Gravidute si mamici de Timisoara (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Ank ce tratament faceti pt constipatie ca eu si eu sunt disperata cu Andrei e constipat de cand s-a nascut adica nu face tare dar face odata la 2 zile ajutat si atunci pentru ca nu mai poate el mananca mult si il doare burtica dupa 2 zile

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Cecila a primit Cina Compus ... in fiecare seara inainte de culcare cate o granula timp de 5 zile si apoi 5 pauza si iar 5 zile tratament si iar pauza si iar 5 zile.
Sa stii ca a facut kk dupa primele 5 zile deja

Iar daca va intalniti cu diareea apoasa...cum a fost la Raul... am primit asa.. Aloe Compus cate 2 garnule dupa fiecare scaun diareic

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ank merci.Inca o intrebare de unde se cumpara??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Meliiii sanatate maxima si o bebelina mare si frumoasa!
Bafta la examene!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Saru'mana de urari, Miha! :) Sa-ti traiasca si tie frumosii!! Si eu tot ca si tine cu masteru, noroc ca am cu cine lasa piticania cat merg la cursuri..dar inca n-am gasit metoda sa si invat pt examene..ca asa imi vine sa doooormmm...

Va pupicesc pe toate, ma duc ca ne cheama baitza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

La multi ani Meli !
Sa fii sanatoasa,si sa te bucuri de minunea aia mica.

Ank, mergem la Fuicu Paun. Eram disperata cand i-am facut radiografia si mi s-a spus ca e displazie si m-am dus direct la medicul care era de garda...
Acum, m-ai cam descurajat si cu Boia... nu stiu ce sa fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

La multi ani Meli !
Sa fii sanatoasa,si sa te bucuri de minunea aia mica.

Ank, mergem la Fuicu Paun. Eram disperata cand i-am facut radiografia si mi s-a spus ca e displazie si m-am dus direct la medicul care era de garda...
Acum, m-ai cam descurajat si cu Boia... nu stiu ce sa fac....

Ale mamica fericita de Alexia

Noi mergem la Tepeneu .... Raul a avut talus valgus din nastere si avea laba piciorului urat de tot deplasata in afara si el ne-a facut bine.E un chirurg exceptional si un ortoped priceput.. Eu am foarte mare incredere in el... Lui Raul nu i-am facut eco de sold ... l-a controlat el foarte bine la 6 luni si a zis ca nu e nevoie si am mers pe mana lui. Peste o luna trebuie sa merg iar cu el la un control de un an si 4 luni.. si am sa o duc si pe bondoaca sa o controleze din cap pana in picioare sa fiu sigura ca mi-am facut datoria si daca sunt doamne fereste probleme sa le rezolv de acum

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutatre!

Fetele SOS...vecina mea are o bebelina care pe 22 face o lunita si e cam smecheruta...nu prea doarme...si ei saracii sunt varza! VREAU SI IO NR HOMEOPATULUI CARE VINE ACASA PE PM PLSSSS!

Azi m-am intalnit cu happyclau...are un baietel mare si foarte frumos!

Va pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

La multi ani, Meli!

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Fetelor eu nu mai rezist :bang: :bang: deja am 39 sapt. si 4 zile si nimic :bang: :bang: , numai nici macar o durere sau ceva acolo un simpton al travaliului :bang: , in afara de cateva intariri de burtica dar si alea cateva pe zi vreo 2-3,nimic :bang: , nici un urma de dop sapice sau ceva :( :( ..si pe langa toate astea parca nici bebele nu mai misca asa ca de obicei :cry: mai imi da cate una cred ca sa ma asigure ca e bine :)
Oare eu cand nasc??

39+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Ttenzika nu te speria bb tau e bine si eu am patit asa cu Serban mi se intarea burta dar el nu mai misca ca inainte.Nu te mai stresa ca daca numai la nastere te gindesti poate se incapatineaza bb si mai sta un pic.Uite sa treaca!

Eu nu mai pot azi Serban a fost un miirit a plins tot timpul de nu am putut sa fac nimic,acum doarme dar nu cred ca mult.Sper ca miine sa fie mai bine ca ma termina psihic.

Mergi la inceput