PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 6
bulinuta27 spune:
pup fetele 'vorbacioase'
babee puii mici sunt ..pregateste-te venim la vara la zooo ca m-a turbat domnu lali si nu aveti scapare
oanaalex noi nu am scos pampersu' deloc ..spune de mult ca face cac si pipi dar nu vrea nu vrea el..a avut o perioada cand am fost in grecia cand nu mai vroia pampers, ne-am intors si nu a mai vrut fara..eu am cedat si il las in pace..vine si spune face caca/pipi lali si baga
nicolica felicitari..oauuu super vesti ..sarcina usoara si un bb perfect sanatos
consi tocmai vroiam sa iti zic sa comanzi pe net..vad ca deja ai comandat..pupa Lucutu
michelle e mortala pitica
anasia imi era dor de voi
iulico mama e mortala fita...zici ca e pisicuta ..ele se razbuna asa..pupa matza mica si scumpica
Lali e ok..a inceput sa iasa afara (nu mai stiu daca v-am zis ca de mierucrea trecuta pana ieri nu a iesit deloc pentru ca nu mai e PAZADA=zapada ..si desi i-am explicat ca o sa vina primavara vara cu baie ,plaja etc el a zis ca asteapta sa fie pazada afara ca sa mai iasa..intrasem la idei deja ), cautam gradi acum...munca grea
Madyn draguta tu te-ai hotarat unde il dai?
de mine nu va mai zic nimic..sunt din rau in mai rau..dar..ori sunt inconstienta ori am ceva la cap..nu ma panichez...om trai si om vedea
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
michella78 spune:
si noi cu gradinita din toamna. in februarie se fac inscrierile, parca asa stiam.
buli, sper sa se rezolve problemele! tare faza cu ne-iesitul din casa , e hotarat copilu, nu gluma!
michella
julax spune:
Babee,superbe pozele,copiii si mai si...
Consi,eu nu l-as trezi pe alex noaptea,dar ar trebui sa schimb lenjeria zilnic,ca asa am patit cateva zile la rand(sau la 2 cel mult 3 zile)si de atunci am hotarat sa-l trezesc o data pe noapte,macar sa nu dea pe dinafara...Poate o fi o exceptie cu baiatul ala de 9 ani.
Anasia, si de la noi!
Buli,sper sa fiti din ce in ce mai bine
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Mi-am aruncat o privire pe blog.Arata foarte bine.Anasia,NorocutaAnul acesta n-am mai avut album de CraciunIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
bulinuta, julax albumul se va face, dar sunt foarte putine poze, fetelor......trimiteti poze
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
iulenca spune:
Babee ca de obicei trioul vesel e mortal.
Am trimis si eu mai multe poze pe mail pentru album si pentru blog.
Nicolica felicitari. Se ingroasa gasca de gravidutze. Ramoon fi-mea deja se duce la servici ca sa aiba bani de jucarii. In fiecare zi cand incepe cumnata mea sa se pregateasca pentru servici isi pune si ea esarfa margelele si geanta pe umar si zice ca pleaca la servici. Acum ca lucreaza si Maria parca nu imi mai e frica de criza. Asa ca hai da drumul si fa un baietel ca Timeea e deja fata mare si daca scapa si de pampers o sa plece si ea la servici sa ii cumpere jucarii lui bebe si mai rotunjeste veniturile pe criza asta.
Apropo de gradi noi am vorbit asa mai neoficial la cea de pe Rosetti - vis-a vis de Administratia Financiara sect 2 pentry ca e aproape de serviciul lui tati si de al meu. Nu stiu exact cand se fac inscrierile dar o sa tot trec pe acolo sa tin locul cald. Stati vreuna prin apropiere? Se mai inscrie vreo piersicutza?
Va pup si va urez o zi buna.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
nicolica spune:
Buna dimineata!
Multumesc frumos pentru felicitari tuturor . Ma simt mult mai bine, dar n-am scapat inca de greturi. Ciudat ca seara inainte de culcare mi se face mai rau. Sper sa scap curand si sa zburd prin casa curand, mai ales ca in circa 3 saptamani ne mutam in casuta noastra si sunt multe de impachetat.
