PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

nicolica, ma bucur ca sunteti bine, n-am stiut ca ati fost atat de bolnavi amandoi; din pacate, in aceeasi perioada, am avut un necaz in familie, asa ca n-am putut sa stau pe net si nici n-am avut starea necesara;
doniro, noi nu mai folosim scutece deloc, dar se mai intampla cate un accident, rar; deja o stiu cand vrea pishu, se foieste (ma refer noaptea) si o pun la olita, uneori o intreb daca vrea (imi spune da sau nu); daca nu raspunde, nu mai insist si o pun direct, si mai bine, nu-i tulbur somnul;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Nicolica felicitari pentru burtica. Nasol rau prin ce ati trecut si treceti, sper sa apari cu vesti bune ca toate au trecut

Babee imi pare rau ca esti suparata. Noi te asteptam pe aici ca tare multe avem de invatat de la tine. Imi e dor de puiuti sa vad cum au crescut (poza aia cu toti 3 dormind mi-a ramas lipita de retina si acum)

Muhh am vazut bateristul. Alex nu se mai satura sa-l vada, faza nasoala e ca e scurta filmarea asa ca-ti dai seama cam de cate ori am dat replay

Fetelor o sa mai asteptam si noi cu scosul pampersului in timpul somnului. Ma gandesc ca prin vara o sa incerc sa-l scot ziua si cu timpul si noaptea. Cel putin noaptea acum mi se pare aproape imposibil pt ca e full dimineata si ma gandesc ca face de mai multe ori pe noapte de se umple asa tare.

Oana 22+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Mariuku a renuntat definitiv la pampersi de prin iunie anul trecut. Nu e meritul nimanui decat al ei. Buni o tot stresase o saptamana cu pipi la olita si ea normal ca nu vroia asa ca saracul copil si in somn spunea "nu vreau buni nu veau". vazand buni ca nu are sorti de izbanda a lasat-o linistita. la vreo cateva saptamani dupa asta sa trezit ca Maria cerea singura la olita - "o tata, o pipi sau tata pipi" Fiind vara din acel moment nu a mai purtat scutec si accidentele au fost foarte putine si doar la inceput si nu neaparat in somn. Initial spunea "tata(caca) pipi" indiferent de ce facea, acum le diferentiaza f bine. Tot de atunci tot neamul si toti prietenii nu mia fac pipi ci "o pipi" sau "tata pipi". Accidentele au mai aparut din cauza ca era asa de implicata in alte activitati ca uita sa ceara la olita. In timp ne-am dat seama dupa miscarile din picioruse si ii aduceam olita. Asa ca se pare ca la noi nu a fost necesar prea mult training, as zice chiar deloc. Pur si simplu cand ea a vrut si a avut controlul asupra sitautiei ne-a anuntat. Acum legat de asta sa va povestesc o intamplare. Intr-o zi a avut loc un accident la buni pe canapea oarecum intentionat - adika era cam nervoasa si cred ca asa sa razbunat. Buni care era si ea un pic sucarita ia spus " Maria sa faci pipi pe canapea la ma-ta". Normal ca ne-a spus si noua bunii intamplarea. La vreo cateva saptamani era la noi si din nou era suparata dintr-un anumit motiv (probabil ca ii refuzasem ceva) si o vad foarte calma ca se aseaza exact in mijlocul singurului covoras din casa, cracaneaza picioarele si tacticos face pipi uitandu-se la mine pe sub mustati. Astept sa termine si intreb f calma - Maria de ce ai facut pipi pe covor si nu mi-ai cerut olita ? si ea imi raspunde apasat si stiind foarte bine ce zice "La ma-ta". Am ramas absolut interzisa si imi venea sa o pup da m-am abtinut....

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anasia

doniro, noi nu mai folosim scutece deloc, dar se mai intampla cate un accident, rar; deja o stiu cand vrea pishu, se foieste (ma refer noaptea) si o pun la olita, uneori o intreb daca vrea (imi spune da sau nu); daca nu raspunde, nu mai insist si o pun direct, si mai bine, nu-i tulbur somnul;

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Pai da, dar asta ar insemna sa dorm cu ea, ceea ce nu e cazul la noi. Ea doarme singura in camera ei si are un somn f greu, deci clar nu s-ar trezi singura pt pipi. Si daca nu o trezesc eu, alta solutie nu vad. Deocamdata o mai las si om mai vedea...

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, las-o, probabil cand o sa fie pregatita, singura o sa ceara; Alessia n-a mai vrut sa-i pun pampers; partea cu pishu la olita noaptea e stresanta mai mult pentru mine, pentru ca ma trezesc de cate ori se foieste (ea doarme in patutul ei), si cum fii-mea e agitata de felul ei noaptea....e obositor pt mine, ma gandesc cu groaza cand o sa incep munca, cum o sa rezist;

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulenca

Mariuku a renuntat definitiv la pampersi de prin iunie anul trecut. Nu e meritul nimanui decat al ei. Buni o tot stresase o saptamana cu pipi la olita si ea normal ca nu vroia asa ca saracul copil si in somn spunea "nu vreau buni nu veau". vazand buni ca nu are sorti de izbanda a lasat-o linistita. la vreo cateva saptamani dupa asta sa trezit ca Maria cerea singura la olita - "o tata, o pipi sau tata pipi" Fiind vara din acel moment nu a mai purtat scutec si accidentele au fost foarte putine si doar la inceput si nu neaparat in somn. Initial spunea "tata(caca) pipi" indiferent de ce facea, acum le diferentiaza f bine. Tot de atunci tot neamul si toti prietenii nu mia fac pipi ci "o pipi" sau "tata pipi". Accidentele au mai aparut din cauza ca era asa de implicata in alte activitati ca uita sa ceara la olita. In timp ne-am dat seama dupa miscarile din picioruse si ii aduceam olita. Asa ca se pare ca la noi nu a fost necesar prea mult training, as zice chiar deloc. Pur si simplu cand ea a vrut si a avut controlul asupra sitautiei ne-a anuntat. Acum legat de asta sa va povestesc o intamplare. Intr-o zi a avut loc un accident la buni pe canapea oarecum intentionat - adika era cam nervoasa si cred ca asa sa razbunat. Buni care era si ea un pic sucarita ia spus " Maria sa faci pipi pe canapea la ma-ta". Normal ca ne-a spus si noua bunii intamplarea. La vreo cateva saptamani era la noi si din nou era suparata dintr-un anumit motiv (probabil ca ii refuzasem ceva) si o vad foarte calma ca se aseaza exact in mijlocul singurului covoras din casa, cracaneaza picioarele si tacticos face pipi uitandu-se la mine pe sub mustati. Astept sa termine si intreb f calma - Maria de ce ai facut pipi pe covor si nu mi-ai cerut olita ? si ea imi raspunde apasat si stiind foarte bine ce zice "La ma-ta". Am ramas absolut interzisa si imi venea sa o pup da m-am abtinut....

Iulenca

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

f tareeee

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nicolica felicitari pentru burtica si multa sanatate
Nu mai stiu de cand nu am mai scris, felicit toate mamicile posesoare de burtici

Gabriela

Phillip,Rebecca si Luca

Mergi la inceput

Babee, bine ai revenit! sa-ti traiasca puiutii frumosi si dulci!
Nicolica, felicitari pt. burtica! Multa sanatate si sa fie bine pana la sfarsit!
Azi-noapte am vizat si eu ca am nascut si un baietel si spuneam cuiva cat de implinita sunt si cat d emult mi-am dorit baiat si fata ...cine-stie poate se va intampla dar sa mai treaba criza asta

Mergi la inceput

sa mai treaca, am vrut sa zic
Anasia bine ai revenit si tu!
despre pampers eu nu ma stresez inca sa-l scot noaptea, pt k dimineata e full si itisem undeva k se poate scoate si cel de noapte doar atunci cand dimineata cand se trezeste copilu' e uscat pampersul si la noi inca nu e cazul asa k...mai stam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

babee sa-ti traiasca minunile!
am vazut pozele !
consi teodora este fan pinocchio, pisicile aristocrate si thomas. si da, repeta tot ce aude, imita tot ce vede in jur! mie imi e tare draga cand vine la noi si intreaba "vrei sa joci cu mine?"

michella

Mergi la inceput