PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 19
norocuta spune:
Oanaalex mamic cu burtic, multa sanatate! Astept pozele!
Fetelor bulinuta27, julax, Sanziana, Doniro, SARILLA, iulenca, mada_mxm, ginaButnaru, ramoon, Consi, Muuh, Lucians, Anasia, mamanati...(scuze daca am sarit pe careva) va iubesc si va pentru mobilizare...am descarcat pozele!!!
Pe bulinuta27 ma gandesc sa o premiez cumva, ca a fost tare harnicuta . Serios!
Am o nelamurire: de ce mamanati intreaba de alte trei poze...Oare eu nu le-am "prins"?
Asadar astept si celelalte mamici cu pozici ...sa ne arate cat au crescut piersicutele...la mamiciiulaug2006@yahoo.com
Ioana81 spune:
Buna!
In primul rand vreau sa urez La multi Ani lui Eveline! Si sava traiasca Victor! lui Tweety!
Consi eu zic sa nu iti mai faci griji. Noi am trecut prin ceva asemanantor asta toamna. Al meu refuza pampersul. Facea pipi sau caca numai in cada (pe bune) se simtea sigur acolo. Statea la gradinita, se abtinea 8 ore sa faca pipi! Deci bucura te ca nu se abtine. Eu ii dadeam mare importanta. Il intrebam tot timpul de ce nu face la wc, de ce se abtina si imi zicea "asa veu"! Si am plecat un weekend cu el la munte. Atunci a stat vreo 9 ore fara sa faca pipi, nu l am intrebat nimic si singur a venit la noi si ne a zis ca face pipi. Eram la restaurant, si i am aratat ca lumea face la wc. Si a acceptat. Si de atunci nu mai avem pb. Ii mai puneam nopatea pampers. Observam ca nu face in pampers. Si l am scos. Ma trezeam noaptea la 1 imi puneam ceasul, il duceam adormit la wc si facea. Apoi am prelungit timpul, ma trezeam la 4. Si dupa 2 saptamani l am lasat in pace. De atunci cand face ma striga el, sau se duce singur. il auzim si ne ducem la el. Deci noi am trecut prin momente mult mai urate. In plus la gradinita sunt doar 3 copii de varsta lui Vla care sunt cu chilotei. Restul pampers. Sper ca te am mai linistit!
Ioana si Vladimir
crissa71 spune:
La multi ani Victor!
Sa fii sanatos si mancacios!
Recuperare rapida mamico!
La multi ani si celorlalti bebei, fratiori de piersicute!
Fetelor..noi mai greu cu scrisul...dar va citim tot timpul...
Va sarut pe toate...as trimite si eu ceva poze dar nu ma pricep deloc...Poate-s face timp sutul deseara...vedem!
Salut cu drag mamicile care au revenit printre noi....
norocuta spune:
Ioana chiar imi doream o statistica reala...legat de Pampers...Si noi suntem cu ei...asteptam vremea calda...
doremi din italia, daca ne mai citesti...Cum a fost experimentul acela de doua saptamani intensiv? Piersicuta e fara scutec acum?
crissa cred ca nu l-m vazut pe Cipi decat la nastere, asa-i?
Astept pozici la mamiciiulaug2006@yahoo.com!!!
Muuh spune:
norocuta si Alexei e cu pampers. Eu am hotarat de comun acord cu el ca imi va spune cand este pregatit sa faca pipi si altundeva decat in pampers. Astazi a spus ca vrea sa stea fara pampers dar m-a avertizat de la inceput ca va face pipi si poate chiar si caca in pantaloni pentru ca el nu se intrerupe din joaca pentru asta.
Consi spune:
De doua zile nu am mai avut accidente la pishi.
Julax cred ca a fost modul lui de a ne atrage atentia. In ultimul timp ama ajuns destul de tarziu acasa, am avut mult de lucru si nu eram chiar foarte simpatica seara. In week-end am incercat sa petrec mai mult timp cu el si se pare ca a dat rezultate.
Ioana se vede ca Vladimir e leu. Sa tina el atatea ore si sa nu faca...
Muuh te admir ca ii oferi atata libertate lui Alexei. Recunosc ca la mine a devenit si un pic de ambitie personala, chestia cu pisi.
Sper ca nu v-am stresat prea tare cu subiectul asta.
Mai vream sa va zic, la fel cum au zis si fetele, ca aparatul de aerosoli mi se pare super tare. Imi fac si eu si chiar respir mai bine. Partea proasta e ca nu se prea mai gasesc solutii pentru el. Cica nu mai aduc farmaciile pentru ca nu sunt lasate sa-si puna adaosul pe care-l vor. Noroc ca am un prieten, director la o firma de distributie medicamente si mi-a facut rost de 2 cutii (fliumucil) de la 2 farmacii diferite. Cateodata nu-mi vine sa cred in ce tara traim.
Consi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamanati Tweety, felicitari pentru Victor! Sa va creasca mare si sa va aduca numai bucurii! Consi, merci mult! Pupam pe Luca. Si noi avem perioade din astea... cu olita. Anasia,, ce sa fac ma inarmez si eu cu rabdare... Ieri noaptea a fost OK. Iar acum am trezit-o si a facut la oala. www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de Lea dulcineea |
Si noi o pupam pe Dulcineea Si va asteptam mai des.
julax spune:
Norocuta,tu meriti si ca se vede munca depusa
Oana,sanatate multa!
Eu sunt cam satula de tusea lui Alex,care dureaza de o luna.Tuseste productiv,rar,fara alte simptome.I-a dat biseptol,apoi ceclor,apoi augmentin,acum prednison,deja mi se pare cam multDaca nu ii trece merg la alt medic.Am incercat si cu ceai de ceapa ci nuci,nimic.I-am dat Stodal,prospan,eurespal si degeabaA mai tusit vreo piersicutza asa mult?Deja ma gandesc ca ar putea fi polipi sau nu mai stiu ce.Vreau sa- i treaca si sa nu mai stea cu masca cand vine la Ioana.Of,hai ca ma lungesc deja...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Tweety7 spune:
Multumesc din tot sufletul pentru urari!
Nasterea a fost rapida, recuperarea si mai si. In doua ore, cand mi-a fost adus la san, m-am ridicat din pat sa merg la toaleta fara niciun fel de problema. Cand a venit asistenta sa-l ia, am refuzat sa-l mai dau. Desi mi s-a facut epiziotomie, n-o simt deloc. Ma pot aseza oriunde. Singura problema o reprezinta sanii, la care am facut rani, dar asta-i ceva trecator. Important e ca am lapte din belsug si copil papacios. Victor e un cumintel, iar Clara ba il dragaleste, ba nu-l lasa sa pape san.
Fug acum. la toata lumea!
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Buli, Anasia, Mamanati, Consi, Norocuta, Emilia multumim.
Tweety felicitari , Victor bine ai venit sa cresti mare frumos si sanatos.
Oana ms.
Crissa .
Iulia eu la Ari am folosit siropul de patlagina ala are succes la noi tot timpul.
Merg sa hranesc printesele si revin.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894