PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

La multi ani Sarilla!!

Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi!

P.s.Scuze de intarziere...nici nu mai stiu unde sa caut sa vad a cui e ziua!??Fetelor eu una sunt varza cu neuronii...nu stiu ce se-ntampla dar sunt vraiste!!!
Va sarut!
Si pe mine ma intereseaza subiectul cu aerosolii...adica cum...pui copilu sa stea ca la cosmetica intr-un aparat din ala?!!Eu credeam ca-l pui in camera....!!!!!In fine...PAi eu pe-al meu n-am nici o sansa sa-l pun si sa si stea la el!!

Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Cristina, Consi, va multumesc pentru urari! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Sarillico La Multi Ani! sa ne traiesti si sa fii sanatoasa si tu si puiutul scumpic
acum am vazut

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Sarilla, la multi ani si din partea mea!

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Sarilla, la multi ani si de la noi!!!

Legat de aerosoli eu reusesc sa il fac sa stea tinandu-l la mine pe picioare si aratandu-i intr-o carte care ii place lui mai mult. E mai greu pana trece un minut ca pe urma incepe sa fie atent la carte si uita ca ii tin masca la gura. Aseara insa, ca sa amane momentul a scos toate cartile lui din biblioteca si mi le-a adus ca sa ii citesc din ele in timpul sesiunii de aerosoli

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

LA MULTI ANI!
Am intrat si noi anul acesta, speram sa fie unul mai cu spor la scris!sarbatorile au fost pentru noi deosebite, ne-am simtit minunat. teodora a fost foarte incantata de venirea mosului, de brad, de luminitele din oras, de artificii , de colinde....
fac o selectie si punem si noi poze pentru album!
pupici tuturor si o zi buna!

michella

Mergi la inceput

michele cunoastem bucuria cu luminitele si cu Mosu..sunt asa dulci cand citesti atata bucurie pe fetucile de iti vine sa plangi..de bucurie

fetele vorbarete ce ati patit?..hai bagati de scrieti
eu am citit acum undeva prin forum de o mamica de la noi greu incercata in trecut si care acum e gravi cu bb2..o las pe ea sa ne zica vestea..eu o pup si ii urez o sarcina usoara si un bb perfect

sa va pov de ieri: rares cu mama pe afara vede 2 carucioare cu mamicile aferente, se opreste si ii spune maica-mii: 'mami de ce se duce a didici si nu sta acasa cu mine?'..'ite mami sta cu bb'

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

sunt doua burtici de la noi ..si nu zic cine

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

bulinutza inseamna ca incepem anul cu vesti bune!
super faza cu rares in parc!!
vroiam sa-ti spun ca, spre deosebire de rares care a fost tare practic legat de brad, teodora greu s-a obisnuit cu ideea ca "bradutul a obosit si a plecat la mos craciun, sa se odihneasca";asta in condi#355;iile in care am strans bradul vinerea trecuta!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Gata am ginit si eu mamicile noi. Felicitariiiiiii si sarcini usoare usoare si fara probeme cu copii sanatosi.
Am vazut ca Mada_Mxm f activa altadata pe la noi umbla acum pe la piciuletii pepenasi de august 2008 asa ca am convocat-o si pe la noi sa animam un pic atmosfera. Mai sunt si alte gagici cu restante mari - Cristinika mama de Luca (ca de cand nu a mai intart i-am uitat si nickul) japonicile, Madacristina (stiu eu ca citeste) Pumpkin Miki care iarasi stiu ca citeste, Babee (de care imi e dor rauuuuu pentru ca mereu aveam cate ceva de invatat), Cornelia Laura (idem), ploiestencele, A Cicel care e mamica iar da la noi nu scrie, Mishi, Lucians, Amabella, mamidesrefan, nemtoaicele, Ioana81, Sabana (Ioana52525), Leistra, Mamanati, Bisko, Lusck, Amiss Zip. Uite acu imi dau seama ce dor imi e de voi si de noi cand eram gasca mare si vorbareata.

Am reusit sa pun si eu poze si filmulete.
http://www.dropshots.com/iulenca#date

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput