*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(90)
Raspunsuri - Pagina 13
Madi spune:
Ella Dr. Simu la care din clinici este? Chiar pe homeopatie?
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
CarlaV spune:
Ella, nu-ti fa griji ca mai am pana nasc, oricum mi-ar face placere sa ne mai vedem si sa socializeze si copiii. Nici Saby nu prea-l spune pe L, asa era taica-su', ii zic "lalele" si zice "aieie" ![]()
Chris, este horror ce povestesti tu acolo. Mi se parea ca in partea aceea a tarii sunt mai civilizati oamenii.
Kay, te rog mult de tot, cand ajunge patutul, pune niste poze cu el, caut demult ceva din care sa nu cada Saby noaptea. 
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
petit_ange spune:
Vas la multi ani fericiti alaturi de minunea ta!
Elteka
, noi suntem bine, Isa a inceput sa mearga la o gradinita privata din ianuarie ca eu incep lucrul in 1 februarie. Deocamdata e ok, n-a plans nici macar prima data cand am dus-o, sta de pe la 9 la 17 acolo, cred ca mi-a fost mie mai greu s-o las acolo decat i-a fost ei sa ramana
. Vestea buna e ca acolo mananca mai bine ca acasa, doarme la pranz, se joaca toata ziua, a zis educatoarea ca e foarte sociabila
. Dimineata e asa draguta cum se bucura cand vede gardul de la gradinita
. Singurul lucru care ma nemultumeste e faptul ca nu au bucatarie proprie la gradi si au catering si mancarea nu e chiar adaptata varstei copilasilor. Sper sa fie bine in final.
In rest Isa continua sa se trezeasca noaptea de 2-3 ori fara un motiv aparent, se linisteste cand ii dau suzeta
si esarfa ei preferata fara de care NU doarme, de mancat tot asa ne chinuim ca la inceputul diversificarii (numai la gradi mananca mai bine ), acu are la 1 an si 7 luni : 10.4 kg si 81 cm. A facut o pasiune pt cereale, fulgi de porumb si toata ziua rontaie la ei, in schimb nu mai bea lapte de vreo 3 luni, nici macar nu mai vrea sa-l guste
, asa ca incerc sa-i dau macar un iaurt pe zi.... Ne chinuim cu rinita alergica, cand apare, cand dispare...... dar asta e.... Si cam atat de Isa.
Si uite si niste poze mai recente cu ingerasul meu cu ochii albastri 

chiquitita spune:
salutare, ce frumos, azi era sa nu mai fac fata cu cititul!
vas, 

sa ai parte numai de fericire alaturi de minunea ta blonda!
madaiulia, nu le-am sters, am pus unele noi si le-am sters pe cele vechi.
an@aseara am iesit din depresie, sper, ca am facut niste chestii mai dragute!
didi, ce aglomeratie mare si pe capul tau 
dianalaura, ce torturi faci, stiu cum povesteai mai demult ca te straduiai sa faci pana si florile de pe tort.
chris, ce peripetii...
Livia doarme in continuare prost, cere lapte cam o data pe noapte, in schimb se foieste toata noaptea, se ridica in fund, e foarte agitata. Daca ma uit in urma, asa a fost de cand s-a nascut, cu mici exceptii, cand dormea neintoarsa sau urla de dinti. In rest foiala non stop. Vestea buna e ca manaca mai bine, in sensul ca papa ciorbita/mancarica/piure, adica are o masa consistenta. Au cazut fructele si cascavalul in dizgratie.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
ancamari spune:
Vas - La Multi Ani mamico! Ce tanara esti! Cu sanatate, fericire si implinire!
Petit_ange - am vazut posele cu Isa, e o frumoasa! Bravo pt adaptarea la gradi! Cati sunt in grupa? Si nu te stresa cu mancarea, e dezvoltata normal.
Andrei are 10,8 kg si 86 cm, dar acum e mai bine pt ca in dec a avut probleme cu burtica si cu raceala.
Kay - am tot urmarit ce ai mai scris la "umanitare" si am tot vrut sa scriu dar am avut o stare proasta. Ma bucur enorm cpentru voi ca ati depasit ce a fost mai greu si ma intristez ca au aparut alte probleme. Sonia are aparat auditiv acum sau urmeaza? Cu operatia aia de implant cum a ramas? Sa strangi bani din timp.
Elteka , Ella, DidiAlex - bine ati revenit!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
Ioana13 spune:
Chris mari magari! Sint ciobani adevarati sau niste "ciobani", ca dupa comportament nu par ciobanii taditionali!
PetitAnge ce fetita mare ai! Pare fetita adevarata, nu bb... eu inca sint setata pe asta, trebe sa incep sa intelg ca avem copii, nu bb.
Pt cine mobileaza camera copilului, sint niste covoare superbee, la mobexpert, uitati-va pe situl lor, la promotii!! Is cam scumppe, dar parca merita niste vaci vertabile in camera sau ursuleti.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kay spune:
chris, te iubesc 
anca,
carla, dau poze ! e de la Ikea, chiar nu cred ca o sa pice din el ![]()
petit_ange, si S e la fel. 10.400 si 81 cm !
Isa !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Ioana13 spune:
KAy e superba Sonia si comentariile tale sunt ca o manusa pe poze! La ce hair stylist o duci?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
CarlaV spune:
Kay,
, eu am pus-o in toate paturile de la Ikea si nu i-a placut nicaieri, plus ca am gasit-o dormind pe jos cand avea doar o gaura mica sa iasa, de aceea eram curioasa cum arata patul de toddler pentru Soniuta. Astept poze cand o sa ai obiectul si pozele si timp sa le pui
.
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mica0307 spune:
doxinu unde ati fost la munte, unde ati stat? Cum te-ai descurcat cu mancarea pt Stefan? Sa ne pui poze.
O sa mergem si noi prin februarie...si speram sa mai fie si zapada.