Va pup
Nico
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
Ioana81 spune:
Buna fetelor!
Ce coincidenta, am trecut si eu azi pe aici si sa vad ca Iulenca ne striga!
Deci aici sunt, adica prin Bucuresti....mai greu pe aici pe forum!
Ce sa va zic, Vla al meu pana la 2 ani nu spunea nimic, poate f rar mama. doar atat. Nu statea deloc la oala. facea numai in pampers. Dormea cu noi in pat, nici nu se punea pb de camera lui. In august l am dus la gradinita. S a deschis una particulara in spatele blocului nostru. Si....intr o luna am aruncat pampersii la gunoi (nu ii mai puneam noaptea, ma trezea si il duceam la wc), vorbeste de rupe, fraze, nu propozitii (asta ca m a mancat si i am dat sa bea din clopot ca nu vorbea copilu') a renuntat la suzeta.Un mic amamnunt eu i am cam suflat....si pana la 2 ani nu manca decat ciorba de pui si tocanita de cartofi cu pui sau curcan, si iaurt cu fructe, fructe nici sa nu le vada poate o banana la o luna. Si acum fimiu mananca orice, chiar preferatele sunt sarmalele si ardeii umpluti! Sa nu credti ca nu plange. In fiecare dimineata se smiorcaie cat il dezbrac, si seara plange ca nu vrea acasa. Are fite cu caru'. E fascinat de zapada, weekendurile le petrecem la munte, de desene animate in special chit chit si miau miau (tom si jerry) si dunald (donald) si dvd ul cu tica (degetica)! Ce sa va mai zic....doarme singur la el in camera si cand se mai trezeste noaptea ma striga ori pe mine ori pe tasu si tb sa mergem la el si ne aseaza in pat si ne mangaie .... asa ne face de ramanem la el in pat pana dimineata!
Oricum fimiu a progresat enorm si asta se datoreaza gradinitei. Eu sunt f incantata, deja vorbeste si in engleza, iar eu ma chinuiam acasa cu el si....nimic. credeti ma ca nu zicea nimic. Cred ca m am intins destul pentru prima data dupa o pauza asa de mare. Nu am cum sa mai citesc din urma, sper sa am timp sa mai intru.
Sa nu uit sarcini usoare, nasteri si mai usoare! Eu una as mai vrea unul dar nu sa l mai cresc, asa ca mai stau de abia ce am terminat cu pampersii si urletele. Traisc prin soramea graviditatea...o sa nasca si ea fix in iulie-aug. Daca credeti aceiasi UM si acelasi DPN ca mine. Mare coincidenta. Sa vedem cum o fi pt mama cu 2 Vladimiri!!!!!!!
Ma intorc la munci ca pe aici inca nu a venit criza financiara, e doar criza predarilor!!!!!!!
Ioana si Vladimir
michella78 spune:
iulenca, noi am ales gradinita din chiajna, ca acolo stam. e foarte aproape de casa, curat, e renovata si dotata corespunzator, cunosc educatoarele, intr-un cuvant e ok. oricum teodora va sta la gradi doar pana la 12,00.
ioana bine ai revenit. tare faza cu apa din clopot !
michella
Genie spune:
Salutare!
Nicolica, sanatate multa si sarcina usoara si un bebe sanatos! Imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva, aveti grija de voi si asteptam poze cu casuta noua!
Legat de pampers, Toni a mea nu mai foloseste in timpul zilei, doar la somnul de noapte si nu am de gand sa i-l scot fortat. La somnul de pranz nu are probleme, deja tine foarte mult, iar cand mergem pe afara, la fel. Noaptea insa, face destul de mult, asa ca astept sa renunte singura la el.
Julax, vroiam sa te intreb, legat de D.A, daca ai avut cumva probleme cu Ioana. Si pe mine ma bate gandul sa mai fac un bebe si sper sa nu avem problemele pe care le-am avut cu Toni. La ea pielea e inca foarte sensibila si trebuie hidratata in fiecare seara, desi uneori mai uit...
Babee, superb trio-ul tau!
Pupici la toata lumea