*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

tamara asa e, Maya e lipita de mine acum...stiti reclama aia cu baiatul care ii spune te iubesc fetei.... parca asa e si Maya. Si daca nu ma vede ma striga...

liviana nici la mine la job situatia nu e prea roz, de asta nici nu ma grabesc sa ma intorc inainte de a face Maya 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Ckristina, multumesc mult de link...imi era dor sa citesc niste poezii...daca mai ai linkuri de genul asta mai pune cite unul...

VAS si LAVINI----LA MULTI ANI !!! sanatate si numai bine !

Elteka,eu inca mai alaptez dimineata dar ma gindesc cu groaza la momentul cind vom scoate si masa asta...mai astept cu toate ca sunt destul de obosita. Ai un baiat mare, trebuie sa fii mindra de el !
Vazut pozele cu capsuneii, MAYA e model nu gluma si SONIA care a crescut asa frumos !! Vazut si baieteii nazdravani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Cristina, da asta e poezia, am o carte de Elena Farago si are si desene, is cam grele pentru ei, uneori are rabdare, uneori nu, ca-s cam lungi poeziile.

E interesant de facut plastelina, eu stiu ca o prietena de-a mea punea coloranti alimentari, dar mai astept. Eu cred ca pot sa ii dau de-a dreptul plastelina ca a mea nu baga mai nimic in gura, dar sa ne jucam impreuna.

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc pentru raspunsuri, nu am nimic cu povestile, le-am studiat mult (era sa dau la filologie), dar pe cele cu violenta si apoi happy-end cred ca le pastrez pentru gradinita.
Betty, multumesc pentru sugestii, nu erau unde am cautat eu.
Oana, ati primit patutul? Ce parere are printesa?

Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Draga Vas!...In mintea mea sunt aburi peste tot...De cand nu am mai lucrat si cu...tot ce-am avut pe cap...am uitat ieri sa-ti scriu "la multi ani !"pentru ziua ta...desi ma gandeam la asta atunci cand am scris mesajul...mai primesti?Please..am mintile ratacite rau si...complexe de inferioritate...si mai multe...Incerc sa trec peste toate...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

Ana, draga mea, ma visez gravi poate pentru ca undeva in sufletul meu as mai vrea un bebe; acuma, daca ma intrebi de bb2 treaza fiind, raspunsul este inca NU hotarat; numai daca se intampla sa raman ,desi iau pilule, il voi tine.

Lavini, La multi ani! nastere usoara si bebei sanatosi!

Oana, si eu vreau sa vad patutul Soniei; si noi trebuie sa gasim o solutie ca ne luam destule picioare in cap de cand o e cu noi in pat; plus ca doarme intre noi fiind pat de mijloc, asa ca s-a dus tot amorul si toata vraja marii;la zbeguiala avem frecventa unui cuplu de 80 de ani

pun si eu un filmulet cu O care ne spune alfabetul, cu mici exceptii:
http://picasaweb.google.com/clementina.cinca/ SpuneLitere#5294215054232443506

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ella, exact asa simt si eu despre un eventual bb3.
Si il pup tare si pe Bobitza, este extraordinar, s-a uitat si Saby la filmulet si spunea unele litere, dar ea stie cam jumatate. A ramas antologic si filmuletul cu "nas", asteptam si eu sa creasca fata si sa spuna frumos "nas" dar ea a inceput cu "ochi".

Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella e super tare Bob. Bravo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ella, ziceai ceva de gradinita???? pai bob e pregatit de scoalain curand o sa ne scrie el mesajele pe forum;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

angelabv,nu am linkuri memorate; cauta versuri/poezii pe google... sau spune mi ce anume vrei si ti mai caut eu

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput