*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, BRAVO pt Bob! Ai un copil super-desptept, pe bune daca nu se anunta drept un mic geniu. Sincer iti spun, sunt f impresionata de performantele lui, dar si de rabdarea voastra de a-l invata lucruri avansate.
DianaLaura, multumim pt explicatii, vazusem si eu minunatiile de pe culinar.ro, dar sincer n-am avut timp si rabdare sa citesc f atenta instructiunile... Ma gandeam ca poate le ai tu salvate strict pe cele de la torturile facute de tine.
Mica, poate ar fi mai bine sa-ti gasesti in alta parte un job, asta daca gasesti, caci din pacate multe firme nu mai fac angajari in 2009...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

DianaLaura nici sa nu iti treaca prin cap ca esti mama denaturata din cauza ca nu vb sau nu stie alfabetul, fiecare copil in ritmul lui. Nici P nu spune multe, nu leaga cuvintele, repeta citeodata cite un cuvint, dar nu in fiecare zi. Nu imi fac griji, vad ca ma asculta(citeodata), e vesel, curios... trage acum de mine, toata ziua cariocim...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, bravo ce copil ai! Are rabdare si nu e agitat. Andreea mea e mai maraita si agitata, m-am uitat impreuna cu ea si a tot plans sa mai pun o data, si inca o data...si ei ii place sa spuna literele, stie cam jumate, noi le avem din plastic de la o tabla magnetica si de obicei facea supa cu ele.

Doxinu, v-am vazut si pe voi in vacanta, cata zapada si ce frumos e Stefan. Chiar ca sta cu manusi si fular. Andreea isi trage fularul in jos sa nu ii ajunga la gurita si noi negociem la pus manusile si accepta doar cand vrea sa puna mana pe zapada si cand a terminat si le scoate si isi trage manecile bine sa isi vada degetelele.

Ioana, si Andreea toata ziua 'chiu,chiu', ii trebuie 'paie'(foaie). Ieri ne-a scris peretele abia zugravit cu carioca. Si spune povesti pe limba ei si mai baga si cate un cuvant inteligibil, tot incercam sa o filmam ca e f simpatica, dar se opreste si vine sa se vada la camera.

Graviduta, ce mai faceti voi? Mara cum e? Ne mai citesti? De ce nu mai scrii?

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Betty, asa e si Stefan. Cand vede ca vreau sa il filmez sau sa ii fac poza, vine repede sa vada si el..
Iar a ajuns subiectul pe pagina 2...se vede ca e weekend...
Nu v-am spus fetelor...anul asta o sa fie plin pentru noi...in 14 mai ziua lui Stefan, apoi in 16 mai mergem de nasi de cununie la o verisoara de-a mea, duminica pe 17 cred ca o sa il sarbatorim pe Stefan, la sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie trebuie sa nasca o verisoara, deci o sa avem si botez, apoi pe 30 august face nunta un verisor la fiica-sa, care e botezata de mama, apoi prin 19 septembrie trebuie sa nasca fina mea, deci anul acesta vom fi si nasi de botez cu ajutorul lui D-zeu. Si intre toate acestea trebuie sa imi gasesc si loc de munca.
E 11 si un sfert si Stefan inca nu vrea sa doarma. Termin mesajul asta si il duc la culcare, chiar daca nu vrea..pana la urma tot adoarme el..
Va pup, sa aveti o noapte buna!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Bon dimine,

Haideti la o cana de cafea/capucinosau ce beti voi...moamaaaaa ce vreme e afara...parca e toamna. Asa as dormi!!

Tocmai cand vroiam si eu sa ma laud ca de 3 nopti Ana adoarme mai repede (nu dupa 2 ore de la pus in patut), mai devreme (adica pana in 11, nu ca pana acum la 12-12:30) si doarme si toata noaptea - pana la 6-7 dimineata, na ca azi-noapte si-a stricat bunul obicei si s-a trezit si la 2 si la 5 . Sper sa-si revina...Oricum ne tinem de program. Desi nu am vazut repede rezultatele, pana la urma a contat sa o pun in pat la aceeasi ora, chiar daca ii e somn, chiar daca nu.

Vazut Bob istet de Ella !

Am vazut si torturile facute de Dianalaura ...arta curata!Nu ti-a fost mila sa bagi cutitu' in ele ?

Elteka, merge, merge procesu'...? Cum mai esti?

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bettyR

Graviduta, ce mai faceti voi? Mara cum e? Ne mai citesti? De ce nu mai scrii?

