PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Tweety,ma bucur ca totul a decurs foarte bine.Sa ai lapte din belsug si Victor sa creasca frumos
Mada,i-am dat ceai de patlagina.Oricum,deja am o stare cam nasoala,stiind ca i-am dat atat antibiotic degeabaNu mai vreau sa stresez lumea cu asta.Merci de sugestie,e super ca la voi merge cu siropelulIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am revenit sa va spunem si despre noi, am fost ieri cu Ari la gradinitza, pre school, si Ari a fost super incantata a fost ziua de proba ea nici bine nu i-am dat geaca jos ca deja era la copii sa se joace, e f frumos la fiecare copil le face un dosar cu poza si numele lor si acolo noteaza orice activitate noua face copilul si evolutia si progresele si pune poze cu ce face copilul si la sf de an ni-l da noua ca amintire. Pe la 1o jumate-11 le ofera un snack suna un clopot si le zice ca e deschis bufetul si daca vor sa mearga sa pape le da suc/lapte sa bea si de papat cate un biscuite prajiturica, stafide chestii de astea de rontait ii invata sa se spele toti pe maini inainte de a se pune la masa si ii incurajeaza sa faca totul singurei e ca si cum ar fi acasa da is mai multi is ca o familie acolo is 10 adulti la 24 de copii asta cand e full ieri erau numai 14 copii si erau 5 adulti.
Cu mersul la toaleta a zis ca e ok daca nu face sa ii pun pull ups si ei o incurajeaza sa mearga la toaleta, in fiecare zi trebuie sa aiba la ea o gentutza cu papuci de schimb pt inautru, cizme de cauciuc welllies la noi in caz ca ploua sau e noroi afara, ca ies in fiecare zi si afara la aer si un set de hainutze curate in caz ca se murdareasc uda sua au vreun accident de mers la toaleta. Mai trebuie sa luam etichete ca toate hainele si papucii trebuie sa fie etichetate in caz ca se pierd sau ceva sa stie a cui sunt, asa ca weekendul asta trebuie sa cumparam ce mai are nevoie pt pre school si sa dau com,anda la etichete si de pe 23 incepem ofocial gradi.
Pe 22 mai avem si un botez unde tre sa mergem si deja mi-e groaza ca si asa suntem cam in buda cu banii ca deh criza asta financiara ne-a afectat si pe noi. Da na trebuie sa mergem si nu putem merge cu mana goala asa ca tre sa laum si ceva pt botez plus na niste bani.
Na cam astea sunt stirile noi, Ami e bine creste papa mai binisor incepe sa deschida guritza am testat ieri si pestele si ii place de numa, se pare ca e mai bine ca la Ari cu diversificarea ea e mai iubitoare de papa decat de lapte.
Pupam livada si revenim.
Norocuta am sa iti mai trimit si eu niste poze da tre sa intru pe laptopul meu si sa vad daca sta deschis cat sa pot trimite pozele.
Iulia uff imi pare rau ca nimic nu functioneaza. Sper sa va treaca cat de rapid.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

<Mada,multumimSuna foarte bine programul de la gradiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Iulia, imi pare rau ca Alex e asa cu tusea, vreau sa iti spun ca si fii-mea a tusit anul trecut prin octombrie tot cam o luna de zile dar tot cu siropele am scos-o la capat.
Ea a avut atunci un soi de bronsita care a rezultat dintr-o complicatie la o raceala si i-am dat si antibiotic vreo 7 zile dupa care am tot schimbat siropurile, humex si apoi prospan, a luat cam 2 saptamani, deci destul de mult, plus ceaiuri cu miere. Si eu eram cam disperata dar pana la urma i-a trecut.Eu stiu ce sa mai zic? Incearca si cu ridiche neagra, am auzit ca e foarte buna. Doctorul ce zice?
Tweety, bravo tie ca te refaci rapid si ai avut o nastere usoara!
Sa iti fie sanatosi copilasii amandoi! Felicitari!

