Gravidute si mamici de Timisoara (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Aceasta modificare a fost necesara pentru ca am avut venituri impozitate cu 10 % la sursa si vroiau sa vada cat a fost venitul brut ca sa aplice un impozit de 16%.

Chestia asta nu prea am inteles-o. Imi explici, te rog, mai bine?

Am vazut ca in contractele civile pe care le am, am fost impozitata cu 16%, iar pe un contract de drepturi de autor cu 10%. Tocmai asta l-am trimis gresit la Bucuresti.
Sunt asa nervoasa pe incompetenta unora.

Iti multumesc inca o data ca m-ai luminat.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Roxyn, daca veniturile tale au fost impozitate cu 16 % e ok, treci in coloana impozitul de 16 %.
La mine a fost altfel, am avut un venit care a fost impozitat cu 10 % apoi a mai trebuit sa merg eu la finante sa platesc diferenta de 6 %.

Veniturile din drepturi de autor cred ca sunt venituri independente si cred ca trebuie sa mergi la finante sa ii dea iei ceva de acolo.

Mergi la inceput

Multumesc mult, Ale. Maine merg la finante. Habar n-am unde, dar banuiesc ca e la Optica, pe Buziasului...

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Roxy,
In legatura cu veniturile din drepturi de autor, sa stii ca nu sunt sigura...daca se considera venituri din activitati independente.
Eventual inainte de a te duce la finante, mai bine dai un telefon la agentia pentru prestatii sociale, nr lor de tel e 0256433370 sau 0256433371 ca sa nu faci un drum degeaba pana la finante.
Tu unde ai fost sa depui actele ? La primarie ? Probabil cei de acolo nu prea stiu, sotul meu a fost sa depuna adeverintele mele la agentia pt prestatii, dosarul la primarie eu l-am depus in noiembrie.
S-ar putea sa iti fie buna adeverinta care ti-am trimis-o si pentru veniturile din drepturi de autor....

Mergi la inceput

M-am hotarat sa fac in felul urmator: am apucat sa trimit azi la Buc. modelul de adeverinte. Ii las sa mi le completeze, iar cand depun dosarul, voi atasa dovada ca am platit cei 6%. Acum, daca nu imi ia in considerare... asta e.

As mai avea o nelamurire: dosarul se depune in 60 de zile lucratoare de la nasterea copilului?

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Roxy,dosarul se depune in termen de 60 de zile de la ultima zi a concediului de maternitate ( post natal ).

Mergi la inceput

Roxy, sigur iti vor lua in considerare acel venit, ti-am zis ca si veniturile mele erau impozitate cu 10 %, restul de 6% l-am platit eu la finante, dar nu mi-a trebuit dovada.
Dar ca sa fii sigura, poti sa o pui la dosar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rudyi spune:

buna fetelor
am si eu o mare rugaminte la voi, si anume daca puteti sa imi recomandati un medic ginecolog bun din timisoara, un medic cu care sa pot discuta si care sa aibe rabdare sa ma asculte
momentan sunt destul de speriata ... la 18 saptamani mi se intareste burta, am dureri ca niste cutite si la ultimul control mi s-a spus ca am placenta joasa
ca si tratament am primit 4 magneb6, no spa 4 pe zi, 4 duphaston si inca 6 utrogestan intravaginal (cu duphastonul si utrogestanul o tin tot asa de la inceputul sarcinii)...mie parca mi se pare cam mult progesteronul pe care il bag in mine, dar nici nu vreau sa ii fac rau lu bebe ...si ca sa ma mai linistesc si eu as vrea si a 2 a parere de medic
poate s-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva si ma poate ajuta

multumesc

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

rudyi ... eu ti-l recomand din tot sufletul pe dr grigoras... si eu m-am mutat in timpul celei de-a doua sarcini la el pe la 20 de sapt... si a fost totul ok... stie foarte bine meserie si nu exagereaza cu medicatia ... asta mi-a placut foarte mult ..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:
citat din mesajul lui rudyi

buna fetelor
am si eu o mare rugaminte la voi, si anume daca puteti sa imi recomandati un medic ginecolog bun din timisoara, un medic cu care sa pot discuta si care sa aibe rabdare sa ma asculte
momentan sunt destul de speriata ... la 18 saptamani mi se intareste burta, am dureri ca niste cutite si la ultimul control mi s-a spus ca am placenta joasa
ca si tratament am primit 4 magneb6, no spa 4 pe zi, 4 duphaston si inca 6 utrogestan intravaginal (cu duphastonul si utrogestanul o tin tot asa de la inceputul sarcinii)...mie parca mi se pare cam mult progesteronul pe care il bag in mine, dar nici nu vreau sa ii fac rau lu bebe ...si ca sa ma mai linistesc si eu as vrea si a 2 a parere de medic
poate s-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva si ma poate ajuta

multumesc

18+

rudyi, in primul rand felicitari pentru bebe! Sa ai sarcina usoara -- macar de acum incolo!Ti-l recomand cu caldura pe Dr. Mihai Bacila, multe dintre fetele de aici au nascut cu el, iar mie mi s-a spus de catre mai multi medici ca e un foarte bun diagnostician. Chiar ca n-ar strica sa te vada si altcineva. Pe Bacila il gasesti la Cioata pe str. Independentei, dar are full pana pe 27 februarie, si la Clinic's pe str. Paciurea, unde probabil tot asa e. Daca iti activezi PM sau daca lasi o adresa de mail, iti trimit nr lui de telefon, pentru ca ma gandesc ca tie ti-e urgenta treaba, nu poti sa mai stai o luna...

Numai bine! Tinem pumnii!!

Mergi la inceput