Betty, noi suntem bine, multumesc de intrebare . Mai intru sporadic sa mai citesc ce fac capsuneii. Vad ca deja nu mai sunt bebelusi, sunt foarte precoce . Mara e din ce in ce mai nazdravana, mi-am dorit eu baiat, dar sunt sigura ca ea intrece in energie orice baiat de varsta ei. O tine numai intr-o alergatura, sotii, dans, topaiala, de termina 3 oameni pe zi: mariu, soacra-mea si pe mine (pe mine ma prinde in cursul saptamanii doar 2-3 ore, seara, dar recupereaza in we din plin). Aseara i-am dat un pix, ca-i place sa scrie pe agende, caiete, reviste, pe ce prinde, si nu stiu ce treaba am avut eu ca m-am trezit ca-mi desenase canapeaua cu pixul, pe partea cu piele alba. Am frecat de mi-au iesit ochii din cap si tot nu s-a dus. Canapea noua, de anul trecut. In fine, oricum schimbam mobilierul cand ne mutam... n-am ce-i face. De vreo saptamana, nu mai vrea sa-si bea laptele de seara, nu stiu ce are. Am incercat sa-i dau de vaca, nu vrea si pace. Mai sunt capsunei care au renuntat la laptele de seara? Inca stau in cumpana, daca sa o dam la gradinita sau sa-i gasim o bona. Inclinam catre a doua alternativa, dar nu ne-am decis definitiv.Cu gradinita, am vrea sa asteptam pana la 3 ani.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau fetele.
Mai ultumesc o data celor ce mi-au urat toate cele bune, nu conteaza daca sunt mai tarziu sunt bine primite. Multumesc mult!!!!!!!!!

Noi suntem in general bine, mai am eu cateva zile cand sunt intoarsa pe dos dar incerc sa-mi revin.
Eliza e scumpa foc si ma face sa ma inveselesc.
Gravi, canapeaua mea a suportat toate tratamentele posibile sa iasa urmele de pix, dar crede-ma ca nu exista nimic sa functioneze.M-am consolat in cele din urma iar acum majoritatea pixurilor nu mai au pasta ca le-am scos-o afara. Macar nu mai distrugem nimic.
Ii dau unul care scrie numai cand stau eu langa ea si sunt atenta pe ce scrie.
Ella, ce scump e Bob cum il zice pe H.
Va pupam.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Graviduta, ma bucur ca sunteti bine si ca Mara e plina de energie. Asa trebuie sa fie ca sa nu ne facem griji. Cu scrisul e tare greu, noua ne-a scris peretele, frigiderul, lenjeria, pe canapea am pus o cuvertura sau cum se cheama si o scrie pe aia, dar nu e din piele. Andreea are dimineti cand refuza laptele sau bea 100ml, in schimb seara ar bea orice si oricat. Nu mai stiu cat lapte ar trebui sa bea la varsta asta, poate tot 400-600ml, dar daca ziua mananca iaurt, branza, cred ca e ok. Sa ne mai spui despre voi din cand in cand, eram invata sa scrii mai des.

Ana, si Andreea a avut program de plans de la 5 dimineata la 7, mai mult foiala, cred ca ii mai ies niste masele, ori a durut-o burta ca a mancat seminte de flaorea soarelui, a vazut ca mancam noi si pana nu i-am dat si ei cateva nu s-a lasat. Nu mai putem manca, bea nimic de ea.

Edit: Canapeaua nu e din piele si am putut sa pun ceva pe ea ca nu aluneca, ca mi-a venit sa rad ce am scris. Se vede ca nu am mai dormit de la 5 dimineata.

Betty 19+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Nici a mea nu-i toata din piele, doar cotierele si in partea de jos are piele, in rest are stofa, ca ma asteptam sa nu tina la Mara. Oricum, a reusit sa o perforeze cu pixul sau puzzle-urile din lemn si in partea de jos, asa ca e deja rebut . Asta e, ce sa fac, fac haz de necaz. Deocamdata nu ne-a afectat criza asa tare, ne-am putea lua alt set, dar cand ma gandesc ca, echivaland cu salariul maica-mii dupa 30 de ani de munca in spital, am dat pe ea si fotolii aproape 2 salarii, nu-mi cade bine. Ca ne intrebam si noi pe ce se duc banii.
Mara bea inainte aprox 360 ml de lapte dimineata si vreo 300 ml lapte seara. Acum a ramas doar la cel de dimineata. Branza nu mananca tot timpul, doar cand are chef. Smantana ii place si-i mai dau, chiar simpla, cu paine adica. Ii mai fac si mamaliga cu branza si smantana, sufle de dovlecei in care-i pun smantana, de conopida. Mai mananca iaurt, dar nu in fiecare zi. As vrea sa-i fac analize, mi se pare ca e cam vanata sub ochi. E energica, mananca si doarme bine, dar, doar asa, pentru orice eventualitate. Voi le mai dati Vigantol? Nu mai stiu pana cand trebuie dat. Ma gandeam sa-i fac si-un eco la ficat, rinichi si unde s-o mai putea face.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Mergi la inceput

Graviduta, eu ii dau inca Vigantol si o sa ii dau pana la 2 ani jumate ca are urme de rahitism, in mod normal eu stiu ca pana la 2 ani se da. Nici Andreea nu se omoara cu branza, dar ii mai fac cu fructe si biscuiti uneori si pun o lingurita, sau rad cascaval peste brocoli, paste, dovlecel, dar f putin. Am gasit cascaval de capra de care a fost incantata.

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput