Gravidute si mamici de Timisoara (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

rudyi - si eu ti-l recomand cu caldura pe Bacila Mihai. Este un medic foarte bun. Cum spunea si BebeMaitra nu poti sa astepti o luna dupa programare. SI eu, cand am ramas insarcinata, am avut ceva probleme si m-a chemat inainte de program la Medicis. Daca imi lasi o adresa de mail sau iti activezi PM iti dau numarul de mobil si il poti suna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Subscriu la ce au spus fetele: Mihai Bacila.

Felicitari pentru sarcina!

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rudyi spune:

Ank, bebeMaitra, ade si roxyn multumesc mult pentru raspunsuri
eram convinsa ca am PM activat dar, se pare ca nu era asa ca am remediat situatia
legat de d-nul dr Bacila ieri m-am uitat pe prima pagina si am vazut ca f multe dintre mamicile din Timisoara au nascut cu el, am cautat si un pic pe net sa vad pareri si am gasit in mare majoritate doar cuvinte de lauda, asa ca am un feeling bun in ce il priveste pe dansul mai ales dupa ce am citit si mesajele voastre
astept nr de tel pe pm

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Rudyi, cu siguranta iti va placea de Bacila daca te duci la el !Intr-adevar suntem foarte multe care am nascut cu el si toate am fost super multumite. E un doctor extraordinar.
Daca te duci o data la el, te vei convinge singura.
Sarcina usoara iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Cristina da-mi numarul si numele pediatrei tale. Eu stau pe Sudului in Soarelui. Sa inteleg ca ea nu inscrie bebei si consultatiile si vizitele se fac contra cost? Ca m-am cam zapacit in ultima vreme, de ce citesc de aia parca mai multe nu stiu .

Am vorbit si cu doctorita mea de familie, ea nu inscrie bebelasi ca a zis ca nu s-a mai ocupat de copii asa mici de foarte multa vreme, iar la cabinetul unde e ea doctorita pediatra are deja multi copii inscrisi si nu mai ia altii noi.

Ciao!
Eu stau pe Sirius ,,, deci aproape stam.
Iti scriu nr meu de tel pe private si vb de pediatra.
Pusiii

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rudyi

buna fetelor
am si eu o mare rugaminte la voi, si anume daca puteti sa imi recomandati un medic ginecolog bun din timisoara, un medic cu care sa pot discuta si care sa aibe rabdare sa ma asculte
momentan sunt destul de speriata ... la 18 saptamani mi se intareste burta, am dureri ca niste cutite si la ultimul control mi s-a spus ca am placenta joasa
ca si tratament am primit 4 magneb6, no spa 4 pe zi, 4 duphaston si inca 6 utrogestan intravaginal (cu duphastonul si utrogestanul o tin tot asa de la inceputul sarcinii)...mie parca mi se pare cam mult progesteronul pe care il bag in mine, dar nici nu vreau sa ii fac rau lu bebe ...si ca sa ma mai linistesc si eu as vrea si a 2 a parere de medic
poate s-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva si ma poate ajuta

multumesc

18+

Sarcina usoara si multa sanatate!"!!
Ti-l recomand pe DR. GRIGORAS. Este un medic exceptional!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Ieri am fost cu Vladut la doctor. Are putin rosu in gat, fara febra. Acum suntem in tratament. Ma bucur ca nu a arit repede cu antibiotice.
Zicea doc. sa vedem pana luni... Sper sa fie bine...

Mi-a mai spus sa am mare grija cu el ca e viroza mare in oras.

Asa ca... atentie fetele la plimbari.

Aa, si inca ceva: rosu in gat se ia??

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui rudyi

buna fetelor
am si eu o mare rugaminte la voi, si anume daca puteti sa imi recomandati un medic ginecolog bun din timisoara, un medic cu care sa pot discuta si care sa aibe rabdare sa ma asculte
momentan sunt destul de speriata ... la 18 saptamani mi se intareste burta, am dureri ca niste cutite si la ultimul control mi s-a spus ca am placenta joasa
ca si tratament am primit 4 magneb6, no spa 4 pe zi, 4 duphaston si inca 6 utrogestan intravaginal (cu duphastonul si utrogestanul o tin tot asa de la inceputul sarcinii)...mie parca mi se pare cam mult progesteronul pe care il bag in mine, dar nici nu vreau sa ii fac rau lu bebe ...si ca sa ma mai linistesc si eu as vrea si a 2 a parere de medic
poate s-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva si ma poate ajuta

multumesc

18+

buna,
in leg cu medicul ginecolog, si eu am auzit numai de bine de dr Bacila.
Daca doresti ca medicul tau sa fie femeie, ti-o recomand pe dr Todorut Florina (noi la ea suntem), referintele care le-am primit de la cine a nascut cu ea sunt f bune. Da-mi un PM si-ti dau mai multe amanunte dc te intere.

Alex... ... 30+

Mergi la inceput

Ciao!!!

Noi ne=am chefuit 2 zile ca maine e ziua sotului dar am tinut=o mai devreme. Face 30 de ani!!!!
A fost fain...dar suntem rupti...
pusilici

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmns spune:

Ciao dragi mamici si burtici,

Va citesc aproape zilnic, dar de cand cu piciul meu nu am mai avut timp sa scriu.

Rudyi, intr-adevar dr. Bacila este un profesionist excelent. Poti avea deplina incredere in el.

Am si eu o intrebare la voi, va rog sa ma ajutati cu experienta voastra de mamici. Piciul meu are aproape o luna, dar are momente cand adoarme fff greu dupa ce mananca, uneori duprea zi o ora si jum. pana sa adoarma. De asemenea, somnul lui e foarte agitat. Am impresia ca nu prea se odihneste. Da din maini, picioare, molfaie pe suzata. Sunt reactii normale??

Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.

Mergi la inceput