Gravidute si mamici de Timisoara (25)
Raspunsuri - Pagina 10
dyanira spune:
Ale si noi am fost ieri la Boia la eco de sold.Pe la ce ora ati fost???Ca poate ne-am ntalnit si nici macar nu ne cunosteam....![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ale_d spune:
Dya, noi aveam programare la Boia de la 6. Am ajuns la 5,45 si pe la 7 ne-a facut eco.Dupa 7 am plecat de acolo.
Voi la ce ora ati fost ?
Ce chestie ! Ar fi ceva sa fi fost si voi acolo la aceleasi ore... ![]()
dyanira spune:
Noi am avut programare la 17.10 si am plecat de acolo pe la 18.Sigur erati acolo cand am plecat![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ale_d spune:
Da, Dya, acolo am fost cand ati plecat voi, dar am stat in primul salon, nu in cel de-al doilea de unde se intra in cabinetul lui Boia.
Am stat pe scaun cu Alexia si nu m-am uitat la bebei care plecau...., deci din pacate nu cred ca v-am vazut.
Astept sa vina primavara, sa fie frumos afara, poate ne intalnim mamicile de pe forum cu bebei prin oras.![]()

ttenzika spune:
fetele scoateti agitatele ca maine la ora 13 suntem la spital
, a spus dr. ca ne interneza pentru nastere provocata ca nu vrea sa depasim 40 sapt, si eu maine fac 40 in cap... a spus ca ne da o perfuzie si apoi asteptam in cazul in care nu vrea facem cezariana
..acum vine intrebarea: ati auzit ceva deapre nasterea provocata..am citit pe net si sunt pareri si pareri
..apropo la odobescu voi naste si medicul meu este de garda
2 zile pana la marea intalnire 
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
Fancy spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ttenzika fetele scoateti agitatele ca maine la ora 13 suntem la spital ..apropo la odobescu voi naste si medicul meu este de garda![]() 2 zile pana la marea intalnire ![]() mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |

bafta multa:)
tinem pumnii

Lucia & Iulia, 31.07.2008
ade24 spune:
ttenzika - bafta multa!!! Iti tinem pumnii sa ai nastere usoara!

Fetelor multumesc pentru sfaturile legate de Infant Drink. I-am dat buburuzei si acum e bine, face kk singura si doarme mai bine noapte de cand nu mai are crampe. Vineri o sa facem o luna, suntem deja domnisoare mari
.
Pupici la mamici si burtici
ade24 spune:
Fetelor am si eu o intrebare: v-am tot citit legat de eco de sold. Voi faceti aceste eco la recomandarea medicului sau preventiv la o anumita varsta?
Eu nu stiu nimic legat de asta si nu as vrea sa fac vreo greseala.
Va multumesc!
Pupici la mamici si burtici
mihaser spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ttenzika fetele scoateti agitatele ca maine la ora 13 suntem la spital ..apropo la odobescu voi naste si medicul meu este de garda![]() 2 zile pana la marea intalnire ![]() mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |

Doamne ajuta! Tinem pumnii stransi maine! Bine ca au medicamente cu ce sa provoace ca am vazut ca la Craiova nu au deloc...saracele gravidte prin ce or fi trecand...
Dya si Ale ati fost super tari...tre sa ne intalnim sa ne cunoastem toate intre noi...
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!