PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
Babee spune:
La multi ani pe anul acesta mamici si piersicute
Eu v-am citit mai mereu, dar nu mai am chef sa scriu.Am o faza de repulsie,si sincera sa fiu am multe lucruri de facut si mi-am impus sa nu mai bantui pe internet.Prefer sa citesc decat sa stau jumatate de ora sa raspund cuiva, care sa-mi interpreteze raspunsul in cine stie ce mod.Asa ca...existam dar in umbra
Iulenca fiecare dintre voi are ceva de spus, de la fiecare avem de invatat
oanaalex spune:
Julax ma bucur ca sunteti bine. La noi o sa fie mai nasol un pic ca nu o sa am ajutor numai imediat dupa ce nasc pe urma raman singura. Oricum vrem sa ne intoarcem la anul in Romania asa ca o sa rezist eu cumva fara ajutor un an.
Legat de mancare Alex amnca foarte frumos singur. Are momente si acum cand nu vrea ajutat dar de cele mai multe ori tr sa "ajute mami" ca asa s-a obisnuit. A fost socru la noi si el nu-l lasa singur sa nu dea supa si mancarea pe langa sa ramana copilul infometat asa ca s-a obisnuit Alex prost.
Noi am scapat ziua de pampersi mai folosim la amiaz si noaptea cand doarme. Caca nu reusim nicicum sa facem pe olita sau la wc si face pe el, de obicei ori inainte ori dupa somnul de amiaz cand e dotat cu pampersi, dar se mai intampla si in chilotei normali. Eu ma gandesc ca suntem pe drumul cel bun oricum.
Spuneti-mi si mie cele care ati trecut deja prin asta cum ati scos pampersul de la somnul de amiaz? MIe mi-e ca daca nu-i dau face pe el si nu-si face somnul si la noi e jele daca nu doarme macar 2 ore la amiaz.
M-am intins de numa. Va pupacim si sa aveti un weekend frumos.
Oana 22+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
nicolica spune:
La multi ani! dragi mamici si piersicute!
In sfarsit mi-am facut si eu putin timp de internet si am venit sa va salut.
Haideti sa incep cu vestea buna, caci sunt in 14 saptamani.
Din pacate finalul de an, a fost foarte greu pentru noi. Philip a fost bolnav, la inceput o viroza ce a continuat cu o pneumonie iar eu in aceeasi perioada am facut o sinuzita urata de tot. Din cauza sarcinii nu am putut lua un tratament adecvat, drept urmare m-au torturat cu patru punctii si dupa 3 saptamani de dureri, mi-am revenit. Va dati seama ca in tot acest timp ma gandeam daca bb v-a fi afectat de tratamentul. Ce sa spun, doctorii m-au asigurat ca sarcina decurge normal si sa incerc sa gandesc pozitiv, dar e greu...sper sa si reusesc.
Datorita situatiei, noi nici nu am facut bradut si tare rau mi-a parut, dar nu eram in stare si nici Roger ce din doua in doua zile ma ducea la doctor si se ocupa de Philip ca eu tot in pat eram. A fost cumplit si sper sa nu mai treaca cineva prin aca ceva.
Deja noul accesoriu din acest an a fost...o caciula, care-mi acopera si sprancenele!!!
Imi doresc enorm, ca toate gravidutele dealtfel, un copilas sanatos. Philip e atat de incantat ca va avea un bb, tot vine si ma pupa pe burtica...iar eu ma topesc.
Ah, v-a fi tot o piersicuta...DPN: 18 iulie
Va pup si va doresc din suflet multa, multa sanatate.
Nico
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
Consi spune:
Babee bine ai revenit. Ce mai face trio-ul vesel. Am fost cateva zile in Austria si m-am gandit la voi. Ce frumoasa e tara in care traiti. Imi pare rau ca esti suparata si sper sa intri mai des, cand timpul iti permite.
Nicolica ce veste frumoasa! Multa sanatate la mamica si piersicutza.
