*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(90)
Raspunsuri - Pagina 15
vas spune:
Ceau
Fetelo va multumesc din suflet pentru urari si pentru faptul ca ati fost alaturi de mine in tot acest timp.Poate ca nu as fi stiut sa apreciez multe lucruri daca nu va cunosteam pe voi.
Inca o data MULTUMESC.
Ella, am petrecut cu familia si cu prietenii. O gasca de puiuti mici printre noi, cand fugeau prin casa de se cutremurau peretii.Noroc ca cei de sub noi sunt cumnatii mei si erau la noi ca altfel.......
Am primit si eu cadou de la parintii mei cartile cu Supernanny, ambele volume, unul pentru cei mici iar unul pentru cand va merge la scoala. Sunt destul de bune, chiar imi plac.
Chris, nu te lasa!!!!!!!!! Suna peste tot,fa ceea ce simti trebuie la un moment dat sa scapam de proverbul "Capul taiat , sabia nu-l taie" si sa ne spunem pararea atunci cand e cazul.,.
Mica, de ce nu mai vrei bebe????????? Eu zic ca te vei razgandi.
Lavini, LA MULTI ANI SI NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt mamica
poze
13.05.2007
CarlaV spune:
Lavini,
, sa fii sanatoasa si sa o nastere usoara si copiii sanatosi.
Betty, la fel suntem si noi cu somnul, mai nou nu mai doarme la pranz decat daca plecam cu masina.
La noi fata doarme in alta camera de la 6 zile, ma gandeam sa tin bebe mic cu noi in dormitor o perioada, dar nu vreau ca cea mare sa se simta abandonata, desi ea nu poate dormi cu noi in pat sau in camera, dar parca nu arata bine sa fim noi in dormitor cu cel mic si ea singura in sufragerie. Noi o sa punem ambii copii in aceeasi camera si eu o sa sper ca cea mare nu se trezeste noaptea cand alaptez bb2, iar pentru schimbat scutec o sa iau bb2 in alta camera ca sa nu fac prea mult zgomot.
Eu inca mai caut un pat de copii mari in care sa poata dormi Saby si sa nu o gasesc dormind pe jos, am incercat niste variante, dar tot a trebuit sa o culeg noaptea de pe covor.
Apropo de povesti, am vrut sa-i iau si eu fetei povesti romanesti si nu am avut de unde alege. Voua nu vi se par sadice? Adica sa-i spui unui copil atat de mic "scufita rosie" cu lupul care o papa pe bunicuta, "capra cu trei iezi" tot cu lupul care papa iezii si apoi moare, dupa aceea cu Alba ca Zapada care moare din cauza marului, Frumoasa din Padurea adormita initial moarta, Fat-Frumos care infige zmeul in pamant... si sunt multe, nu vi se pare prea multa moarte in povestile noastre?
Noi ne-am plictisit de Winnie the Pooh and the Honey Tree si Little Mermaid de pe proiector, dar parca nici nu am ce alege sau nu am fost eu in magazinul potrivit.
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Vas, La multi ani! cu intarziere, imi cer scuze ca nu am fost pe faza. ![]()
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
An@ spune:
Hai, mai Carla, ca nu sunt sadice! nu pt ei
, care nu vad moartea cum o vedem noi acum, sinistru! si noi am crescut cu povestile astea si altii ...... eu nu-mi aduc aminte sa fi avut cosmaruri din cauza lor. Plus ca toate au happy-end. Ce poate fi mai frumos decat sa vina un print sa pupe printesa/Alba-ca-zapada si ele sa se trezeasca
!
Am mai citit un subiect pe la Parintii...cum ca povestile sunt sadice, crude,...si sa le cenzuram. Io n-am de gand sa cenzurez nimic sau sa schimb povestea. E adevarat ca nu pun accent pe moarte, halit iezi sau scufita, nu pe chestii sangeroase
, ci pe mesaj: "daca nu a fost cuminte si nu a ascultat-o pe mama,...".
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Nu scrie nimeni dupa mine?![]()

Mi-am adus aminte intre timp, ca a fost la tv o stire ca la teatrul de papusi au schimbat piesa facut dupa Scufita Rosie si la sf vanatorul nu mai taie burta lupului si nici nu-l mai impusca...ceva cu protectia animalelor
.
mami de Ana (22 mai 2007)
miniuta spune:
hai ca scriu eu putin,
.
prostie mai mare nu am auzit...cum sa schimbi mai povestile astea care au oaresce vechime???? in primul rand ca din cate imi amintesc , nu mi-a fost niciodata frica din cauza povestilor, nu am retinut decat ca binele invinge raul. si asta e si ideea, ca mereu binele invinge raul, pe schema asta sunt construite toate povestile. si pe calatoriile initiatice, pe "bagat mintile-n cap", recunoscut adevaratele valori, si, vorba ta, ana, pe "daca nu a ascultat-o pe mama...."
am luat si eu doua carti tip puzzle cu alba-ca-zapada si cu scufita rosie, si a doua era modificata, tot asa, lupul nu mai manca bunica, si era gonit de vanatori. chiar citeam zilele trecute pe un alt forum aceleasi bazaconii, mai mult, lupul se facea vegetarian la sfarsit 
te doare capul.
eu nu am de gand sa i le citesc modificate, mi-am adus special de acasa o carte pe care o am din clasa intai cu povestile lui petre ispirescu. si am si toate povestile lui andersen, si altele. ok, nu acum, mai incolo, dar cum sa le modifici??? te pomeni ca in curand o sa-l scoata si pe harap din povesti, ca deh, e negru, e descriminare. am auzit ca unii au si inceput.
eu cred ca extremele nu sunt bune.
ah, si inca ceva. mi se pare foarte foarte important sa ii invatam pe pici ca aia e o lume imaginara, creata, ca nu real. si nu numai cand vine vorba de povesti, ci mai ales de televizor si de pc. ati auzi si voi cu siguranta de copii care au sarit de pe bloc cu pelerina lui spider-man. asta mi se pare de fapt esential, sa faca diferenta intre realitate-fictiune. ca daca nu....e jale.
ah, si ca veni vorba de realitate-fictiune: elteka, imi spuneai ca te uiti la filme romantice: pe mine frate-meu m-a dezvatat de savoarea lor, imi repeta mereu cand ma vedea oftand si cu lacrama-n ochi ca asta e doar un film, sa fim seriosi, asta nu se intampla niciodata in viata reala
. da' des...ca incepeam sa-l si cred. ![]()
iar m-am intins.
mamica lui david(21.05.2007)
bettyR spune:
Irinusha, cred ca am uitat de cate ori se trezeste un bebe mic si cat de tare plange. Sigur tati nu o sa stea cu noi in camera, cred ca ii pasez printesa ca si asa e mare dragoste.
Carla, si mie mi se pare ciudat sa ii zic la Andreea de moarte, oricum nu inteleg si am ales alte povesti, gen Ratusca cea urata, Degetica ... dar mi se pare si aiurea sa le modific, o sa i le citesc, o sa le auda la gradinita probabil, dar mai incolo. Eu de ex i-am citit o poezie dar nu stiu numele, ideea era ca motanul a vrut sa manance puii dintr-un cuib si un copil arunca cu piatra in motan si era un vers cu 'poc', de cate ori ajungea la pagina aia spunea poc si dadea cu degetul in imaginea cu pisica sa o bata. Si nu mi-a placut.
Betty
15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun
lbelciug spune:
La multi ani, Vas! Sa ai parte de ani fericiti ca 2008 mereu!
La multi ani, Lavini! sa fii sanatoasa, nastere usoara si un BB minunat!
an@, merci, si mie mi-e dor de chaturi, dar parca n-am starea necesara. Tocmai am primit si vesti nu prea bune la munca, s-au luat si la noi masuri anti-criza, noroc ca nu f drastice.
Mica, am vazut noile poze cu printesa, a inceput sa fie mai evident faptul ca seamana si cu tine... Merci, asa e, B seamana cu mine, ar imi displace total cand socrul meu il striga "maimutza".
Didi, cu cine sa ma cuplez mai mami? Ajung acasa seara cu piticii, mai stam un pic si ne culcam. Doar week-endurile sunt zile intregi petrecute cu ei. Hai ca m-am mai linistit cu TV-ul, se pare ca la gradi merge putin, mi-a zis de curand educatoarea... sper sa fie cum zice ea. Buna metoda nemtilor. Ce scump e R al tau cu calutul. M trebuie sa fie pestisor ca sa taca - ne jucam asa cand am vizionari la apartament. Ii zic sa se transforme in pestisor si sa nu deschida gura, dar evident ca triseaza.
DianaLaura, da-ne te rog si tehnica ornarii torturilor, arata f bine. Verdeata de deasupra cu ce/din ce e facuta? Dar plastilina de cioco si pasta de zahar cum ai facut-o? Cu ce o colorezi? Te intreb pt ca trebuie sa ma pregatesc pt ziua lui Matei. Desi mai am o luna pana atunci, am sarcina sa "inventez" un tort Thomas.
As mai scrie dar trebuie sa fug. Ah, Chris, imi pare nespus de rau pt salcami!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM
ckristina spune:
betty, mi ai amintit de cartea copilariei mele(elena farago)http://poezii.t2i.info/elena-farago/motanul-pedepsit/ cred ca de asta spui
vas,
lavini
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Lavini