Mamici si burtici de Baia Mare(17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Mihaelutza...daca sarcina ta decurge normal, fara probleme, eu cred ca e foarte bine ca ai ales Euromedica...plata (1500 ron nastere normala fara epidurala, epidurala aprox 180 ron, cezariana 2000 ron) se plateste in clipa cand te externezi sa mergi acasa cu bebele. se plateste la receptie, nu dai nici un ban nici la medic, nici la asistente, infirmiere...sotul le-a adus cate o ciocolata in ziua cand ne-am externat...atat...pentru bebe nu trebuie sa duci nimic...doar haine cu care sa mergeti acasa...petru mine eu mi-am dus pijamale, cu toate ca primesti camasi de noapte si de acolo, cosmetice si cam atat...prosoape mi-am dus dar le-am folosit pe cele de acolo...pompa am primit de acolo...tampoane de vata primesti acolo...
Eu spun ca exista multe avantaje...sotul poate sta cu tine in timpul travaliului (care pentru mine a contat foarte mult) poate asista la nastere (care devine un moment unic nu numai pentru tine ci pentru amandoi)...dupa nastere poti primi vizitatori in salonul tau, nu trebuie sa mergi pe coridoare cu bebele...mancarea este foarte buna...
Daca mai ai alte intrebari cu mare drag iti raspund...multi pentru bebe si sa ne spui cand se horaraste sa iti arate ce e..

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Clauco ...sunt tare dragute fetele in rochite...si mie imi plac la nebunie...si eu i-am luat multe, dar tot asa o imbrac doar cand vine cineva la noi in vizita sau cand mergem noi...

Asteptam poze cu Madalina in rochita...:)

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

salutare
ce mai activitate pe aici. nu pot sa cred.
adrianasmalex papa numai lapte de la san si nimic alceva. chiar ca a crescut foarte bine.

al meu s-a cam smecherit, se trezeste dimineata pe la 6.30 ii dau sa pape si apoi povesteste cu tata ca avem deja un obicei si apoi in pat cu mama si dorm cu el, ca doarme foarte rau aici in baia mare, adica se trezeste tot la 30 min si il adorm inapoi si tot asa cam pana la 10. iar la tara doarme foarte bine cate 2-3 ore asa si nici nu se trezeste.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauco

Mihor, Eu l-am facut cel gratuit, si e cat se poate de ok. Nici o reactrie, nici febra nici nimic. Si mai nou, nu se mai dau picaturi pe gura. Se da tot injectabil. Asa a fost la ultimul vaccin, (o singura intepatura) deci nu mai trebuie sa stai stresata ca poate il scuipa sau vomita. Dar totusi intreaba medicul de familie ce-ti recomanda.

Clau si piticii

poze cu noi

Oupsi, inseamna ca sunt eu in urma cu informatiile

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Anca81, da, si eu m-am mirat cand mi-a zis doctorita ca asa a venit acum, desi la primul, i-a dat picaturi. Asa e mai bine zic eu si mai ales ca am putut sa-l facem cand au vrut (oricum am amanat vreo 2 sapt, ca au fost sarbatori, pe urma racita..) iar asa cum este acum, nu mai depinzi de o data fixa cand se face la toti bebei din luna respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Am scris azi la mesaje, ma duc sa si lucru ceva si sa stau si cu copilul mult iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

adriana iti multumesc pt informatii.sa stii ca de aia am optat si eu pt euromedica pana la urma.sunt conditii,dupa nastere primesti vizitele in salon(vb ta)nu stai pe hol,toate mamele se ingramadesc sa arate bebelusii...na...asta e.
sa stii ca si eu abia astept sa vina data de 2 februarie sa ma duc la dr.sa aflam daca va fi fetita sau baietel.(desi eu tot timpul am zis ca va fi baietel).atunci o sa mai vb cu dr.Roman si o sa imi mai dea si el ceva detalii.
pt tine si Estera,e frumoasa foc,si nu degeaba ca are cu cine semana.
multa...multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

malinka tortul a fost delicios!!!!si super si la gust!
o sa pun poze peste cateva zile.
Parul sofiei...asa e el...are freza ca si a lui Basecred totusi ca in viitor o sa-i creasca mai uniform
In legatura cu salteaua ar fi bine joi pe la ora 17. iti trimit un pm cu idul de mess si daca apar ceva modificari, te anunt pe mess...daca nu folosesti messul sa imi trimiti nr tau de tel.

mihaelutza ai ales bine euromedica..atata reclama ii facem parca am avea actiuni acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

seara buna tuturor!!!moama da ce de activitate pe aici azi!!!super...

eu acu am terminat de facut papica la Amelia! i-am facut asa:
1. la fructe
- mar
- para
- nectarina
- ananas proaspat
- avocado
- banana
toate fierte in steamer mai putin avocado, banana si nectarina si blenduite!!!un deliciu....

2. la legume
- morcov
- telina
- pastarnac
- cartof
- rosie (dupa fierbere indepartez coaja si inainte scot samburi)
- salata verde (lasata la inabusit doar 5 min)
- ardei gras (indepartez coaja dupa fierbere)
- galbenus de ou fiert
- o feliutza de branza telemea
- o juma de lg de ulei de masline
- sare nu am mai pus ptr. ca este telemea care e sarata

toate la steamer si blenduite...

acu pitica sta in rotobil si face ture (cu spatele) prin camera si eu ma pun sa ma uit la Neveste Disperate s05e13

no va pupicesc pe toate fara exceptie (place fraza asta )

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

si cine doreste noi am pus niste pozici noi incepand de aici si sa vedetzi ce smecherie sta pe fii' mea aiciuca

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput