PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

da michele...vesti bune
cu bradu'..finalul nu a fot chiar asa...l-am scos din casa sambata trecuta dupa ce am venit din concediu...si nu a fost chiar usor ..cine sa i-l mai inteleaga?
iulenco bravos..super poze..si asa hai sa le tragem de maneca pe fete ca tare dor imi e de ele

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
O sa caut si eu fericitele mamici ca m-ati facut curioasa. Am vazut ca multa lume nu mai scrie aici si scriu la alte subiecte... Eu eram codasa rau cu scrisul pe aici si acum am ajuns sa fiu printre cele mai active.
Asteptam mamicile sa se intoarca pe aici sa ne povestesca ce au mai facut piersicutele. Si eu scriu acum la 2 subiecte pt ca-s graviduta dar nu am uitat de voi

Bulinuta super pozele, le-am vizionat cu Alex care nu se mai satura sa vada baietelul

Sarilla La Multi Ani si scuze de intarziere.

Oana 22+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sarilla,la multi ani si de la noi!Sa fii sanatoasa si fericita!
Buli,am vazut si eu in maree pozele,foarte frumoase de altfel(V-ati plimbat,nu gluma).Poti spune care sunt mamicile cu pricina,ca asa ne scutesti sa cautam,doar nu e secret
Ramona,Si Alex tuseste,I-am dat Stodal vreo 5 zile,acum tot mai are cate ceva in gat si ii dau Eurespel.Sper sa nu ne mai tina prea mult.A,si ii mai dau zilnic ceai de patlagina cu busuioc.Sanatate multa!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

oanaalex, julax.....hai ca va zic..sper sa nu se supere: cristina-ana si ralu 80..super felicitari si pupici multi multi

haideti fetelor la povestii...
revin

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Buli,m-ai scutit sa caut,ca sunt curioasa de fel,
Felicitari pentru minunea din burtica si sarcina usoara le doresc!Cristina Ana e mama de Luca?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

nu, e mami de Eric Andrei

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Buli,am vazut-o pe Ana Cristina la gravidute de sept-oct,dar nu cred ca o stiu,ca eu am aparut mai tarziu.Cat despre Ralu,a discutat pe aici la inceputul lunii despre faptul ca ar fi insarcinata.
Un sfarsit de saptamana placut!La noi ninge asa frumos,cu fulgi mari...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

julax la noi nu ninge ..te invidiez..vreau zapada multaaaa si s anu mai fie mizeria asta..
va pup si va doresc un vikend placut

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Bulinuta mersic, eu deja cautasem.

Felicitari Cristina Ana, ti-am urmarit de mult povestea. Sa ai o sarcina usoara si un bebe perfect
Felicitari Ralu80

Eu am avut o noapte groaznica. Pe la 1.30 deschideam geamul la dormitor si ma spalam cu apa rece ca simteam ca mor de cald. Unde stam acum termostatul e jos in living si sus in dormitoare mori de cald. Cel putin eu ca sotul nu are treaba dar hormonii astia ai mei ma omoara. Asa ca azi abia astept sa doarma Alex sa ma alatur si eu.

Julax ce mai face trupa? Hai mai povesteste pe aici sa stiu ce ma asteapta

Oana 22+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Oana,trupa creste si e mai dragalasa pe zi ce trece.Am noroc ca mama ma ajuta,rar stau cu ambii copii pe o perioada indelungata.In weekend Alex mai merge la Moinesti,la bunici,deci nu-mi ies peri albi.Cu toate astea,prea mult timp de relaxare nu am,dar e bine.Ioana doarme bine ziua daca o scot afara vreo ora ,apoi continua somnul in casa inca vreo 3-4 ore.Alex e mai simpatic pe zi ce trece, e vorbaret ,scoate o multime de perleNu am scapat inca de pampers,dar tot sper...mult a fost,putin mai este.cu mancarea asa si asa.Ciorba o manaca bine,carnea de asemenea,fructele ii plac,mai greu cu produsele lactate.Si,legat de mancare,mai mult ii dau eu decat sa manace singur(Alex cum manaca?),mai ia cateva linguri de ciorba,dar mai mult curge din lingura .Si ceaiul i-l dau cu lingura,caci aceeasi cantitate mi-ar bea-o in 2 ore in loc de cateva minute.M-am lungiiiit...Merg pe la bucatarie sa fac niste snitele si mai tarziu ma ocup de aspirat.Ai grija de burtica si de Alex!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput