Gravidute si mamici de Timisoara (25)
Raspunsuri - Pagina 16
bpaula spune:
Miha teoretic mai avem 10 zile pana vine bebe, practic sa vedem cand vrea sa vina, oricum grabit sigur nu e.
Fetelor am o rugaminte mare. Nu stiu la cine sa imi inscriu bebele dupa ce se naste. Va rog ziceti-mi si mie la cine ati inscris bebeii, cam in ce zona ar fi medicul si daca sunteti multumiti de el/ea.
Eu as prefera pe cineva in zona Soarelui dar nu e obligatoriu. M-a apucat frica ca vine bebe si nu stiu cine o sa se ocupe de el, sa il monitorizeze, sa ii faca vaccinurile si ce o mai fi ca nu stiu.
Am citit undeva de doctorita Luca Rodica, in Buziasului...stie cineva ceva de ea?.
Multumesc mult.
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Miha teoretic mai avem 10 zile pana vine bebe, practic sa vedem cand vrea sa vina, oricum grabit sigur nu e. Fetelor am o rugaminte mare. Nu stiu la cine sa imi inscriu bebele dupa ce se naste. Va rog ziceti-mi si mie la cine ati inscris bebeii, cam in ce zona ar fi medicul si daca sunteti multumiti de el/ea.Eu as prefera pe cineva in zona Soarelui dar nu e obligatoriu. M-a apucat frica ca vine bebe si nu stiu cine o sa se ocupe de el, sa il monitorizeze, sa ii faca vaccinurile si ce o mai fi ca nu stiu. Am citit undeva de doctorita Luca Rodica, in Buziasului...stie cineva ceva de ea?. Multumesc mult. ![]() |
Ciao!
Mie imi vine o pediatra acasa inclusiv ptr vaccinuri iar pe pitici i=am inscris la medicul nostru de familie doar asa sa fie inscrisi undeva.
Si eu stau tot in Soarelui. Unde stai?
Daca vrei iti dau nr pediatrei mele.
PUsiiii
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
damiana spune:
ceau fetele!
n-am mai intrat de mult, dar va tot citesc... noi mai avem 3 sapt pana sa vina bb si suntem tare puturosi...bag sama ca mi s-a transmis si mie
mi-e oarte lene sa scriu, intru, va citesc dar atat! azi am zis ca nu se mai poate! trebuie sa luam atitudine! ![]()

bpaula spune:
Cristina da-mi numarul si numele pediatrei tale. Eu stau pe Sudului in Soarelui. Sa inteleg ca ea nu inscrie bebei si consultatiile si vizitele se fac contra cost? Ca m-am cam zapacit in ultima vreme, de ce citesc de aia parca mai multe nu stiu
.
Am vorbit si cu doctorita mea de familie, ea nu inscrie bebelasi ca a zis ca nu s-a mai ocupat de copii asa mici de foarte multa vreme, iar la cabinetul unde e ea doctorita pediatra are deja multi copii inscrisi si nu mai ia altii noi.
alex2alex spune:
Buna trupa,
N-am mai scris de mult...
In primul rand FELICITARI proaspetelor mamici SA VA TRAIASCA BEBEII, SA CREASCA MARI SI SANATOSI SI SA VA LUMINEZE ZILELE !
IN al doilea rand, paula nu dispera, bebe vine cand vrea si doar medicii de-aia ne monitorizeaza sa se asigure ca totul e bine.
Cineva intreba de innot pt bebelusi...stiu ca la Arena este bazin special pt copii si se fac si ceva cursuri prin Scoala Mamei Junior. Se mai fac si la Sc 30 din Soarelui, dar nu e bazin special pt prichindei.
De pediatru nu stiu inca nimic, dar mai intreb pe la colegele care au bebei.
Alex...
... 29+ 
ale_d spune:
Ciao fetele !
Roxyn si Dya si eu am avut mai multe venituri, s-a dus sotul meu cu adeverintele dar, doar una a fost buna, cea de la lucru. Pentru celalalt venit pentru care am platit impozit a trebuit sa refaca adeverinta,nu i-au dat cei de la agentie adeverinta,ci i-au spus doar cum sa o faca... asa ca a facut-o sotul meu pe calculator.. si se pare ca a fost bine, mi-au luat ambele adeverinte.
Daca va intereseaza, am sa il intreb pe sotul meu ce trebuie scris, ( eu nici macar nu m-am uitat peste adeverinta).
Mihaser, tu daca iei in continuare 6 mil nu trebuie sa depui nimic.
De abia astept sa veniti la inot :) si tu si Lucia si Roxyn !
Roxyn spune:
Da, da Ale, intreaba-l pe sotul tau, te rog mult. Eu trebuie sa primesc de la Bucuresti o adeverinta. Acum le-am trimis mail cu ea scanata si... Inchipue-ti daca mi-o completeaza gresit, cred ca tampesc.
M-am hotarat. Cand se incalzeste, venim la Arena. Abia astept. Vladut e fascinat de apa.
mamica de
Vlad Andrei
ale_d spune:
Roxy, in primul rand trebuie inlocuit in continutul adeverintei "veniturile profesionale" cu "venituri din conventii civile". De asemenea trebuie introduse inca 2 coloane astfel:
coloana 1 : venit brut
coloana 2 : impozit pe venit
coloana 3 : venitul net realizat
Aceasta modificare a fost necesara pentru ca am avut venituri impozitate cu 10 % la sursa si vroiau sa vada cat a fost venitul brut ca sa aplice un impozit de 16%.
Roxy,daca vrei, am gasit adeverinta pe calculator, ti-o trimit pe mail numai sa mi-l dai.
De abia astept sa va vedem la inot :) si Alexiei ii place foarte mult balaceala... si sincer sa fiu nici mie nu imi strica ![]()
Te pup.
ale_d spune:
Roxy, daca vrei sa iti trimit adeverinta, trimite-mi adresa ta de mail pe PM, in caz ca nu vrei sa o vada toata lumea.