Gravidute si mamici de Timisoara (25)
Raspunsuri - Pagina 9
dyanira spune:
Serbanica si Andrei la fel

Nu stiu ce e cu el cred ca il incearca si o raceala cred ca il dor si dintii nu stiu ce sa mai cred
vrea doar sa se intoarca sa se ridice....Nu stiu ce e cu ei???Sa stii ca si eu simt ca nu mai pot psihic e tare greu si tot singura cu el e fff greu.Tu parca mai si lucrezi cred ca e si mai greu.
Mamicile mai cu experienta cam pe la ce varsta devine bebe mai putin plangacios si marait???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ttenzika spune:
Multumesc SERBANICA
,pentru raspuns..dar totusi intaririle astea de burtica sunt normale fara sa ai nici o durere?? simt ca am o burta tare ca piatra
39+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
ale_d spune:
Fetelor, am racit.
Cele care folositi remedii homeopate, stiti si altceva in afara de oscilococcinum ?
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale_d Fetele, a mai fost careva dintre voi la dr Boia pentru ecografie de sold ? Daca da, stiti daca se vede displazia de sold la eco ? Sunt tare nelinistita,la 4 luni jumate am depistat in urma unei radiografii ca Alexia are displazie de sold. Am stat in ham o luna de zile iar acum doctorul m-a trimis iar la o radiografie sa vedem daca mai trebuie sa tina hamul sau nu.. Nu mai vreau sa iradiez copilul ! Sunt disperata !Doctorul la care am fost mi-a zis ca pe eco nu se vede...si ca trebuie sa ii fac radiografie.. Nu stiu ce sa fac ca sa fie bine... va pup. Ale mamica fericita de Alexia |
Eu stiu ca se vede si la ecografie.
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui ttenzika fetelor ce stiti de ceaiul din frunze de zmeur??? am auzit ca este bun pentru laptic..dar si pentru o nastere usoara 38+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |
Eu la amandoi copii am folosit ceai de alaptat de la Hipp si mi=a mers tare bine. Cred ca depinde ce ti se potriveste. Am luat in primele zile dupa nastere si acum la 7 luni ale fetitei inca iau.
pusiiiii
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
ale_d spune:
buna fetelor.
Am fost cu Alexia la Boia si mi-a zis ca din punctul lui de vedere nu mai are displazie de sold.....deci am scapat de ham.![]()
Erau asa de multi copilasi acolo....
Acum .... Ank,dupa ce ai povestit tu.... nu stiu ce sa fac.... pana la urma cred ca o sa fac si o radiografie ca sa fiu sigura......ma mai gandesc.
va pup.
cristina_nagy spune:
Ciao fetelor!!!
Am ajuns si noi acasa ieri dupa masa dupa ce de joi pana sambata am stat la Straja si am asteptat zapadaaaaaaaaa care nu a venit
asa ca am plecat la strabunica bebeilor si am stat pana ieri.
Am schiat 2 zile dar a fost gheata si sus pe platou un viscol si ger de mi=a inghetat fata ... dar tot a fost ceva decat nimic.
Piticii au stat mai mult in cabana ptr ca afara era un ghetus de mureai si doar Alex a fost la ursul "Balu"cum ii spune el si a fost tare incantat. Pe Bea am plimbat-o doar pe langa cabana dar i=a placut si nu vroia sa stea cu nasucul in fular ....
Dar a fost bine ca am reusit sa evadam putin din nebunia asta din oras...
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui dyanira Serbanica si Andrei la fel ![]() ![]() Nu stiu ce e cu el cred ca il incearca si o raceala cred ca il dor si dintii nu stiu ce sa mai cred vrea doar sa se intoarca sa se ridice....Nu stiu ce e cu ei???Sa stii ca si eu simt ca nu mai pot psihic e tare greu si tot singura cu el e fff greu.Tu parca mai si lucrezi cred ca e si mai greu.Mamicile mai cu experienta cam pe la ce varsta devine bebe mai putin plangacios si marait??? |
Pai depinde de fiecare bebe... la unii nici nu stii cand le iese dintii iar la altii innebunesti... mai putin si o sa fie bine!!!!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
serbanica spune:
Dya este greu dar usor incer sa ii fac toate voile daca vrea sa stea in fund il pun ling aperin ade alptat si uite asa nu sta doar in fund ci sprijinit
.il pacalesc sa fie bine.Azi toata ziua a fost miirit ,a dosrmit cind am fost cu el afara.
sa fie bine lui Andrei si pt tine
sa ai rabdare.
Ttenzika asa a fost la mine piatra si nico o durere.Eu una pot sa zic ca nu stiu ce inseamna durerile faceri![]()