PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 18
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Consi Fetelor incep ziu cu o veste buna: mai avem un fratior de piersicutza. Draga noastra Tweety l-a nascut pe Victor azi dimineata la 07.00. Victor sa ne traiesti si sa aduci numai bucurii familiei tale! Consi si Luca meu (19.07.2006) atat sunt de mare pozele noastre www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei. |
ce repede a trecut timpul
BINE AI VENIT PE LUME ...VICTOR ...SA FII SANATOS SI PAPACIOS
IAR LUI MAMI II DORIM SA SE REFACA REPEDE ..SI SA NE PUNA POZICI PROASPETE
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
Consi spune:
Dragele mele,
Am avut o saptamana cam aglomerata la lucru, dar v-am urmarit din umbra.
Mada, Emilia, Mamidestefan, MamanatiVazut si placut printesele!
Cu intarziere si scuzele de rigoare urez Evelinei si lui Philip!
Luca a intrat in faza de regres cu olita. Ieri mi-a spus directoarea gradinitei, ca a refuzat sa mearga la olita, iar dupa 15 minute a facut pe el. Asa face si acasa. Nu mai vrea sa spuna. L-am intrebat de ce nu ne spune si imi raspunde "de asa". Nu stiu cum sa procedez. Avand in vedere ca a avut o perioada buna in care facea pe olita sau la toaleta.
julax spune:
La multi ani Eveline si PhilipSa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun!
Tocmai s-a trezit Alex. revin...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Tweety,felicitari pentru noul membru al familiei.Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii
Nu stiu ce sa zic cu pishu prin somn,ca noi am scapat de pampers ziua de 2 saptamani,savurez momentul,la somn nu incerc inca sa -l las fara scutec.
Ramoon,nu stiu ce sa zic cu varsatul de vant.Se poate lua si asa,desi,cred ca nu e ca atunci cand ar intra copilul in contact direct cu persoana respectiva.Cred...
Consi,poate e un fel de a va atage atentia asupra lui.E posibil sa simta ca nu i-ati acordat suficient timp,poate e suparat din vreo cauza,mai incerca sa-l descosi.Si,desigur,lauda-l daca da semne ca revine pe drumul cel bun.Stii asta,desigur
S-a trezit Ioana..Paaa!!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
ramoon, stiu ca numai daca face sotul tau varsat de vant, transmite....nu este purtator;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
mamanati spune:
Tweety, felicitari pentru Victor! Sa va creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
Consi, merci mult! Pupam pe Luca. Si noi avem perioade din astea... cu olita.
Anasia,, ce sa fac ma inarmez si eu cu rabdare... Ieri noaptea a fost OK. Iar acum am trezit-o si a facut la oala.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
emiliapop spune:
Fetelor multumim mult de urari si spunem si noi cu intarziere:
LA MULTI ANI LUI PHILIP!!!
si
BINE AI VENIT VICTOR SA NE TRAIESTI si refacere grabnica mamico si mai ales multa rabdare.
Mada am vizionat si noi pozele cu cele 3 printese minunate roz printre care si mamica .
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
greutate
norocuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doniro Salutare, livada! Am lipsit motivat. Ni s-a stricat centrala aici, acasa, si cum fara apa calda si caldura nu puteam sta, am fugit cu Daria la Snagov, unde e si Victor de vreo luna, si l-am lasat pe tati sa se ocupe de reparatii. Mi-am reimprospatat memoria (daca mai era nevoie...) ca nu e de stat in aceeasi casa cu mama, asa ca e tare bine acasa la noi. Abia astept sa il luam inapoi si pe Victor, ca mi-e tare dor de el. Joi sau vineri plecam si noi cateva zile la munte cu Daria si apoi il aducem acasa, sa reintregim gasca. Am vazut si eu colajul, e superb, dar banuiesc ca majoritatea mamicilor au trimis poze ceva mai vechi, nu? Zic asta pt ca Daria mi se pare destul de matura in comparatie cu majoritatea piersicutelor din colaj. Deja am intrat la idei. Sunt mai vechi pozele, nu?? Noi suntem in plin proces "anti Pampers", la somnul de pranz o culc fara si pun sub lenjerie un fel de paturica din acelasi material ca si scutecele si pana acum e ok. Cand ne intoarcem de la munte incerc si noaptea. Cam atat despre noi. Pupam mamici si pitici! ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) POZE www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE |
Da, Doniro, pozele sunt si mai noi si mai vechi.
Din cauza ca prea putine mamici au trimis poze recente...ar fi trebuit sa fie un colaj foarte "sarac".
Oricum eu incerc sa schimb total paginuta, din acest motiv, o las pe asta asa pana mai adunam pozici si imi termin si eu treaba.
Noi abia ne-am intors din plimbare si ma asteapta un munte de bagaje si o casa de pus la punct, ca-i ca dupa bombe .
O zi frumoasa tuturor!
norocuta spune:
Cu intarziere si scuze urez si eu La multi ani puilor de Babee si Emiliapop
Tweety bun venit lui Victor si tie refacere grabnica!
Map sa stapaniti sanatosi noua casuta!
Julax, mada_mxm, emiliapop, mamanati, map, mamidestefan...am vazut si eu piersicutele, respectiv fratiori/surioare Nu mai am chef de nimic, mi-ati facut pofta sa tin in brate un BB mic...si mi-am amintit mirosul lor de caramel ...Am remarcat ca seamana fratiorii intre ei, foarte mult si sunt uimita ce repede au crescut ...cei mici, ca de piersicile noastre ce sa mai zic.
Nour are 13 kg si imi pare slabut, ce sa mai zic?
De catarat, isi arata talentul cam de 1-2 luni incoace si zau ca are ...trebuie sa fiu cu ochii toata ziua pe el...are tot felul de idei.
oanaalex spune:
Salutare.
Saptamana asta am fost la medic si din pacate nu am scapat nici de data asta de diabet gestational. O iau de la capat cu intepaturi si regim strict ca nu am de gand sa iau insulina.
Am vazut si eu printese si printi care mai de care mai mumosi
Mada welcome back
Tweety felicitari pentru bebe Victor. Sa creasca mare si sanantos si tie refacere rapida si te asteptam cu vesti
Norocuta mersic ca ai atata grija de livada noastra
Babee Emilia La Multi Ani pentru fratiorii de piersicute
O sa incerc si eu sa mai trimit poze dar inca nu am descarcat pozele de la Craciun. Nu stiu cum trece timpul cateodata.
Oana 26+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21