Mamici si burtici de Baia Mare(17)
Raspunsuri - Pagina 19
melly23 spune:
Mai ancaurn da tu nu zice-ai ca mergi la job din ianuarie????sau oi fi innebunit io????

![]()
![]()
![]()
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008 
ancaurn spune:
De la 1 februarie ma duc. Da' pana atunci imi cer banutii pt ianuarie, ca doar nu o sa-i las la stat?
dflavia spune:
mai io as iesi da nu stiu daca e bine sa o scot inca, si mai si stranuta 
Mami de
Stefania 11.05.2008
ancaurn spune:
Strigare:
Camelia unde ai disparut? Sper ca sunteti bine!
Carmen iar lipsesti nemotivat? Hai mai, ca la scoala nu faceai de astea!
Nikolleetta Dormi langa Rares? Hai si da-ne cate o veste.
Ilinca unde esti? De cand ramai in prenatal?
Cladewel ai disparut de tot? Te-ai suparat pe noi?
Mireille ce e cu tine? Nu mai stim nimic tare de mult. Ai nascut? Cand, cum?
melly23 spune:
Malinka
anca81
unde umblati????
clauco eu ies dar nu stau mai mult de 2.30 ca la 3 tre sa pape printzesa!!!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008 
ancaurn spune:
Hello! Eu merg pana la urma cu barbatu-meu sa-mi duc actele alea si apoi pe la servici dupa adeverinta pt intreruperea CIC-ului, asa ca nu cred ca ajung. Sorry.
anca81 spune:
Salutari si de la noi 
Nu iesim azi, pe Carla o plimba soacra mea. Draga de ea, mereu suna la momentul potrivit, azi ma simteam tare obosita asa ca a venit telefonul salvator.
Noi facem pauza cu diversificarea, asta pentru ca piti nu mananca nimic, mai nou plange iar eu sunt cu nervii intinsi la maxim. I-am dat doar putin suc dimineata - 60 ml, din biberon. Are timp o viata intreaga sa tot manance asa ca o luam foarte incet. I-am luat 3 borcanele si cand reluam ii dau din ele, poate ii place mai mult gustul.
Plimbare placuta si
tuturor 
Edit: mi-au intrat si mie 600 ron, inseamna ca intra dupa legea veche iar peste "n" luni vine diferenta recalculata. E bine si asa.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla