Gravidute si mamici de Timisoara (25)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxyn spune:
Eu nu am prea multa experienta (2 luni jumate) dar pot sa-ti spun ce am patit noi: din cauza somnului agitat, adica dadea din manute, se rasucea, adormea greu, am mers cu el la pediatru. Avea o forma usoara de rosu in gat si inceput de otita. Din cauza otitei dadea din manute.
Cel mai bine ar fi sa mergi cu el la un control. Sunt atatea cauze, incepand de la alimentatie si terminand cu... ce a avut Vladut.
Va doresc multa sanatate si odihna placuta.
mamica de
Vlad Andrei
toshador spune:
Salutari fetelor!
Tocmai ne-am intors din concediu si din concediu de boala, ca am fost foarte racite.
Noi am fost la medic la inceputul lunii ianuarie si ne-a zis ca suntem 70% fetita. Am auzit ca med. Bacila nu prea da mari procente la fetita. Taticul nostru s-a suparat ca nu i-a dat un procentaj mai mare dar eu am fost foarte fericita ca stiam ce vom avea.
Suntem in saptamana a 20 si suntem tare jucause. Peste tot aud ca trebuie sa o simt la 20 de saptamani dar eu am simtit-o mult mai devreme. Si medicul a zis ca nu e bebe dar acum cand se misca mult de tot stiu sigur ca atunci a fost ea.
Va pupam dulce si acum sper sa fiu mai prezenta.
tare fericita. Vom avea un
!!!!
mihaser spune:
Neata!
Ce mai faceti?
Oti duminica la pranz am fost pe la Zoo...m-am tot uitat poate va zaresc..
Toshador felicitari ptr fetita! V-ati gandit la nume?
Si eu am simtit-o pe Eli f devreme...nu ma credeau medicii cand le spuneam ca la 12 sapt o simt..acum nici nu ma mir...cand o vad cat e de zglobie....deja patruleaza prin tot apartamentul.
Fetele unde sunteti? Cand ne vedem?
Va pupam!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
cristina_nagy spune:
Ciao!!!!!!!!
Toshador felicitari ptr bebelina!!! multa sanatate"!!!
Miha, noi ne revenim dupa 2 zilele de chefuiala... si asteptam vremea frumoasa sa ne putem intalni.... dar acusi vine ziua piticului meu si sigur ne intalnim...
Pupiciiiiiiiiiiiii
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
bebeMaitra spune:
Pupici, feteleeee!! 
Mai am un examen si gata! Apoi o sa fiu mai harnicuta cu raspunsurile pe forum ![]()
Miha, a fost suuper la Geoagiu, este un hotel de 4*, Germisara, cu conditii faine, piscina acoperita, masaje, figuri :) Cred ca o sa mai mergem!
Si eu vreau intalneala!!!
Cristina, sa-ti traiasca sotiorul, multi ani inainte!! Cum sunteti cu sanatatea?
Va pusi pe toate, bebei, mamici si burtici!!
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeMaitra Pupici, feteleeee!! ![]() Mai am un examen si gata! Apoi o sa fiu mai harnicuta cu raspunsurile pe forum Miha, a fost suuper la Geoagiu, este un hotel de 4*, Germisara, cu conditii faine, piscina acoperita, masaje, figuri :) Cred ca o sa mai mergem! Si eu vreau intalneala!!! Cristina, sa-ti traiasca sotiorul, multi ani inainte!! Cum sunteti cu sanatatea? Va pusi pe toate, bebei, mamici si burtici!! Meli, mami de MaitraPoze: http://community.webshots.com/user/melinda_pantazi?vhost=community |
Ciao!
Multumim, multumim.
Am auzit si eu de Germisara ca e super fain... si zona e super.
Suntem bine cu sanatatea, multumim la fel!!!
Pupici multi
Bafta la ultimul examen!!!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
Fetelor astazi am inceput cursurile de salsa si a fost super fain!!! m=am simtit mai tinerica... hi hiiii
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
Roxyn spune:
Ooo, super. Si eu visez la asa ceva...
Deocamdata ma multumesc cu Pilates, acasa.
mamica de
Vlad Andrei
mihaser spune:
Salut!
Meli mama ce fain e hotelul...cred ca o sa mergem si noi...te lasa si cu bebe in piscina...ca la nguri la Gyula nu lasau copiii...decat de 14 ani
Cristina mama ce ma oftici cu salsa...la multi ani ptr sotior...am uitat de ziua lui!
Roxy...facem un cuplu de salsa?
lasam kinderii cu husband si dansam noi!
Cand ne vedem?
Cand incepem inotul?
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
Fancy spune:
fetele, salutari.
Avem primul dintisor:)
cristina, la multi ani la husband. sa creasca mare:)
spor la salsa:) si eu am facut latino 1 an si m-am simtit super:)
noi vrem la inot prin martie ca poate se mai incalzeste..... ce ziceti?
Lucia & Iulia, 31.07.2008

Maitra