*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Ckristinamersi mult,credeam ca mai ai si alte link-uri...am si eu un link tare bun cu carti tot de pe forum, dar e destul de greu sa citesc de pe ecran, tot cartile sunt mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Vas si Laviuni, La multi ani, si scuze de intarziere!
Mica, Didi, Madaiulia, Elteka, Chiqui, Lbelciug.multumesc de aprecieri. Toate retetele sunt luate de pe culinar.ro, le-am mai combinat intre ele, dar majoritatea sunt blat simplu sau de negresa, iar crema e ganache de ciocolata. Iar cele cu frisca si cel cravata sunt tort diplomat. Cele care par a fi acoperite cu martipan sunt de fapt imbracate in pasta de zahar, reteta postata de Adriana Nicoleta. Unele decoratii sunt din pasta de zahar (dantela si cativa trandafiri, iar celelate sunt din pasta de lapte praf, reteta lui lily.). Am mai incercat sa pun linkuri de pe culinar aici acum cateva zile, dar, desi scriu linkul corect, ma duce tot la pagina principala, asa ca am renuntat. Va recomand sa dati o tura si pe culinar, eu cand l-am descoperit stateam cu orele si ma minunam de ce retete si ce decoruri ieseau din mainile fetelor. Sunt acolo tot felul de retete prezentate pas cu pas, tehnici de realizare....va spun, o sa va minunati.Pe langa unele, care par a avea doctoratul in decorat, eu sunt la nivel de cresa. Insa incerc si eu sa ma perfectionez, cand va avea Stefan 18 ani sper sa reusesc sa fac si eu un tort perfect
Didi, da, ne-am mutat la casa noua. Acum in 28 ian avem un an de cand am cumparat-o, dar ne-am mutat efectiv si am inaugurat casa pe 18 mai, cand i-am tinut ziua si lui Stefan. La ora 12 eu inca mai aveam de ornat la tort, camera mi-era plina sa saci de haine, iar la 2 asteptam musafiri. Ce zi nebuna a fost atunci...!
Dar a meritat, acum suntem la casuta noastra, chiar daca mai toti banii de merg pe rata. Oricum, 1 an a trecut, au mai ramas 29 de credit
Stefan doarme toata noaptea, se mai foieste cateodata cand iol freaca burtica, striga mama, ii raspund si se linisteste si doarme in continuare Sau il intreb vrei apa? Uneori zice da, il dau sa bea si apoi doarme iar. De suzeta am scapat pe la mijlocul lui octombrie, pur si simplu nu i-am mai dat-o, de fapt, nu o mai lua doar cand ii era somn sau il durea ceva, de acum incepuse sa stea cu ea toata ziua in gura, si noaptea era deja cu bubite la gurita. Asa a am inceput sa i-o ascund si sa i-o dau doar la culcare, si intr-o zi am zis ca a plecat suzeta, ca el e baiat mare acum si nu mai are nevoie de suzeta. Cam o saptamana ne-am frecat un pic, insa pana la urma totul a fost ok, m-am si mirat cat de repede a acceptat schimbarea.
Mai revin, acum nu ma mai lasa Stefan la calculator.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

La multi ani Lavini! Nastere usoara si un an plin de impliniri alaturi de familie.
Didi ma intrebasei de rezidentiat, multumesc de intrebare, am uitat sa-ti raspund ieri. Nu am prins specialitatea pe care o voiam , asa ca am renuntat anul asta si o sa dau din nou la toamna, cand sper sa prind ce vreau. Mai raman un an la serviciul de acum, e mult mai avantajos financiar pentru mine, si cu criza asta nu mi-a venit sa renunt asa usor la un salariu bun.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelabv

Ckristinamersi mult,credeam ca mai ai si alte link-uri...am si eu un link tare bun cu carti tot de pe forum, dar e destul de greu sa citesc de pe ecran, tot cartile sunt mai bune.

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
Asa creste Nicole
Primele poze PRO

angela, sa ni l dai si noua(linkul)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Lavini, nastere usoara, bebe necolicos si o viata frumoasa plina de bucurii si impliniri!

Edit: uitasem sa il laud pe Bob, care m-a impresionat total!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

am pus linkul pe emailul comun...Ckristina am incercat sa-ti trimit PM dar nu am reusit.
Va doresc un weekend placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele pun pozeAICI DE LA MUNTE

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani LAvini!!! Multa sanatate si nastere usoara!!

Doxinu ce vacanta frumoasa ati avut! A dormit mai bine la munte decit acasa. dupa atita zapada si stat afara?

Ella f dulce Bob! Si pare atit de cuminte! Are rabdare sa spuna ditamai alfabetul!

O duminica plina de voie buna

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Kay, voiam sa te intreb ceva. La o emisiune pe B1tv, facuta pe la sfarsitul lui noiembrie, Liana Stanciu zicea ceva (sper sa nu ma insel), ca daca operatia Soniei se putea face in Europa, atunci se puteau face ceva demersuri, ceva acte pentru a se putea opera gratuit oriunde in Europa. Numai ca operatia Soniei nu se putea face decat in America. Eu asa am inteles atunci, sper din tot sufletul sa nu ma insel, pentru ca ma gandesc acum la operatia pentru auz, oare aceasta nu se poate face in Europa? Si sa se faca actele necesare sa o operezi gratuit? Ma gandesc ca si asa cheltui o gramada de bani cu medicamente si alte lucruri necesare, daca s-ar putea face asa banii ce se strang acum i-ai putea folosi in alte scopuri. Vezi, vorbeste cu Liana, poate ca nu am inteles eu gresit.
Ella, Bob m-a dat literalmente pe spate!
Mai fetelor, cand va aud ca ai vostrii stiu alfabetul, coloreaza, lipesc lucruri, numara....eu ma simt mama denaturata, pe bune! Al meu intelege, dar nu spune decat cateva cuvinte? Ce sa numere, daca nu vorbeste? Oare eu sunt de vina? Ca ii vorbesc, ii cant, ii citesc povesti...
Doxinu, ce baiat mare ai! Si vad ca sta cu fular, cu manusi....Stefan al meu nu suporta fular pe gura, si nici manusi pe maini.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Ioana nu a dormit mai mult insa a mancat mai bine

dianalaura acum ca ai zis am vazut ca avem aceeiasi titulatura.Cu manusi si fular sta ca asa este "regula" altfel nu iesim afara.Insa cum intram in casa sau masina si le arunca singur de nu se vad.Asa am stabilit amandoi si chiar ma atentioneaza cand ii cade fularul sau ii pica vreo manusa

Oana am vazut de mult pozele cu SONIUTA insa am uitat sa va laud,este superba!

ella felicitari pentru BOBITA este un scump,bravo!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput