*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(90)
Raspunsuri - Pagina 20
kid spune:
Si inca ceva vroiam sa zic, dar am uitat.
In Carrefour toate hainutele pentru copii sunt la jumatate de pret.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
doxinu spune:
Apropo de reduceri CHAMPION are niste reduceri super pentru copii.Mie imi plac tare hainutele lor pentru copii![]()
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ella_74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mica0307 Hello, Noi suntem un pic bolnavioare, cu tuse, muci si putina temperatura. Azi tre sa ajungem la dr. liviana nu imi permit acum sa schimb jobul. Daca Maya merge la gradi probabil mai am nevoie se cate un medical, ceea ce la jobul nou nu imi permit. La noi la marketing nu sunt decat 2 persoane, adica eu + cea care a fost angajata sa imi tina locul cat am fost in concediu, asa ca in caz de ceva cred ea va si pleca prima....si 6 luni dupa ce ma intorc nu au voie sa ma dea afara...vom vedea. Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya Poze/Poze intalnire www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote |
nu am foarte mult timp de citit si scris dar simt nevoia sa intervin:
Mica, cf legii, daca esti in concediu de crestere copil , angajatorul nu are voie sa angajeze pe altcineva pe postul tau decat cu contract pe perioada determinata, adica pana te intorci tu.
Fiindca contractul tau de munca e doar suspendat.
deci la intoarcerea ta, contractul celei care iti tine locul inceteaza de drept.
va multumesc pentru ca l-ati vazut pe ; invatarea prin joc la functioneaza foarte bine.
Graviduta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui An@ Graviduta, nu mai bea lapte de cand i-ai dat de vaca sau i l-ai schimbat tocmai pt ca nu mai bea bine formula, ca nu am inteles bine? |
Nu, ii dau formula si dim si seara (am avut o vreme cand am vrut sa trec pe lapte de vaca, chiar contractasem una, vorba unei mamici din club, era atunci cand se descoperise nu stiu ce in laptele de la Nestle, prin China, dar m-am razgandit) si, pur si simplu, de o saptamana, nu mai vrea sa bea laptele de seara. Se stramba. I-am schimbat cutia, ca m-am gandit ca o avea ceva laptele ala. Apoi am incercat cu lapte de vaca, dar si pe ala il refuza. Aseara i-am pus laptele intr-un biberon colorat, in care-i dau ceai, de regula, si, cand l-a vazut, a inceput sa bata din palme si sa zica "cai, cai", dar, cand a vazut ca e lapte, a facut "puuu".
O sa chem pediatra, sa-i faca un control de trimestru si o sa vb cu ea despre cearcane.
Didi, o sa ne mutam, la un moment dat - Doamne ajuta! - intr-un alt apartament sau la casa, ca nu mai vreau sa stau cu soacra-mea iarna. Mai astept pana prin mai, ca sa luam o decizie legata de momentul achizitionarii, valoare, casa/apartament etc.
Intrasem sa dau un paste la doua mesaje primite pe YM:
"Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou... Cand cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5 in locul indicat in fotografia de mai jos." Initial am avut tendinta sa ignor acest mail, dar aseara in Carrefour, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6. Si mai mare mi-a fost uimirea cand un lucrator de la raionul de lactate mi-a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari!! Sa aveti o viata sanatoasa!"
si unul de importanta mai putin generala, "deliad45 este o inselatoare de profesie,nu cumparati de la ea,majoritatea hainutelor sunt primite prin donatii de la mamici de buna credinta!! dati mai departe ,pt ca mamicile sa nu incurajeze asemenea persoane!! daca bunul simt lipseste,sa ii ajutam pe asemenea oameni sa si-l recapete prin lectii dure!!!!"
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".