicea si Elteka ca se sacrifica total, asa si eu, nici macar cu crema nu m-am mai dat de cand am nascut si nu face bine la psihic, dar usor de zis, greu de facut.

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Vroiam sa va zic ca este iar promotie la domo la fotografii pana pe 15 februarie, poate intereseaza pe cineva.

Multa sanatate la capsuneii bolnaviori, si noi tocmai am terminat tratamentul pentru o rinoadenoidita.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Mica, Liviana insanatosire grabnica la capsunei!

Kid, merci de informatia cu Domo, chiar vroiam zilele astea sa scot niste poze.

Oana, ma bucur pentru Sonia ca e bine dupa operatie, insa imi pare tare rau pentru problema cu auzul.

Am mai pun 3 poze noi la semnatura.

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput