PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 7
julax spune:
Genie,m-am intrebat si eu la un moment dat daca voi intampina aceeasi problema cu DA si cu Ioana,dar ,din fericire nici urma de DA la printesa,care sambata face 4 luni.Pe la 2 luni,mi s-a parut ca avea intr-o seara fatzuca nu prea fina(nu o dadeam decat uneori cu ulei de masline)si am hotarat sa o dau in fiecare seara,dupa baita cu trixera(doar pe fata).Am pastrat acest obicei pana in prezent si totul e bine.Alex nu mai are nici el DA,dar de asemenea il ung pe fatza in fiecare seara(exceptand perioadele cand e plecat la bunici).
In concluzie,spor la treaba si astept curand vesti
Cum adica e sensibila pielea Antoniei?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Ramoon spune:
Si Timeea are fata asa cum zici tu “nu f fina” numai k e cand am intrebat-o pe pediatra mi-a zis s-o las in pace k o s atreaca cu varsta si k nu e atat de grav incat s-o dau ceva…
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
anasia spune:
julax, 4 luni? sa va traiasca, trece timpul asa de repede;
am observat la Alessia pe mana in special, locuri unde piela este nu este fina, se simte la atingere , chestia e ca o si mananca;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
julax spune:
Anasia,multumimSi Alex se mai scarpina uneori pe mana si se irita putin,dar ii trece cam de la sine,rar il mai dadeam cu Trixera,cand parea ca e sacaitoare mancarimea.Voi nu ati avut probleme cu DA,nu?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
julax, n-am avut probleme, are "pete" din acestea (desi nu sunt pete, nu stiu cum sa le spun) si pe picioare;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
julax spune:
Anasia,te referi la zone aspre?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
michella78 spune:
julax, anasia si teodora mai are zone aspre pe picioruse sau manute uneori, dar trece dupa ce o dau cu trixera. ei i se aspreste pielea de pe obrajori de la frig, si in perioada asta folosesc cold crem de la mustela, foarte eficienta!
noi am intrat in perioada lui "de ce?". de ce e masa? de ce e masina de spalat? de ce ne plimbam? de ce ma joc? si repeta intrebarile in situatia in care nu e deplin multumita de raspuns
partea buna e ca stau bine cu nervii!!
michella
bulinuta27 spune:
pup fetele
hai ca io am facut o colica renala marti, am foast la spital unde mai aveam un pic si ma strangeam cu ei de gat: o indolenta si nesimtire greu de tot de imaginat ..ieri am stat acasa, azi am venit la serv dar cred ca ma car ca is varza de dureri..stiti un medic urolog bun pe undeva? ca tre sa ma duc undeva si nu stiu unde
pup fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Consi spune:
Anasia bine ai revenit!
Babee tare simpaticii piticii tai.
Bulinutzo intoarcem si noi inzecit . Eu initial am crezut ca mergeti la Budapesta la zoo, dar vad ca ati ajuns la Viena. Ma gandesc ca v-a placut taaare mult! Noroc ca te duci tu, asa ma mai motivez si eu, comoditatea-i mare. La vara daca nu ajung in Viena, imi propun macar Budapesta sa ajung, ca e mai aproape. Zoo din Timisoara o stim pe de rost .
Julax faza cu pishi de noapte nu e obligatorie. Vad ca multe piersicutze au renuntat la pampers si noaptea. Eu avand exemplul prietenei mele am zis sa mai astept, ca si-asa se mai trezeste noaptea (vrea apa sau i se face dor de mine)si dimimineata cand merg la lucru sunt .
Eu am inceput sa-i spun ca il iubesc, si a inceput sa-mi spuna si el mie, pentru ca stie ca asa-l iert de toate pacatele. Problema mea e ca a inceput sa spuna la toata lumea. Daca face vreo prostie ii iubeste pe toti. Am aflat de la gradi ca le iubeste pe toate educatoarele. Si sincer is cam geloasa.
Consi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 pup fetele hai ca io am facut o colica renala marti, am foast la spital unde mai aveam un pic si ma strangeam cu ei de gat: o indolenta si nesimtire greu de tot de imaginat ..ieri am stat acasa, azi am venit la serv dar cred ca ma car ca is varza de dureri..stiti un medic urolog bun pe undeva? ca tre sa ma duc undeva si nu stiu unde pup fetele bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze Ajutati-o pe Sonia, |
Bulinutzo multa sanatate!