Gravidute si mamici de Timisoara (25)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ade24 Fetelor am si eu o intrebare: v-am tot citit legat de eco de sold. Voi faceti aceste eco la recomandarea medicului sau preventiv la o anumita varsta? Eu nu stiu nimic legat de asta si nu as vrea sa fac vreo greseala. Va multumesc! Pupici la mamici si burtici ![]() |
Se face un eco la 5 luni ca sa-ti spuna daca are sau nu...Eu iti recomand sa faci un control...daca Doamne fereste sunt probleme sa le rezolvati din timp...Chestiile astea ortopedice putini medici de familie le sesizeaza.
Poti face programare la Tepeneu sau la Boia (El) daca vrei sa mergi la particular...Vecina mea a nascut in aceeasi perioada cu tine si aia mica are talus valgus si o sa-i puna piciorusele in gips deja...cica 3 sapt...desi mie mi se pare mult...Nu strica sa mergi la un ortoped sa vada bebele, chiar si acum.
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
ale_d spune:
ttentika,nastere usoara ! Bafta !
Ade24, ma bucur ca s-a rezolvat problema cu constipatia.Infant drink face minuni ![]()
In legatura cu ecografia de sold, eu te-as sfatui sa o faci chiar si acum, cu cat bebele e mai mic cu atat se corecteaza mai usor daca doamne fereste e ceva. Pediatra o sa te trimita probabil, dar la 4 luni jumate-5 luni. Nici atunci nu e tarziu, dar e putin mai greu in sensul ca bebe deja e maricel.
Am inteles ca in Germania, ecografia de sold se face inca din maternitate sau in primele saptamani...
Acum cand am fost la Boia pentru ecografie de sold erau si bebelusi micuti.
E mai nasol daca se descopera ceva mai tarziu de 6 luni cand bebelusul poate sa stea in fundulet si nu va avea voie,sau vrea sa se ridice in picioruse si de asemenea nu va avea voie si se va chinui.
De aceea e bine sa mergi din timp, cu cat e mai micut copilul cu atat se trece mai usor peste problema, caci nu il chinui.
alex2alex spune:
citat din mesajul lui ttenzika fetele scoateti agitatele ca maine la ora 13 suntem la spital ..apropo la odobescu voi naste si medicul meu este de garda![]() 2 zile pana la marea intalnire ![]() mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |

Doamne ajuta sa fie bine !
Alex... posesoare de burtica ... 27+
serbanica spune:
TTENZIKA

sa dea DD sa fie bine sa ai nastere usoara !
Raportam de 5 luni avem 8600 kg si 70 de cm ,dr a zis ca suntem prea grasi dar noi ne-am nascut cu 4300 si 53,5 cm.Voi ce ziceti,mie nu mi se pare?Am inceput si cu laptele de vaca si nu mai este deloc constipat face de 2 ori pe zi si are doar o masa aceea de la 12 asa ca merg inainte.
Fancy spune:
| citat din mesajul lui serbanica TTENZIKA ![]() ![]() sa dea DD sa fie bine sa ai nastere usoara !Raportam de 5 luni avem 8600 kg si 70 de cm ,dr a zis ca suntem prea grasi dar noi ne-am nascut cu 4300 si 53,5 cm.Voi ce ziceti,mie nu mi se pare?Am inceput si cu laptele de vaca si nu mai este deloc constipat face de 2 ori pe zi si are doar o masa aceea de la 12 asa ca merg inainte. http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community http://b1.lilypie.com/5cLCp2.png |
serbanica, sa fie sanatos bebe!:)
cred ca e un pic cam mult la kg; si fetita mea a avut 4.4 kg la nastere; la 5 luni avea 6.9 kg. Nu cred ca este o regula, fiecare copil e diferit; sa ai grija insa pe viitor...
Eventual sa nu ii dai fainoase, cereale.....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
dyanira spune:
Si noi avem 8400g la aproape 5 luni si 73 cm.Nu stiu daca e mult dar si mie mi se pare ca e un pic cam grasut dar am inteles ca baietii asa sunt mananca mai mult si se si ingrasa mai mult ca fetele pana la 1 an ca apoi incepe sa se miste si mai dau jos![]()
Serbanica deja ii dai lapte de vaca?Din comert sau de care?Nu e prea devreme pt lapte de vaca?Intreb si eu ca nu ma prea pricep?Si inca o intrebare tu cum ai inceput cu supa de legume sau direct cu piure?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Fancy spune:
Dyanira, cred ca ai dreptate; am o colega al carei baietel avea la 5 luni 9 kg. Acum, la 8 luni, are 10 kg.......
Nu stiu, cred ca au si ei perioade si perioade......Poate ca e un pic cam mult acum cat au baieteii, 8 kg si ceva dar daca sunt sanatosi , nu va faceti probleme ca stie organismul lor ...ce sa faca:) pe viitor.
Lucia & Iulia, 31.07.2008
ale_d spune:
Fetele cu bebelusi mai maricei, voi ati folosit premergatorul ?
Caci tot aud pareri, ba ca e bun, ba ca nu e bun...
Va pup
serbanica spune:
| citat din mesajul lui dyanira Si noi avem 8400g la aproape 5 luni si 73 cm.Nu stiu daca e mult dar si mie mi se pare ca e un pic cam grasut dar am inteles ca baietii asa sunt mananca mai mult si se si ingrasa mai mult ca fetele pana la 1 an ca apoi incepe sa se miste si mai dau jos Serbanica deja ii dai lapte de vaca?Din comert sau de care?Nu e prea devreme pt lapte de vaca?Intreb si eu ca nu ma prea pricep?Si inca o intrebare tu cum ai inceput cu supa de legume sau direct cu piure? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Dya eu cumpar de la o femeie in care am incredere.Am inceput cu supa de legume dar nu a aceptat-o si am trecut l apireuri moi.
Serban afost agitat azi noapte a avut febra 38,2 asa c anu prea am dormit.Azi e la fel agitat si cu febra .
dyanira spune:
Serbanica 38,2 pe termometru????Ai descoperit de la ce face febra?
sa fie sanatos Serban.
Ale eu o sa ii cumpar premergator pe la 7 luni chiar am intrebat pe dr Boia si el a zis ca e pro i se pare ok nu deformeaza nimic.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

..apropo la odobescu voi naste si medicul meu este de garda
2 zile pana la marea intalnire
Doamne ajuta!