Mergi la inceput

Genie,interesant cu tusea asta.Imi amintesc ca pediatra care il vedea pe Alex in perioada cu dermatita spunea ca e diatezic si ca e predispus la bronsite si altele asemanatoare.O fi si asta...oricum,ii dau tura asta de medicamente si apoi doar siropuri si ceaiuri.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Genie,interesant cu tusea asta.Imi amintesc ca pediatra care il vedea pe Alex in perioada cu dermatita spunea ca e diatezic si ca e predispus la bronsite si altele asemanatoare.O fi si asta...oricum,ii dau tura asta de medicamente si apoi doar siropuri si ceaiuri.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui norocuta

Am o nelamurire: de ce mamanati intreaba de alte trei poze...Oare eu nu le-am "prins"?

Asadar astept si celelalte mamici cu pozici ...sa ne arate cat au crescut piersicutele...la mamiciiulaug2006@yahoo.com

www.piersicute2006.blogspot.com

Deci, au ajuns si celelalte 3 poze ale Cameliei. Norocuta, Anasia, va pupam cu drag.

Am fost si noi luni la o gradi privata, daca tot se discuta tema asta, sa ne interesam. De fapt ne-am dus la una care e intr-o casa mare cu ograda f mare. Conditii super bune: au doar cate o grupa de fiecare varsta, cate 6-8 copii in grupa, o sala super amenajata pentru jocuri, alta pentru dans, zilnic pe copii ii viziteaza psihologul, ore de engl, dans, cu pediatra langa copii mereu , plus directorea, de fapt e proprietara, ii monitorizeaza mereu pe copii pe camera de la ea din cabinet, la dorinta parintilor oti monitoriza copilul si de acasa. Deci e super bine, nu?! Dar pretul pe luna e 275 euro , cea ce mi se pare cam mult. Programul e de luni pana sambata de la 9-18. Acum vroiam sa va intreb ce preturi sunt la gradinite in Romania, presupun ca sunt si mai scumpe.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Julax si Maria a tusit asta-vara nu o luna ci vreo 3. Am mai spus pe aici nu tusea decat de doua trei ori pe zi dar nu intelegeam de ce nu se opreste. Chiar eram un pic speriati. Noua ne explicase medicul ca tusea asta prelungita are o componenta alergica si desi eliminasem aproape toti factorii alergeni tot nu se oprea. Iti dai seama ca am incercat de toate. Pana la urma intr-un final a trecut dar am stat cu morcovul vreo doua luni ca ma gandeam ca la urmatoarea mica raceala o ia de la capat. Din fericire nu a fost asa. La noi siropelele au fost apa de ploaie. Aerosolii cu flixotide si ventolin au ajutat un pic dar doar in faza in care tusea mai des. Apoi am continuat ceva vreme cu ei dar eu nu am vazut efecte prea mari. La sfatul medicului nu i-am intrerupt totusi pentru ca ne-a spus ca trebuie continuati o perioada mai lunga. Intr-un final nu i-am mai dat nimik si pana la urma intr-o zi sa oprit si tusea. Oricum deja imi vedeam puiul predispus la alergii, astm si altele de genul asta.

Mamanati sa stii ca preturile la noi sunt tot cam ca pe la voi. In toamna cand am vrut sa o dam pe Maria era cam 9 mil gradi (350 eur) cu program prelungit. Acum a crescut si la noi euro mult si cred ca au sarit si tarifele. La banii astia sigur se mai adunau vreo doua milioane pentru tot felul de activitati extra.
Noi am vorbit la gradinita de stat la care am inscris-o din toamna anului acesta si se pare ca ne pot primi si acum. Asa ca luni se pare ca vom mai avea o tentativa de a incepe gradi. Cea de anul trecut a fost nereusita poate acum avem noroc. Nu ma mai entuziasmez ca poate izar nu ne iese. Deja e un pic racita dar sper sa ii treca pana luni. Gradinita e super frumoasa, conditii foarte bune, mobilier si toate cele noi, mancare in bucataria proprie, educatoare dragute si cu experienta. Deja ne pregatim saculetul. Daca ne iese o sa va povestesc luni. Cu acomodarea nu prea imi fac griji pentru ca nu are probleme de genul asta. Oricum deja nu mai vrea la bunici.
Saptamana trecuta nu am fost la ea pentru ca am avut parastas pentru tata si ne-a certat rau de tot:

- "De ce nu viniti a mine? Vino a mine mami, Otilor (hotilor) de ce ati pitat de la mine ? Nu veau sa ti duci a vivici mami, stai aici cu mine. Veau sa vin a Bubuiesti atasa la mine."

Eu i-am spus ca o sa ma urc in masina si vin sa o iau.
Iar ea
- " Nuuu mami, am si eu masina, vin singura cu masina mea."
- E drumul lung iubita mea nu iti ajunge benzina
- " Am benzina mami da buni bani de benzina la masina mea"
- E greu mami cu masina ta ca e mica si nu iti incape bagajul.
- Bine atunci vin atasa la Bubuiesti cu microbuzul, Tataiiiiiii hai cu mine la microbuz

Cam asa ne conversam noi aseara cu ea si aveam lacrimile paana la genunchi. Va dati seama ce copii mari avem.

Mada foarte frumoase fetele tale. Ari e asa mare iar Ami ce sa mai zic deja nu mai e bebe daca incepe sa pape si altecva decat laptic. Oricum te admir pentru cum te descurci singurica cu ele toata ziua.

Va pup si va doresc o zi buna.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Mamanati preturile sunt camla fel. Noi platim 1150 pe luna program 8-18. Si e la fel cum o descrii tu. Curte mare, muuulte jucarii, 8 copii pe grupa, 2 grupe mini (ca Vla) una star copii pana in 5 ani si una super star 5-7 ani.
Ce am vazut pe net este ca aici unde il duc pe Vla e o gradinita scumpa. E mai scumpa ca la Olga Gudin (asta repet din ce am vazut pe net, preturi). Dar eu zic ca merita.

Ioana si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Muuh, Consi, ioana...eu am intrerupt antrenamentul la olita din acest motiv: abtinerea. Reusisem (pana sa vina frigul) sa stea pe ea cat de cat, apoi am remarcat ca de unde facea kk zilnic ajunsese sa faca la trei zile. Si pipi putea controla el foaaarte bine, cum ati scris si voi...
Il imbracam normal, cu chilotei si cand il vedeam cu o anume expresie ii aduceam olita, nu am presat tare, ca stiu ca cu cat esti mai incrancenata cu atat reusita intarzie.
Acum i-am luat si reductor, dar il pun rar, ii explic in schimb ce fac cei care se aseaza pe WC, se uita de fiecare data cum tragem apa, il las sa se obisnuiasca cu ideea...de asezat sta incordat (si cu pantalonasii pe el) si de asta nu vreau sa fortez nota.
La noi prin martie-aprile vine caldura si voi incerca din nou...Domane ajuta!

Julax multumesc pentru aprecieri, dar inca nu ai vazut nimic ..sunt modesta foc , vorba Bulinutei ] Azi am lucrat un pic la pagina de poze (v-am zis ca lucrez in paralel la o paginuta total NOUA), si...am fluturi in stomac...Daca nu de Ziua Indragostitilor, de 1 Marie tot o inaugurez, pun deja sampania la rece .

mada_mxm astept pozici cu printese...

mamanati receptionat (mail cu poze)

tweety ce bine ca totul a fost rapid, ce de frumos...Pupici la piersicuta Clara si la fratior!

iulenca e mortala Maria
Micul meu nu e asa de vorbaret ...abia leaga cuvinte, dar din trei limbi A intrebat soacra mea, aici, la un medic, si ne-a confirmat sa nu ne ingrijoram, caci la cei bilingvi se intampla des.

Mergi la inceput