Gravidute si mamici de Timisoara (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Ank83 spune:
miha si eu sunt deacord sa stergi de pe acolo...
... Nr de pizza sunt de pe vremea cand eram gravi cu Raul si ne apucasera pe aici poftele
... si pofteam toate dupa pizza
... Ce vremuri ..ahhhh
... cred ca din perioada aia eu si Otim mai activam pe aici ...ca vad ca si Ashera ne-*a uitat 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bebeMaitra spune:
Ceau fetelor! Eu am avut primul examen din sesiune la master, si apoi am fost plecate toate la Geoagiu Bai, de aici si lipsa de comunicare. Eu mis rupta ca am
, si la intoarcere a fost mai lung, ca am venit pe intuneric si am fost mega atenta sa nu iau gropi, sa nu zgaltai copilu' in landou, si mai si plouaaa..! Citesc din urma si raspund. Felicitari noilor mamici!!
Elatim,
cu intarziere, sa ne traiesti 100 de ani fara 'reparatii'! 
Ank , felicitari pentru botezul Ceciliei! Gata, de acum sunteti mari!
Eu greu m-am dumirit ca zici ca plecati in Anglia de tot, am crezut ca doar asa, ca turisti! Stiu ca e greu sa te muti cu toate.. Va doresc sa gasiti ce cautati, si sa va fie bine acolo!
mihaser multumesc de updatare in listuta cu zilele de nastere!
Ce-ti mai face vecinuta? Apropo, ea n-are net? Sa se dea si ea pe forum cu noi ![]()
Fetelor, cand mai facem o intalnire la Noni? Si eu abia astetp sa se faca vreme mai faina, sa iesim cu bebeii!
bpaula spune:
Buna dimineata mamici si bebelaci!
Nu prea au mai ramas gravidute pe aici, majoritatea sunteti cu bebei.
Eu astept sa intram si noi in rand cu voi. Bebe e cam mare si asteptam sa vedem daca mai pot naste natural. Acum am 38 saptamani si 3 zile, sa vedem cand va vrea bebe sa vina. Momentan nici un semn, nu vrea sa coboare nici burtica. Si deja (estimativ) avea saptamana trecuta vreo 3.600 kg.
Hai bebe mai repede sa iti vada mami si tati ochisorii
.
Pana atunci citesc din experientele voastre, desi mare lucru nu cred ca tin minte acum. O sa revin cu intrebari punctuale la momentul potrivit. ![]()
Numai bine! 
Roxyn spune:
N-am mai dat de mult pe aici, chiar daca, o data la cateva zile va citeam.
In primul rand felicitari noilor mamici.
Vladut are in gat un fel de horcaiala. Mai si stranuta din cand in cand. Doctorita mi-a zis sa-i dau oscilococcinum si vibrocil in nasuc. Acum vad ca e mai bine, dar tare mi-e teama sa nu raceasca... Sa iesim din iarna asta cu bine.
Fetele, voi ati mers cu bebeii vostri la inot? Eu as vrea sa merg din mai la BeautyCenter. Stiti ceva despre bazinul de acolo?
Mai spunea cineva ca la Dudestii Noi s-a deschis o baza sportiva si are ceva special pentru bebelusi.
Imi doresc foarte mult sa merg cu Vlad la bazin. I-ar prinde bine.
mamica de
Vlad Andrei
ale_d spune:
Roxyn, eu merg cu Alexia la inot de cand avea 3 luni, la Arena Aqua Sport ( e pe Lugojului). S-a deschis in vara si e foarte foarte curat, au un bazin special pentru bebei,noua ne place foarte mult.
Cred ca e mai scump decat la Beauty Center dar cred ca e mult mai curat si mai sigur pentru bebelus.
De Craciun si Revel am facut o pauza, apoi am racit amandoua, asa ca nu ne-am mai dus, dar de abia astept sa mergem din februarie din nou.
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxyn N-am mai dat de mult pe aici, chiar daca, o data la cateva zile va citeam. In primul rand felicitari noilor mamici. Vladut are in gat un fel de horcaiala. Mai si stranuta din cand in cand. Doctorita mi-a zis sa-i dau oscilococcinum si vibrocil in nasuc. Acum vad ca e mai bine, dar tare mi-e teama sa nu raceasca... Sa iesim din iarna asta cu bine. Fetele, voi ati mers cu bebeii vostri la inot? Eu as vrea sa merg din mai la BeautyCenter. Stiti ceva despre bazinul de acolo? Mai spunea cineva ca la Dudestii Noi s-a deschis o baza sportiva si are ceva special pentru bebelusi. Imi doresc foarte mult sa merg cu Vlad la bazin. I-ar prinde bine. mamica de Vlad Andrei |
Sanatate lui Vladut!!!
Nu te pot ajuta cu bazinul.
Pupici
Ank stiu ca a fost cu Raul dar in Soarelui.
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
Roxyn spune:
Legat de dosarul de indemnizatie, eu am cartea de munca la scoala, dar am si cateva contracte incheiate pe langa.
Stiu ca imi trebuie adeverinte dar, intrebarea mea este: trebuie completata cate o adeverinta tip (cea din metodologie) de catre fiecare angajator, sau imi dau ei de-ale lor?
Eu am dus o adeverinta din aia la scoala, dar celorlalti nu stiu ce sa le fac...
mamica de
Vlad Andrei
dyanira spune:
Roxyn nici nu stiu ce sa iti zic....ca eu am fost azi cu dosaru si nu era ok adeverintele datele nu sunt bune nici nu am inteles exact ce date trebuiau.A zis ca imi preia dosaru pe riscu meu ca probabil va fi respins asa ca am hotarat sa mai refac ceva din hartii.O tampenie mai mare ca dosaru asta nu am vazut....
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Roxyn spune:
Dya, tu ce acte ai avut in dosar de la inspectorat?
Mie mi-au spus de la registratura sa pun doar copia cererii prin care solicitam concediu...
mamica de
Vlad Andrei
mihaser spune:
Salut!
Meli vecina mi-e bine...o sa o pun eu sa intre pe net, dar acum nu are timp. Cum a fost la Geoagiu...e fain?
Ai terminat cu examenele?
Roxy si eu vreau sa merg cu Eli la inot...La beauty center am mers eu la bazin...e adanc...mi-e imi vine apa pana la gat...si nu am chef sa stau doar pe stinghiile de la capete cu eli...plus ca nu e apa f calda...am citit ca tre sa aiba 30-32 de grade...eu o sa ma duc cu Eli la Arena unde a fost Fancy prin scoala mamei Junior, dar astept sa se faca mai cald afara.
Paula iti tinem pumnii!
Vine bebe?
Asa e din pacate...nu prea mai avem gravidute aici...sper sa nu fie din cauza noastra...a mamicilor ( ca am monopolizat discutiile)!
Eu inca nu am aflat daca trebuie sau nu sa depun ceva...sper sa nu fie cazul.
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!