*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Prezent!...Cine ma striga la ceas de noapte?.Am fost langa voi tot timpul,stiu ca ai simtit asta...Si mamei tale,am tinut legatura cu ea cat ati fost plecate...
Kris 79,te rog din suflet sa ai rabdare cu Arcadia.Ma gandesc ca s-a intamplat ceva cu ea pt ca i-am mai scris si eu si nu mi-a raspuns(nu in legatura cu produse).Este una dintre cele mai deosebite persoane pe care le-am cunoscut!Te rog sa ai rabdare!Sunt sigura ca exista un raspuns....
Cineva mi-a taiat salcamii!...Am dus adevarate razboaie pe aici...parca as fii fiica lui Stefan cel Mare...A venit un om cu drujba si-a taiat salcamii...apoi a plecat sa aduca pe cineva cu caruta sa-l ajute.Nu eram acasa.Cand am venit am gasit salcamii taiati si stivuiti,numai buni de a fi pusi in caruta...Am anuntat la primarie,am lasat copiii sus si am iesit in fata casei sa vad cine va veni dupa ei.Si-apare nemernicul de pe camp,tot vorbind la mobil,vizibil nervos...(aflase ca am sunat la primarie)...Si de pe camp tot facea semne si-mi agita in fata drujba....brrrrrrr,brrrrrrrrrrrrrrr...Era vecinul meu acasa ...L-am intrebat :"na...si-acum ce face,vine si-mi taie capul cu drujba?"...Imi zice sa stau linistita ca-i el aici si ma apara...Dar cand a ajuns in fata mea,vecinul si-a facut de lucru la masina.M-a amenintat,(cu martori)...mi-a amenintat copiii(ca el nu are nimic de pierdut)...Am sunat iarasi la primarie...la ora 13 sa vina politia si mi s-a spus ca o sa-i cheme ei,a fost scandal mare.A venit consilierul local...Dorea sa faca pace intre noi si mi-a sugerat ca pot sa tai si eu,daca vreau...ca primaria oricum a decis sa faca curatenie si sa-i taie...I-am spus sa inceapa curatenia de altundeva,nu din taierea copacilor.Tot timpul,pana sa vina consilierul,neghiobul a vorbit la telefon...Cum se face ca eu cer sa se anunte politia ,ca ma ameninta pe mine si pe copii si...apare consilierul?...I-am cerut sa imi arate o autorizatie sau o aprobare pt aceasta actiune si am chemat eu politia pt ca nu exista.Nici nu fusesera anuntati.L-au amendat pe nenorocit cu 30 milioane...l-au potolit,dar amenintarile lui ma bantuiesc.Nu mai dorm bine noaptea,toata lumea mi-a spus ca n-am facut bine ca m-am pus rau cu ciobanii(asta sunt,ciobani in sat)....si colac peste pupaza,luni incep serviciul iar Albert va vi fingur acasa de la 12 pana la 17...Necazul asta s-a intamplat acum 2 saptamani...Politia i-a spus sa nu imi deranjeze familia,nici macar cu o privire!M-au intrebat atunci daca doresc sa deschid proces pt amenintari si am spus ca nu!...Nu doream sa-i fac rau.Doream doar sa se opreasca din taiat.Chiar l-am intrebat atunci pe consilier:"Si acum ce-ati vrea?Sa iau si eu securea in mana si sa-i fac concurenta?"....
Pupaza merge la gradi,de luni...Are 13 kg si e in continuare "nevorbitoare"...Adica spune 10-12 cuvinte,dar nici vorba de propozitii.Sunt sigura ca intelege tot,incearca sa copieze tot ceea ce fac,stie sa mature,sa stearga praful...mananca singura,danseaza...e vesela tot timpul!Ma bucur ca-i sanatoasa,ca si albert nu stie gustul medicamentelor!...Mai greu e cu babele care ma opresc pe strada sa-i pun caciula si...probabil ma considera denaturata pt ca nu-i leg fular la gura...Ma bucur ca s-a facut o exceptie pt noi,normal era s-o primeasca abia la 3 ani la gradi,aici in comuna.Si serviciul e la 10 minute de mers pe jos...Va pup si va doresc numai bine!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau fetele.
Azi e ziua cea mare in care de obicei imi fac un bilant.
ma gandesc mult la anul care a trecut. Cel mai minunat an din viata mea.
An in care minunea mea a inceput sa paseasca singurica, in care am fost langa ea clipa de clipa si tot ceea ce a facut am putut vedea de aproape. An in care ne-am plimbat peste tot alaturi de ea , prin parculete, am fost cu masina in locuri frumoase, am fost cu cortul.......an in care concediu la Eforie Nord mi s-a parut ca si cum as fi fost cine stie in ce insule exotice, dar nu, am fost doar cu minunea noastra scumpa care ne-a facut sa credem ca tot ce e in jurul nostru e cel mai frumos peisaj din lume. Si asta doar pentru ca se integra ea in peisaj si era totul superb. In toamna am fost plecati prin tara, ne-am plimbat ( am mai fost si pana acum )dar acum ne plimbam cu fetita noastra care ne facea sa radem , sa fim mai fericiti.
Aseara am plans , nu stiu daca de fericire, de tristete ca a trecut un an asa frumos, de frustare ca stiu ca incepe altul care va fi destul de greu, sau de multumire ca am de ce sa plang. (de fericire totusi)

Asa ca daca e ceva care sa imi doresc azi cand implinesc 28 de ani e sa fie toti anii care urmeaza ca cel care a trecut.
Va pup .

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

vas La multi ani sanatate si tot ce iti doresti

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI vas si sa cresti mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani, Vas!!! Multa sanatate alaturi de familia ta frumoasa!!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307
Chiar asa madi nu ti-a dat si cateva sfaturi. Si Maya se trezeste noaptea de cand am luat-o de la mama. Cei drept nu in fiecare noapte. Si e super disperata dupa mine, sa nu plec de langa ea...

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mica, mi-a spus doar sa ii spun mereu ca ma intorc si cand ma intorc, si, eventual, sa ii las ceva de la mine. I-am lasat intr-o zi bluza mea de pijama. Dar asta pentru ca inca mai voia sa doarma. Altfel, nu stiu ce as putea sa ii las cand iese pe afara, de exemplu.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui An@

Madi, nu mai stiu, ati scapat de supt degetul?

mami de Ana (22 mai 2007)

Daa, si ne-am imprietenit la catarama cu Suzi!!

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Draga Vas

LA MUUUUUUUUUUUUULTI ANI!
Iti doresc sa fii fericita si sanatoasa si sa gaesti mereu aceeasi bucurie in suflet ai amintiri frumoase cand te uiti inapoi (iti faci bilantul, cum spui tu)!

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De sarbatori, decembrie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui An@
Intrebare: fie-mea are neste coji galbene in cap, cum au bebelusii. Cu ce s-o dau/spal ca sa scapam de ele???

mami de Ana (22 mai 2007)

Si fie-mea are, chiar pe crestet, dar eu nu mi-am pus problema sa scap de ele pentru ca m-am gandit ca sunt de la neclatitul bine (cum ea urla la spalat). Ma gandeam ca vor disparea cand nu va mai plange la baie

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Vas

Asa creste Ana

Mergi la inceput