Eu inca mai caut aparat cu aerosoli. Am gasit doar cu piston si as vrea cu ultrasunete. Nu prea gasesti multe in Timisoara asta. Pana la urma ramane sa comand pe internet.
Cand vad cate mamici gravidutze avem, parca mi se face pofta. Dar cred ca mai astept un pic.
julax spune:
Nicolica,ma bucur mult de vestea primita.Sa ai o sarcina usoara .Imi pare rau ca a trebuit sa treceti si prin momente mai grele
Oana,mai greu sa nu ai ajutor in primul an,cel putin asa cred acum.Dar o sa va descurcati,sunt sigura
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
michella78 spune:
buna dimineata tuturor!
sa aveti o saptamana usoara si cu spor in ceea ce veti face!
felicitari burticilor si sarcini cat mai usoare!
babee nu mai sta in silentio stampa, mie mi-au placut intotdeauna postarile tale: calme, calde, echilibrate, asa cum presupun ca esti si tu ca persoana . cand te vei hotari sa revii ne gasesti aici!
consi nu poti vorbi la o farmacie, sa faci comanda, sa iti aduca tipul de aparat pe care il doresti?
oana, si teodora foloseste pamapers la pranz si noaptea dar cand e treaza cere olita, indiferent ce "produce". pana la vara nu cred ca vom incerca sa schimbam ceva. trebuie sa fiu in concediu, nu ii pot pasa sarcina asta mamei mele care sta cu ea cat sunt eu la servici. pe de alta parte cred ca si ea va fi mai pregatita atunci. bafta multa voua si rabdare.
michella
michella78 spune:
vroiam sa va povestesc despre fi-mea care e innebunita dupa dans. ar dansa oriunde si oricum. sambata ne-am uitat la tvr 1, era un film frumos "Dansam?" se numea. bineinteles ca teodora se postase intre mine si adrian si se uita topita caci erau destul de dese scenele de dans. cand a fost o scena de concurs (actritele imbracate cu rochiile acelea deosebite de competitie) ne-am pomenit cu ea cerandu-ne sa o imbracam in rochita frumoasa, cu pantofiori, sa mearga sa danseze acolo.
michella
doniro spune:
Mai fetelor, ca tot vorbeati de olita. Sunt piersicute care au aruncat scutecele la gunoi? Adica pitici care nu le mai folosesc niciodata? Dariei ii mai pun doar la somn si chiar nu am curaj sa incep sa o trezesc noaptea pt pipi, pt ca sigur ar face scandal mare si ar adormi greu la loc... Voi cum ati procedat?
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Ramoon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doniro Mai fetelor, ca tot vorbeati de olita. Sunt piersicute care au aruncat scutecele la gunoi? Adica pitici care nu le mai folosesc niciodata? Dariei ii mai pun doar la somn si chiar nu am curaj sa incep sa o trezesc noaptea pt pipi, pt ca sigur ar face scandal mare si ar adormi greu la loc... Voi cum ati procedat? ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) POZE www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE |
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
Consi spune:
Michella am comandat de pe net aparatul. Pana la sfarsitul saptamanii ar trebui sa-l primesc. Felicitari pentru mica dansatoare.
La noi masinile si Mickey Mouse sunt la mare cautare. Am descarcat de pe net Mickey Mouse Clubhouse si se uita si cate 30 de minute la ele. Invata tot felul de chestii interesante de acolo. Intr-o zi l-am auzit zicand red, blu, lelou, paple (am scris asa cum le zice el). Invata mult mai usor asa decat daca il chinui eu cu numaratul si diverse poezii.
Luca de vreo 2 saptamani face cate un pisu in pantalon. Dupa ce cateva saptamani nu am mai avut accidente. Cand doarme are pampers. Eu nu ma gandesc sa i le scot noaptea. Mai astept. Am o prietena cu un baiatel de 9 ani, care si-acum se trezeste in fiecare noapte sa faca pisi, pentru ca asa l-a obisnuit mami. Acum ii cam pare si lui mami rau .