Gravidute si mamici de Timisoara (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Anca, felicitari ptr micuta crestina Cecilia. As fi vrut sa o vad !!!

Pupici multi!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elatim

Cristina am fost la dr. Jurj ,este exact asa cum l-ai descris ,am inceput trat de vineri si trebuie 3 sapt ,apoi in 20 feb trebuie sa mergem la control.

Acum am alta problema ,poate ma ajutati :dupa orice masa ,lapte ,fructe sau pireu de legume la ~2h ,Victor se trezeste sa rigiie ,ce pot sa fac?Am inceput sa-i dau Sab simplex ,astept sa vad .Cred ca se baloneaza, dar la orice aliment ?Sper sa nu aiba ceva la stomac,am uitat sa-i zic si de asta la dr. Jurj poate imi dadea ceva .

Va pupam Elatim si Victor 13.05.2008

Ce bine ca ati fost!!! ce tratament ati primit? si il legatura cu ragaitul nu cred ca are nimic daca nu vomita sau e agitat?
Pupic la voinic.

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fetelor bun adimineata!Felicitari pt mamicile noi si sa va bucurati de comori.
Noi acum avem alta problema la noi in camera a reaparut mucegaiul,am izolat in vara dar doar un perete si se pare ca a revenit ,asa ca schimbam camera .Sper sa se acomodeze bebe in ea dar mai ales eu ca chiar daca e apartamentul meu nu imi place sa dorm decit la mine in camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao.
Mmns, Andreea, felicitari. sanatate multa,multa!

Ank, felicitari pt mica crestina, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Daca vrei sa dai premergatorul......am adunat in decembrie hainute pt o mamica din Bihor (mai necajita, crescuta la orfelinat...); daca vrei, pot vorbi cu colega mea sa vad cand mai merge in Bihor si poate sa i-l duca; tipa va naste in martie cred.....

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ne-am hotarat.... Plecam in Anglia.Sotul are deja biletul de avion rezervat pe 13 februarie ... si noi ... vom merge ulterior..
Eu si copii vom face naveta mai mult ... asta datorita scolii mele... Dar nu il vom lasa nici pe el singurel acolo ... ca ne va fi dor tare si de tati

Acum ca stiu ca pleaca ... parca ma apuca dragostea mai tare

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Ciao.
Mmns, Andreea, felicitari. sanatate multa,multa!

Ank, felicitari pt mica crestina, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Daca vrei sa dai premergatorul......am adunat in decembrie hainute pt o mamica din Bihor (mai necajita, crescuta la orfelinat...); daca vrei, pot vorbi cu colega mea sa vad cand mai merge in Bihor si poate sa i-l duca; tipa va naste in martie cred.....

Lucia & Iulia, 31.07.2008

chiar vreau sa il dau... vorbeste.

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ank ce rau imi pare ca plecati!
Felicitari ptr mica voastra crestinuta!
Despre premergator...mi-ai citit gandurile....si mie mi-a zis Tepeneu ca pot folosi dupa 8 luni, insa nu am de gand...deja Eli se ridica si se deplaseaza in 4 labe in toata casa...nici la Cri nu l-am folosit si a mers de la 11 luni...mai bine de banii aia duceti bebele la un masaj...e mult mai eficient! Parerea mea!

Fetele am modificat lista, insa mi=au scapat cat va chestiunii...va rog sa ma mai ajutati voi cu nume (andreea_cc nu stiu cum il cheama pe buburuz sau miha 2004) sau DN acolo unde nu am trecut. Buluna si Mirona daca vreti pe lista de gravi sa-mi dati va rog datele!

Am scos de pe lista gravidutele despre care nu mai stim nimic...eu as scoate si nr de la taxi si pizza...Voi ce ziceti?
Linkul de indemnizatie trebuie updatat cu ce se cere acum adeverinta cu venit pe 12 luni...io nu ma pricep ca nu e cazul meu...chiar eu trebuie sa depun ceva daca o sa iau tot 6 mil in continuare?

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Ne-am hotarat.... Plecam in Anglia.Sotul are deja biletul de avion rezervat pe 13 februarie ... si noi ... vom merge ulterior..
Eu si copii vom face naveta mai mult ... asta datorita scolii mele... Dar nu il vom lasa nici pe el singurel acolo ... ca ne va fi dor tare si de tati

Acum ca stiu ca pleaca ... parca ma apuca dragostea mai tare

Poze pitici

Plecati?????????
Daca asa e mai bine ptr voi va tinem pumnii!!! ce bine ca esti hotarata sa=ti termini scoala!!!
Pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!
Am scos de pe lista gravidutele despre care nu mai stim nimic...eu as scoate si nr de la taxi si pizza...Voi ce ziceti?

Sunt de acord!

ce mai faceti voi mai piticotilor????

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Ank - felicitari pt micuta crestina! Sa va traiasca, sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa si sa aiba parte de tot norocul din lume.
Noi ne crestinam pe 21 februarie...sa mai crestem un pic

Mergi la inceput