Gravidute si mamici de Timisoara (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rudyi spune:

bebe Maitra, ade24 multumesc mult pt nr de tel ..am fost la consultatie, dr f dragutz, situatia nu e cea mai roza dar ne rugam la Doamane-Doamne sa fie bine pana la urma...placenta joasa acum nu insemna automat previa ...totusi medicamente trebuie sa iau dar nu chiar atat de multe si sa evit efort de orice fel

la Germisara am fost si eu de cateva ori, intr-adevar f fain si am vazut ca erau si purtatori de pampersi prin bazin (cel putin anul trecut cand am fost)...ce am invatat eu din escapadele la Germisara ca e bine sa imi fac rezervare de acasa (aveau si camere de 3* la care pretu e mai mic si diferenta la conditii nu e extraordinara) si sa verific daca in wknd respectiv nu organizeaza training in cadrul hotelului (am patit-o de 2 ori cand dupa ce s-a terminat trainingul participantii avand program liber au dat navala la piscine care au devenit brusc supra aglomerate)

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

DA Fancy, si noi vrem inot, dar prin aprilie , mai. Parca mi-e teama sa nu raceasca, ca mi se pare mic.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

rudyi - cu placere! Ma bucur ca esti multumita de medic. Iti tin pumnii sa fie ok. Ai incredere in medic si fii optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am pus cateva poze aici...e si un filmulet...o sa ma intelegeti de ce vreau la inot cat mai repede

rudiy si eu stiu gravidute care au nascut cu Bacila si nu am auzit nimic rau...au fost multumite!
Mersi de info...sper sa-l conving pe husband sa mergem.

Pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Vai Miha, ce scumpa e Eli !
E clar, o sa fie o inotatoare . Am ras cu lacrimi cand am vazut filmuletul !
Eu nu va inteleg de ce nu veniti,Miha, Lucia, Roxyn nici nu e frig afara... eu merg cu Alexia in fiecare vineri.

si va asteptam si pe voi la bazin sa ne distram impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Cristina mama ce ma oftici cu salsa...la multi ani ptr sotior...am uitat de ziua lui!

merciiiiiiiii......
da si mergem la salsa !!!! noroc cu soacramea! ca daca nu ar fi ea nu am avea cu cine lasa piticiiiiiiii

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

fetele, salutari.
Avem primul dintisor:)

cristina, la multi ani la husband. sa creasca mare:)
spor la salsa:) si eu am facut latino 1 an si m-am simtit super:)

Felicitari ptr dintisor!!!! si noi avem 2!!!!!!!!!!
Multumim ptr urari!
E super la salsa! noi ne+am mai apucat dar am ramas gravi cu Alex si ne+am lasat dupa cateva sedinte...
Pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

fetele, salutari.
Avem primul dintisor:)

cristina, la multi ani la husband. sa creasca mare:)
spor la salsa:) si eu am facut latino 1 an si m-am simtit super:)

Felicitari ptr dintisor!!!! si noi avem 2!!!!!!!!!!
Multumim ptr urari!
E super la salsa! noi ne+am mai apucat dar am ramas gravi cu Alex si ne+am lasat dupa cateva sedinte...
Pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Vai ce super e Eli in apa!!!!!!!! si lu Bea ii place la nebunie... eu ii pun acum vanita ei in cada mare ca face prea multa apa in camera.
E super!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

DA Fancy, si noi vrem inot, dar prin aprilie , mai. Parca mi-e teama sa nu raceasca, ca mi se pare mic.

mamica de Vlad Andrei

Roxyn, si eu abia astept sa merg dar , cum spui si tu, mai incolo. Eu ma gandesc la jumatatea lui martie, poate e mai cald. Acum mi se pare frig sa o duc, nu vreau sa raceasca/tuseasca, Doamne fereste!Sa iesim cu bine din iarna asta, pana acum a fost super, n-am avut nici un stres de genul asta, Doamne ajuta!

Si e si mai bine ca e mai mare si se poate bucura ca lumea de apa; cand am fost cu ea la 3 luni, statea saraca acolo, nu stia ce se intampla, o plimbam prin apa dintr-o parte in alta, era mai mult placerea mea sa o vad in apa:), nu era asa interesant pt ea; nu a plans dar nu am "vazut" rezultatul placerii...
Acum, la 7-8 luni, va fi super, sunt sigura. Am vazut bucuria lui Eli in cadita:):), e bestiala......

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput