Mamici si burtici de Baia Mare(17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Hai ca am reusit si eu sa intru putin pe ziua de azi, sa va salut. Si sa ma plang, asa ca cine n-are chef de vaicareli sa-mi dea ignore. Nu ma supar, da' tot imi zic oful, macar sa ma descarc.
Ieri noapte a fost parfum fata de azi noapte. Se pare ca nu-i de la burtica. N-am dormit toata noaptea. Maimutoiul mic statea numai in picioare si urla. L-am luat cu mine in pat, unde daca nu stateam cu mana pe el sa-l tin pe spate era un-doi in 4 labe. Se juca pe spate si povestea o ora jumate, dormea putin (max 30 minute), atipeam si eu, amorteam, ma trezeam, il mutam in patut, se trezea si o luam de la capat. La un moment dat l-am tot lasat langa mine, chit ca nu ma puteam misca si tot degeaba. N-a dormit mai mult. Ba, cu toata grija mea, pe la 6 dimineata mi-a si cazut din pat . L-am auzit maraind (cred ca adormisem) si cand am deschis ochii era in picioare, langa pat, tinandu-se de el. Am zis ca dorm ziua, dar credeti ca am putut? Ba a sunat telefonul, ba au bocanit vecinii de sus, ba a trebuit sa-i fac papa piticului. Asa ca sunt... nu va mai zic.
Acum ma duc sa va citesc din urma si sa va mai scriu, daca mai apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

AdrianaSm, cred ca bine tin minte,..ai nascut normal, nu?.. Papa Nicolau dupa o nastere normala puteai sa-l faci si mai repede,..dupa cezariana se face dupa 6 luni, asa ca te astept,..pentru frumoasa Estera,..dragut treningutul..

Malinka,..tot acolo lucrez..dar trec printr-o perioada foarte grea,..am preluat si partea de personal, si m-am cam aglomerat,..sper sa se linisteasca putin apele..
in sfarsit am terminat proiectul,..l-am si predat azi,..facut cam superficial, dar sper sa fie bine,..sunt in anul III la facultatea de finante-banci, si nu mai pot m-am saturat 18 ani de scoala,..si salar de mizerie..asta e sanatosi sa fim..
rabdare, multa rabdare cu diversificarea.. pentru tine si Marc

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

dflavia, medical e absolut normal sa nu ai ciclu in timpul alaptarii asa ca stai linistita si profita de situatie..

mihaelutza, sarcina usoara si un bebelus sanatos,..te asteptam sa ne spui ce va fi..ce ti-ai dori sa fie?..

era sa uit,..eu nu am intrat de vreo 4 zile asa ca o sa ma ierti Estera..la multe lunisoare si sa fii sanatoasa,..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

'Neata si o pt cine pofteste. Alta viata dupa o noapte normala. Aseara am citit ce ati mai scris dar n-am mai raspuns ca m-a ridicat Cezara de la calculator cu un " da' io n-aaaam staaaat azi deloooc!". Deci:
Am vazut una bucata Stefania dulce care se gandeste de pe acum la buzunarul stomatologilor (ca poate n-au de lucru saracii) si una bucata Amelia care cica plange degeaba(buey mami, cum poti zice asa ceva? Nu cumva te ascundeai de ea si plangea dupa tine? Daca nu, atunci era foarte obosita. Parerea mea.) Si am vazut si una finuta Estera-Winnie roz.(Adriana, sper ca nu te superi ca-i spun Estera-Winnie. Si mie mi-e tare drag Winnie-the-Pooh si cum ea are vad ca multe hainute cu el...)
Vaccin noi l-am facut pe ala de stat si Dragos nu a avut nici o reactie. Nici febra, nici durere nici nimic. Si intr-adevar, cum zicea si Claudia acum s-a schimbat. Din cate am inteles a intrat in schema de stat unul dintre alea care pana acum se cumparau. Nu stiu daca am inteles bine.
Banii mi-au intrat si mie cred ca vineri, ca i-am descoperit sambata dimineata si pana la pranz erau cheltuiti sau ?

Ma duc sa-mi culc zgubiliticul si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

neata si o cu frisca pentru cele care au nevoie

noia am dormit super bine desi au fost 2 treziri dar eu m-am obisnuit deja si ma trezesc sa o verifica daca ea nu se trezeste

Ancaurn of da ce cosmar....nu stii de ce plange? ii ies ceva dinti? cand il iei cu tine in pat se linisteste cu plansul si are chef de joaca? sper din tot sufletul sa fi avit o noapte mai buna

ariana2005 multumesc pentru raspuns si ca sa ai putere de munca si de invatat

mihaelutza_c felicitari pentru decizie, si eu cred ca la urmatorul bebe ma duc la euromedica desi in spital a fost ok pt mine ca mai cunosteam ceva lume, au fost si bune si rele da am trecut peste. cum te simti?

melly plangacioasei mici, ce dulce e ea cum iti cere atentie

ieri am fost la dr si nu mai are rosu in gat, nu mai luam antibiotice
mama ce frumos e afara si mi-am scos nasul pe geam, e si caldut, asa as iesi un pic....

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Ariana hai ca mai ai putintel si scapi si de faculta.
Flavia noaptea trecuta a fost ok, din fericire. Si nu iesi daca tot ai chef?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Buna dimineatza si multumim de cafea atat la dflavia cat si la ancaurn!!!

ancaurn prima faza plangea asa ca avea chef apoi dupa ce ma fac ca ies din camera isi da drumul ca-mi duce lipsa!!! dar eu mama denaturata cum sunt o mai las sa planga caci altfel mi se suie in cap, si asa deja e fitzoasa!oare cu cine o semana?

dflavia felicitari pentru recuperare!!!acu atzi scapat si vei vedea ca se vor indrepta lucrurile catre mai bine!!!si de iesit afara eu ma bag!!!pe la 13 voi fi la Mara!!

ariana deci ne vedem la sala acu ca ai scapat de toate?!?!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melly23
oare cu cine o semana?

Cu o diva?

Mergi la inceput

Fetelor, care aveti chef sa veniti si cu mine pana in piata pacii sa-mi depun si io actele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Citat:
citat din mesajul lui melly23
oare cu cine o semana?

Cu o diva?

Anca, mami fericita de Cezara (19.07.2003) si Dragos (11.06.2008)
Daca vreti sa ne cunoasteti

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput